💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 468
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • у нас
Ice Queen, благодаря! Ще си размърдаме мозъчните клетки. Не съм играла на такава игра също, ще се пробвам. Но веднага разбрах след обясненото от Емо.
Anonimen, и аз като теб.

# 676
  • Враца
Във фейсбук се завъртяха скриншотове (с лошо качество), на които се вижда, че устите на змиите са с нещо като тиксо.
Обърнахте ли внимание дали е така? Аз не съм видяла, а ми стана интересно. Ако е така, не виждам какво се превземаха някои.
А може и фотошоп да са снимките....

Синът ми, специално ми обърна внимание на това, аз не знаех че им връзват устичките. Няколко пъти спирахме на стоп кадър и да, така е . С едно прозрачна лепенка, като силиконов пръстен .

# 677
  • у нас
Не знаех за този трик. Но то само при мисълта и при гледката на змиите, подсъзнанието работи и човек започва да трепери, да вдига адреналин, пулса, сърцебиене и тн. Колкото и да искаш да се владееш, трудно постижимо е.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 20:25 от Sinara

# 678
Абе аз имам фобия от змии и тази игра щях да я откажа. Съжалявам, но нямаше да стане. Не искате да ме видите като видя змия. Крещя, тичам, плача... Та тези дето ги беше страх ги разбирам напълно. Човек спира да мисли.

# 679
  • София
Аз нямам никаква фобия от змии и гущери, така че нямаше да повлияе на играта ми...Но за хора с фобия е ужасно, обаче там нямаше нито един с такава, защото директно щеше да се откаже... А  Емо излишно ги плашеше- Ето я до крака ти, виж как те гледа.. и тем подобни.

# 680
Ако бяха хлебарки - аз умирам на място... Flushed

# 681
Абе аз имам фобия от змии и тази игра щях да я откажа. Съжалявам, но нямаше да стане. Не искате да ме видите като видя змия. Крещя, тичам, плача... Та тези дето ги беше страх ги разбирам напълно. Човек спира да мисли.
А, те са със запушени муцуни в случая. А хлебарки? Е тогава ще се озова на втория етаж за отрицателно време Grinning
Ако бяха хлебарки - аз умирам на място... Flushed
И аз. А в някои предавания предлагат на един жаби, на друг игуани разни, дето са най-безобидни, на трети червеи... Нямат нищо общо с хлебарки, пълен ужас.

# 682
Пак ще кажа:
1.Емо вие като койот. 🤦🏻‍♀️ Не е забавно, смотано е.
2. Туй Данито много тъпо бее.... 😒

# 683
  • София
Тази седмица ще има само 1 епизод на риалитото?!
В събота ще дават някакъв филм.
Що за идиотщина?

# 684
Леле, щом и в официалния сайт е така... представям си. Значи имат още само 3 епизода.  В петък, идния петък и финал (може би част от него на живо) в събота.

# 685
Мисля, че съвсем го развалиха и съкратиха предаването. Има голяма разлика в сравнение с предишните сезони, най-вече първите два. Не знам какво ще бъде догодина, ако въобще го има. Мисля, че и това толериране на определени двойки силно намалява интереса. На никой не му се играе с предопределен резултат.

# 686
тази седмица само петък??

# 687
То верно,че останаха малко двойки, но в един ден и мъжка и женска и обща игра Joy
Ту мъч е

# 688
4 часа ли ще е? Те сега петък минават 3 часа (с рекламите), пък и общата игра в един ден…. Яко манджа с грозде този сезон.

# 689
От кога Ивелината, Залия и Стела са най-близки?!  Къде отиде Мариянчето, що тъй отлъчена?! Ей това противно Ивче бе, схемаджийка, не може да не играе без подкрепа" от други...и Залия взе да се показва...За Никол и Цецо съм!

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 21:01 от Liashka

Общи условия

Активация на акаунт