💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 482
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Във фейсбук се завъртяха скриншотове (с лошо качество), на които се вижда, че устите на змиите са с нещо като тиксо.
Обърнахте ли внимание дали е така? Аз не съм видяла, а ми стана интересно. Ако е така, не виждам какво се превземаха някои.
А може и фотошоп да са снимките....

# 661
Сигурно имат нещо, но не е стегнато, защото езичетата им излизаха свободно.

# 662
Гледах играта със зеленчуците:
Много нахитряли двойкте, всички са си говорили за подобни игри със скали, и са си измислили стратегии, сигурно още в къщи. И как не, като предаването едно и също върти толкова сезони!  В БГ варианта, ключови са въпросите, я ги накарай да наторят истински зеленчуци, да прекопаят по една градина,  и готово - какви стратегии ще имат?

Ивето и Герман по въпроса "Поглежда ли жените?" имаха разногласие, единият написал 6 , дтугият - в другата крайност 1. И тя каза: "Аз го научих да се заглежда по други жени".
Как може да излага момчето в ефир?
Даниел също се изсилил на този въпрос и отговорил с 3, а Стела му е определила - 1 (никакво заглеждане)

# 663
Как може да излага момчето в ефир?
Тя се държи с него като майка му! Скоро и така ще започне да изглежда...

# 664
Очаквам Мечка с нов пост във Фейсбук да се обяснява и възхвалява.
Това, ако е неволна грешка, е много готино! Joy Ако е нарочна - пак! Flowers Bouquet Laughing

Хаха, поправил ме е автокоректът, ама правилно 🤣🤣

# 665
Пиша ви, защото се смях с глас на изказване на мъжа ми 😂🤣
Показах му "Мичка" и викам учителка е по физическо. И той пита "в училището по сумо ли?" Реакцията и изражението му бяха неповторими! 🤣😂🤣🤣

# 666
Никол и Радо си мисля, че продукцията ги бута. В началото бяха обикновени хора, но постепенно на Никол и дойде  музата да прави шоу като истинска актриса. Сигурно Мария я обучава зад кулисите. На места младата актриса преиграва. Колко пъти ги спасяваха от продукцията.
Крещи Никол на мъжа си с "бе" в ефир. Ванката 2.
Емо, верен на себе си, подсказваше на Мария и Коце, "култов сериал за акули".

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 21:32 от Pepina_n3

# 667
  • у нас
Не разбрах този филм кой беше?
⚔️🛳️🛡️👑
Хубаво беше отдолу да ги изписват за зрителите. И аз няколко не разбрах. И онзи с британското знаме и корона.

# 668
Не разбрах този филм кой беше?
⚔️🛳️🛡️👑
Хубаво беше отдолу да ги изписват за зрителите. И аз няколко не разбрах. И онзи с британското знаме и корона.
За зрителите трябваше да ги показват даже  и по-големи.
Интересно, за участниците беше по-лесно да им говорят с изображения отколкото с текст.

# 669
С британското знаме и короната беше сериалът The crown, Короната.

# 670
Ми можеше само знамето и короната, другите емотки за този филм направо си бяха излишни, и според мен точно те ги объркаха.

# 671
Никол и Радо си мисля, че продукцията ги бута. В началото бяха обикновени хора, но постепенно на Никол и дойде  музата да прави шоу като истинска актриса. Сигурно Мария я обучава зад кулисите. На места младата актриса преиграва. Колко пъти ги спасяваха от продукцията.
Крещи Никол на мъжа си с "бе" в ефир. Ванката 2.
Емо, верен на себе си, подсказваше на Мария и Коце, "култов сериал за акули".

На Никол и Радо им взеха натрупаните пари, преди да ги върнат след елиминациите, ако чак толкова ги бутаха щяха да им ги замразят като на Рада и Здравко. Иначе от кастингите предпочитат да избират участници, които обичат да правят шоу и да се изявяват, че иначе са скучни за зрителите. Трябва да се запълва и времето между игрите с някакви песни, танци и забави, особено когато останат малко двойки към финала.

За емотиконките от вчера - всеки въпрос за заглавие на книга или филм беше обяснен с четири емотиконки. На участниците не им остана време да се страхуват от змиите.

# 672
Да, усеща се, че това им е целта, да има и шутове. И Ванката и Сали не излязоха, когато им се падна, а поостанаха за шоуто. Но не е честно спрямо другите.

Май Емо не обясни добре играта, аз първоначално си мислех, че  филмът/книгата е от 4 думи, после си мислих дали не е от 4 срички. Мислех, че трябва да използвам всичките емотикони, а то някои филми с един емотикон се познаваха. После ми дойде идея, че трябва да се ползват имената на емоджитата и др. Интересно беше.
А змиите бяха много заспали.

