💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 463
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Как пък не се сетиха да измислят по-добра причина!? Искали да развиват професията си и искали финал заради това 🙄 Ти спи прав, после друг да ти е виновен 🙂

# 691
Играта е просто отражение на обществото. Всички са схемаджии, спасяват се поединично докато им е изгодно. Но цялостно потъваме. Тия тримата не мога да ги търпя - Г&И, З&Д и С&Д.

# 692
Е,... нали всички се борят да стигнат до финала? Защо да е схема и стратегия, която да се осъжда? Ми... това е начина, очевидно. Поставени в такива условия, това е начина.

# 693
Ивелино, млъкни ма ...нагло парче... Най добри приятелки Joy Мариянка и тя...ми до вчера беше в тяхната коалиция бе, какво стана сега...

# 694
  • София
Леле Марияна как ги прокълна...Чак Боби й се скара.. Те бяха в коалиция, а сега изведнъж- не са били никога в коалиция. В началото тя се изтъкна, че тая игра е нейната, пък после загуби и се сърди..

# 695
Много ми е интересно дали и в домовете си се качват с маратонките на дивана

# 696
  • Все на втория етаж
Аз мисля, че правилата на играта не бяха честни с този жребий.  Защото Мария можеше и 6 пъти да изтегли една и съща двойка и е ясно, че шанса да загуби залога е много по- голям. Игрите не бяха доизмислени според мен.

# 697
А, ето за това може да се каже, че беше супер тъпо - тегленето на жребия (което не са го измислили стратегически те), а не що така играли. Ами защо да не играят, нали искат победа? Ако бяха сред победилите, друго щяха да говорят Никол, Ники и Марияна. Обаче на продукцията целта е да ги скарва постоянно и да ги държи в напрежение, и обтегнати отношения. Защо - не разбирам! Защото си мислят, че сеирите ни забавляват. Ами - НЕ!

# 698
Мъжете поне си признаха, че са играли стратегически, обаче русото буренце маже ли маже, че така се получило случайно.
Поне да си каже мнението, не само на синхрон, а пред всички. Ама няма топки, има само голям з@дник.

# 699
-Цецо как се чувстваш, след като си победил Боби?
-Тъпо.

# 700
  • София
Бобчо-Бебчо хич го няма на тия игри и защо се чудят и сърдят, че другите ги били набелязали...

# 701
Тая пък какво мрънка постоянно? Тя стоя като пукал и отказа да играе, понеже я били набелязали, а квичи, че Радо пада? Леле как му се кара пред всички. Тая жена не е наред.

# 702
Естествено , че е нормално да се сърдят защото трите глупачки първоначално твърдяха , че няма стратегия и просто така се получила играта.
Ивелина “чекмеджето за обувки, без крачета “  е толкова нахално и просто. Чудя се на какво основание ( освен хубав мъж ) има това самочувствие .
Герман стратегът трябваше да сложат любимата му на кулата, да се качи на масата за последното кубче.
Много нахални са трите “звезди”

# 703
През уикенда ще се пуска нова тема. Който не е гласувал в анкетата по-горе, още има шанс да го стори. Обобщени резултати в новата тема Grinning

Безумно е как нямат епизод за утре. Какво ли са намислили...

# 704
Яд ме е, че Радо така не си даде зор.

Общи условия

Активация на акаунт