💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 488
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Мария и КоцИ са аут, което си е голям плюс - поне Марчето ще спре да се излага. Не може да губи тази жена, и това е! Толкова се е фиксирала да се доказва на другите, че е забравила как се живее!
Абсолютно! За миг не се отпусна да се наслаждава на живота.
Това наблюдавам точно при жени, които са били изоставени. Цял живот живеят с мисълта, че са толкова велики, че никой не може да ги остави. След това се сблъскват с реалността. И някой успява да живее и без тях. Мария е успяла да додрапа за втори шанс и сега живее в непрекъснат страх и ужас да се доказва.

# 646
  • Брюксел / София
Герчи и Ива как отстреляха М и К! “Големи приятели - голяма коалиция бяха!”
Мария е мн натоварваща. Предаването се беше превърнало в нейно “искрено и лично”, само дето не беше искрено!
Залия е само симпатична, НО е мн проста горката. Никаква мисъл не протича в тази нейна глава.

# 647
  • Somewhere beyond the moon and stars
Те и с Марияна и Боби бяха в коалиция, логично е да гласуват за тази двойка, която е по- вероятно да остане. Затова и Ивелинка сондираше предварително мнения за гласуването.

По принцип, когато една двойка започне да става злобна и натоварваща, изхвърча на бърза ръка на първите елиминации. Това е някакъв ефект на самозащита от страна на другите. Това стана с Моника и Алек, Рада и Здравко, сега и с Мария и Коци.

# 648
Аз се накефих като чух сметките на М без кръчмаря за това кой щял да гласува за тях 🤣🤣 Чак по едно време се чудеше да пляска ли за глас за противника 😀 Не, че Марианките са приятни, но се надявам другата седмица и те да са аут. Впрочем бях врътнала на сериал, какво им дадоха на прощаване? Кош за боклук? 🤣🤣

# 649
  • София
Жалко за Мария и Коци. Бяха истински нищо че натрупаха доста негативи.
Марияна и Боби също са ми симпатични и като цяло ми беше неприятно точно тези две двойки да са на телевизора, но това е играта.
Бях сигурен, че Марияна и Боби ще останат, но не познах резултатите от гласуването. Мислех, че ще е 3:2 в полза на бебетата с решаващ глас на Ники и Цецо. Но Таргариените направиха коварен ход и ги изхвърлиха. Но и разбирам обяснението им. Марияна и Боби за първи път са на телевизора и заслужават втори шанс. Мария и Коци вече го получиха. По принцип не винаги се дава втори шанс на дадена двойка, особено ако тя е супер силна или ако са големи дразнители. Но това са по-скоро изключения. Аз съм гледал всички епизоди от всички сезони и смело заявявам, че поне в 70% от случаите се е давало втори шанс на дадена двойка. Процентът можеше и да е по-голям, но заради началото и края на шоуто няма как, автоматично пада.

Играта беше точно като за мен. Аз бях 28 от 28. Не се затрудних. Но се иска опит, аз съм играл такива игри на спортна тематика и с имена на актьори. С емоджита имам предвид и горе-долу съм се научил да съобразявам. Но ако нямаш опит дори и да гледаш и четеш (а там масово не четат според мен) няма гаранция, че ще се справиш. И обратното. Ники и Цецо почти нищо не бяха гледали, но се справяха отлично със самите емоджита.

Като цяло съм шокиран, че имаше толкова много грешки. Но все пак не всеки може да съобразява с емоджита, а и да висиш над змии и да имаш 7 секунди за отговор и да си толкова близо до финалите, няма как всичко това да не повлияе.
Останах приятно изненадан от Радо и Никол и разочарован от Стела и Дани, по-скоро от Дани, който заради поведението си заслужаваше номинация на телевизора (не че щяха да отпаднат).
Коци направи някои глупави грешки, спокойно можеше да събере 22 точки.

Най-трудния въпрос беше за 'Короната' Мисля, че само една двойка го позна. Дали не бяха Ивелина и Герман? Не помня. След Короната най-трудно им беше с Хрониките на Нарния и Анатомията на Грей.
Останах много неприятно изненадан, че много малко двойки разпознаха Стар Уорс, което беше абсурдно.
Не съм си водил статистика, но според мен на Титаник, Джурасик Парк, Цар Лъв и Малката Русалка всички двойки отговориха правилно.

И моля някой да покаже и обясни на Залия кое е флага на САЩ и кое на Великобритания.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 03:56 от Diavolo

# 650
Залия си е " фолкът е магия", не знам защо някой е имал по-големи очаквания.

# 651
Игрите на глада май също никой не го позна, а беше много добре обрисуван с емотиконите. Някои групи емотикони пасваха и за други филми освен посочените. Като цяло играта много ми хареса.

# 652
Не разбрах този филм кой беше?
⚔️🛳️🛡️👑

# 653
  • Be realistic - plan for a miracle.
“Викинги” май.

# 654
Залия: Адам и Ева 😆
Деян: Огън от любов 😂

Другата седмица игрите са точно каквито искам да гледам. Харесвам съревнования, face to face.

Чао Мичке 😃

# 655
Много се радвам, че Мичето си тръгна...
Личеше й, че я е яд, че не стигнаха финалите.
На Коцето не му пукаше особено.
И да допълня, че на Гечеви това беше стратегически ход, според мен. Те виждаха Мариана и Боби, че са по-слабата двойка и запазиха тях.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 10:29 от monii

# 656
  • Враца
Дано са подсилили въжето на Мичка.

Мичка, трябваше да я вържат за гушата.

# 657
Дано са подсилили въжето на Мичка.
Мичка, трябваше да я вържат за гушата.
Satisfied Satisfied Satisfied
Змиите се скриха даже и не помръдваха. Joy

# 658
Ако другите двойки бяха малко стратези, щяха да махнат "бебенцето" и да детронират първите в класацията.

Ама от къде толкова акъл?

А и предполагам, че покрай Мария е имало бая напрежение и са искали да си я пратят да реве и изстерясва у дома си.
В това отношение направиха услуга на себе си и на зрителите.

Играта не беше страшна откъм змиите, смятам че те бяха по-уплашените, от колкото да плащат, а и не видях някоя от жените да има истинска фобия и страх от тях, малко преиграваха някои от тях.

Очаквам Мечка с нов пост във Фейсбук да се обяснява и възхвалява.

# 659
Очаквам Мечка с нов пост във Фейсбук да се обяснява и възхвалява.
Това, ако е неволна грешка, е много готино! Joy Ако е нарочна - пак! Flowers Bouquet Laughing

Общи условия

Активация на акаунт