# 673
Емо нормално обясни играта. Аз се учудвам, че някой не я знае или не е попадал на нея.

Ето малко филми да се пробвате. Във втория скрит текст слагам отговорите.
Скрит текст:
1. ✏️📓👩‍❤️‍👨
2. 🦁 + 🤴
3. 🎈👴🏠
4. 🤵🍸🔫
5. 🏃‍♂️ + 🌲🌳 + 🏃‍♂️
6. 👓⚡️🪄
7.  👸 + 🐸
8. 🦇🃏
9. 🌎🦍🦧
10. 🏝🗺❌🏴‍☠️💰
11. ⚡️🧔‍♂️🔨
12. 🗣🎶🌧
13. 🌃🕛 + 🇫🇷🗼
14. 🍳☕️🍩♣️
15. 👩🧛🐺
16. 👻👻 + 🔫
17. ❄️🛳👩‍❤️‍👨🚪
18. 🍆🍑🔞◻️
19. 🐔 + 🏃‍♂️💨
20. 👧🔄👩
21. 🩸 + 💎
22. 🤫🐑
23. 🔎🐠
24. 🔪👩🚿
25. 🍽 🙏 ❤️
26. 👸❤️🌹🐻
27. 🐺🗽💰
28. 🕔🔨🍊
29. 🇯🇵💣⚓️
30. 🐍🐅📖
31. 🤴 + 💬🎙
32. 👻🎥
33. 🌊 + ( 🔟 x🧍+🧍 )
34. 📞💀🔪
35. 🐳➡️🌊
36. 👑👴 + 💍💍
37. 🐀🧑‍🍳🍝
38. 🏊🦈
39. 👳‍♂️🛶🐯
40. 👉👌 + 🌆
41. 🌃🏫👱‍♂️🔦
42. 🧍‍♀️🧍🎥👻
43. 👩🐇🍄🎩🐛

Отговори:
Скрит текст:
1. ✏️📓👩‍❤️‍👨

The Notebook

2. 🦁 + 🤴

The Lion King

3. 🎈👴🏠

Up

4. 🤵🍸🔫

James Bond

5. 🏃‍♂️ + 🌲🌳 + 🏃‍♂️

Forrest Gump

6. 👓⚡️🪄

Harry Potter

7.  👸 + 🐸

The Princess and the Frog

8. 🦇🃏

Batman

9. 🌎🦍🦧

Planet of the Apes

10. 🏝🗺❌🏴‍☠️💰

Treasure Island

11. ⚡️🧔‍♂️🔨

Thor

12. 🗣🎶🌧

Singin' in the Rain

13. 🌃🕛 + 🇫🇷🗼

Midnight in Paris

14. 🍳☕️🍩♣️

The Breakfast Club

15. 👩🧛🐺

Twilight

16. 👻👻 + 🔫

Ghostbusters

17. ❄️🛳👩‍❤️‍👨🚪

Titanic

18. 🍆🍑🔞◻️

Fifty Shades of Grey

19. 🐔 + 🏃‍♂️💨

Chicken Run

20. 👧🔄👩

Freaky Friday

21. 🩸 + 💎

Blood Diamond

22. 🤫🐑

The Silence of the Lambs

23. 🔎🐠

Finding Nemo

24. 🔪👩🚿

Psycho

25. 🍽 🙏 ❤️

Eat Pray Love

26. 👸❤️🌹🐻

Beauty and the Beast

27. 🐺🗽💰

The Wolf of Wall Street

28. 🕔🔨🍊

A Clockwork Orange

29. 🇯🇵💣⚓️

Pearl Harbour

30. 🐍🐅📖

The Jungle Book

31. 🤴 + 💬🎙

The King's Speech

32. 👻🎥

Scary Movie

33. 🌊 + ( 🔟 x🧍+🧍 )

Ocean's Eleven

34. 📞💀🔪

Scream

35. 🐳➡️🌊

Free Willy

36. 👑👴 + 💍💍

The Lord of the Rings

37. 🐀🧑‍🍳🍝

Ratatouille

38. 🏊🦈

Jaws

39. 👳‍♂️🛶🐯

Life of Pi

40. 👉👌 + 🌆

Sex and the City

41. 🌃🏫👱‍♂️🔦

Night at the Museum

42. 🧍‍♀️🧍🎥👻

Paranormal Activity

43. 👩🐇🍄🎩🐛

Alice in Wonderland

И с ТОВА видео може да се пробвате.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 00:26 от Ice Queen

# 674
Без да съм от поколението, което общува с емотикони ми стана ясно веднага за какво става дума, но не съм гледала тези филми и щях да съм като " бебенцата", ама аз "бебетата" ги водя с 20 години, та ми е простено.

Общи условия

Активация на акаунт