💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
То и него сигурно го е яд, че неговата стоя като истукана на женската игра.

# 706
  • Брюксел / София
Няма нищо лошо да има стратегии. Както казва Емо, в тази игра “стратегия” не е мръсна дума. Кофтито е, когато имаш стратегия и то печеливша, но си низка душа и нямаш “топки” да си признаеш и да кажеш: “ да, имаме стратегия, тя е печеливша и работи засега”.
Трите грации: Ива, Залия и Стела са толкова семпли интелектуално, че няма накъде повече.
Ива е невежа и хитра, Залия е глупава, Стела е по средата.
Моля горното да не се чете като защита на Марияна, Ники и Никол. И те не са цвете, особено Марияна.
Дано зрителите да определят победителите и те да не са И&Г.
Тази година нивото е супер ниско и за мен « достойни »
победители са Радо и Никол, въпреки че нямат никакъв шанс.

# 707
Стела, като не беше в коалиция беше против такъв тип игра. Сега вече няма проблеми Grinning

# 708
Попадна ми това, дали наистина ще го спират. По един епизод на седмица, защото нямало гледаемост.

# 709
  • София
Много са глупави Стела и Залия, а онази Ивелина даже не искам да я коментирам. Противни жени. Наредиха финала.

# 710
  • Пловдив
Попадна ми това, дали наистина ще го спират. По един епизод на седмица, защото нямало гледаемост.

Е, ако по тъпотия ги спират, има много други фаворити.....

# 711
Следващата игра е на платформата. Ама сегашните участници, изгледали всички предишни сезони, имат си стратегия за всички игри. Предаването трябва да отчита това.
Никол и Радо може да ги подбутнат пак. Защото са с най-силната социална игра (според тях). Освен екипът на предаването да им даде един учебен час на платформата, тайно от другите. Simple Smile Радвам се, че вече игрите стават такива, че все по-трудно.
Зрителите ли избират победителя? Как е сега?

# 712
Кухите лейки,що танцуват? Виждат се да бият Русите?
Изтървах началото и защо Радо е сърдит.Жалко,това бяха неговите игри.

# 713
  • Брюксел / София
На Емо кой му пише тъпите реплики?
Той е страшен « мъжкар » с това « юхууу «  на всяка дума!
‘Айде да не се изживява като последна инстанция защото не е.
Всяка двойка има право да бъде каквато и да е, и да не се съобразява с измислените критерии на Емо или продукцията.

# 714
Назад съм, още съм на дългите и тъпи разговори след женската игра.

Марияна и Боби много се изложиха за мен.
Голяма драма стана за какво? Ами, как точно очакваха да играят 3 двойки, които са си най-близки към тоя момент в това предаване? Не е ли било винаги така?

Не разбирам на какво точно се възмущават. Това си е съвсем нормално развитие на играта.

На мъжката ще е същото предполагам, така че 3те двойки, които нямаха стратегия... ами да имат тоя път 😅

# 715
Има ли вариант само Цецко да спечели предаването? Grin

# 716
Е как не разбирате защо се възмущавали, кое не е ясно  ? Казват , че всички са близки и че ще играят играта , на база индивидуални възможности , а се се коалират .
Да излязат и да кажат открито приятелки сме , мъжете ни знаят това , слушат ни  и трите двойки се коалираме в тази игра .
Става въпрос за честност, прямост , открита позиция.
Всичките са много ниско ниво , но то и какви да се запишат.
P.S Цецко без неговата наистина е  симпатичен  в играта  , артистичен и има една приятна интелигентност.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 23:38 от gerido

# 717

Не е истина, по време на предаването отляво излизаше надпис за регистрация за следващата година!

# 718
  • София
Кухите лейки,що танцуват? Виждат се да бият Русите?
Изтървах началото и защо Радо е сърдит.Жалко,това бяха неговите игри.
Танцуват, защото се виждат на финала.
Радо и Никол си правят напук, първо тя се отказа да се бори за победа, а в мъжката игра и той сдаде багажа. Нямат мотивация, постоянно се цупят, Никол гледа кат' борсук и нещо не могат да намерят баланса. В двете крайности са- ако печелят са супер емоционални и весели, ако губят са отчаяни и сърдити на целия свят.

# 719
Разбирам, че в такива предавания има стратегия, в случая продукцията им даде пълната възможност да я приложат. Точно това не беше честно. Коалицията извън всякакво спортсменство разгроми трите двойки, като им беше дадена тази възможност. Много ме подразниха Залия и Стела, които се провалиха на почти всички игри досега, как си повярваха колко са силни и как добре са се справили в игрите. Справиха се, защото колективно провалиха останалите. Едни играха по две игри, други - по 5, като ги подбираха там, където са най-слаби. Съгласна съм, че Герман, Ивелина и Дидо бяха силни играчи и се справиха добре. Даниел също беше добър, учудващо за мен. Но Стела и Залия се справиха благодарение на коалицията и предполагам, че на финала Ивелина и Герман ще ги отстрелят,  ако тези три двойки са финалисти. И аз ще напиша - това не значи, че харесвам трите губещи двойки.

Общи условия

Активация на акаунт