Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 833
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Ползвала съм боя на Симпликол, добре се справя. Но се върти в пералня на дълга програма,  ако костюмът е от фин плат по-добре да ти го боядисат в ателие.

# 601
Phloxx, не е фин плат, като памук е, ей сега ще погледна етикета за да съм точна.
Едит: 67% полиестер, 30% вискоза и 3% еластан е точния състав.
В пералня ще ми дойде идеално да мога да го оцветя. А от къде се купува тази боя? Не ми е позната, до сега не съм боядисвала дрехи.

# 602
О, този плат няма да успееш да го боядисаш. Мислех, че говориш за памук. Само на естествени материи става, с полиестера няма шанс, няма смисъл да си харчиш парите за боя.

# 603
Благодаря, Phloxx. Дори не знаех че не става за изкуствени материи. Но пък имам памучни черно тениски. Сега ми стана интересно дали ще мога тях да оцветя 😅

# 604
  • В полите на Пирин планина
По принцип вискозата е естествено влакно, тъй че може и да се получи боядисването.

https://www.simplicol.bg/

Аз съм боядисвала панталон, който беше вискоза+полиестер и еластан, заедно с памучна тениска. Не стана толкова наситено като нея, но пак имаше положителен ефект.

# 605
На мен и съвсем лек положителен ефект ще ми свърши работа. Дори в момента само на слънце се виждат тези лилавеещи "петна", ако намаля видимостта им дори с малко, пак ще съм доволна. Може и да се пробвам, видях че боята е около 15 лева, има я в Мосю Бриколаж, който ми е наблизо. Ще видя кога мога да мина да я купя за да пробвам Simple Smile
Благодаря! 💐💐💐

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:17 от Lale_Lili

# 606
  • Бургас
На мен и съвсем лек положителен ефект ще ми свърши работа. Дори в момента само на слънце се виждат тези лилавеещи "петна", ако намаля видимостта им дори с малко, пак ще съм доволна. Може и да се пробвам, видях че боята е около 15 лева, има я в Мосю Бриколаж, който ми е наблизо. Ще видя кога мога да мина да я купя за да пробвам Simple Smile
Благодаря! 💐💐💐
Дайте,моля после отзив, че и аз имам няколко дрешки за боядисване.

# 607
С тази боя от години боядисвам и реновирам дрехи.Само да добавя, че в сайта има фиксатор, досега не бях виждала и дрехите леко пускаха и избеляват пак.Понеже съм я купувала в магазини, където фиксатори не е имало, а и в описанието не пише, то може би е добре да се ползва след боята.

# 608
Ще дам отзив, обещавам. Simple Smile
А сега искам да попитам за препоръка за продукт и четка за коса, с които мога да постигна тази "clean girl" визия.
Имам постоянно стърчащи, малки косички и вече ми писна да се съобразявам с тях.

# 609
В шейн има доста, вчера ги гледах. И пръскаш с лак и заглаждаш. Аз понеже нямам последния път си пръсках на ръката и с нея заглаждах. Може и с четка за зъби.

# 610
Аз нямам идея въобще каква четка трябва да използвам. Дори не знам какво да търся 🤔

# 611
Ето
Тези са за заглаждане и топиране (май), за второто не съм сиг. 😆 но с такова се правят. Мисля, че се води slickback hairbrush. Някакви гъсти и ситни. Аз се зализвах и с гребенче от кутията със шампоан за въшки 🤣🤣🤣 преди време ми трябваше и в крайна сметка си го ползвах доста след това, после решех свинчето ми😀
Но с четка за зъби неползваема също става докато си намериш. Предполагам и във физически магазин има, но не знам в кои.

# 612
Ох аз гледах и tutorial в тик ток как се прави тази прическа, ама пак мисля че няма да го докарам 😹
И аз съм като Лале Лили, много бебешки коси имам, а толкова много ми харесват прически с опашки..

P.S. така и не се добрах до прословутия розов стик на Балеа 😹

# 613
  • Mediterraneo
Дъщеря ми пробва разни четки и трикове, но не сложиш ли лак или гел, нищо не става. Тя си прави косата, когато има мачове( волейбол), винаги с много фиксиращ продукт,иначе нищо не става.

# 614
Този стик на Балеа в София никъде го няма.
На картата ми излиза 1 брой в два магазина, 100% е грешка и на място няма да наличен.
Ако когато се върна в Бургас го намеря ще го взема да го пробвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт