💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Дайте да направим и ние една коалиция и на финала да гласуваме против ИиГ в приложението Grinning Гледам даже под коментарите в социалните мрежи благодарят на всички,а тези всички са някакви малки бебешорки,техни ''фен страници'' или техни UK познати Grinning
В началото гледах епизода,после слушах,накрая не ми се и слушаше...

# 721
Много ще се изненадам ако не спечелят Ивелина и Герман, от самото начало всякак ги бутат.

# 722
Какво е това теглене на листчета от водещите и все едни и същи теглят?! Ами да измислят някакво по-справедливо разпределение, по ред в генералното класиране примерно, и всички да се изредят да играят.

# 723
  • София
Интересни игри, но провалени заради недомислици от страна на продукцията. Сякаш падат от Марс и не знаят, че от няколко седмици има много силна тройна коалиция, която си е приятелска такава на база възраст и общи интереси, а интересите са социалните мрежи и инфлуенстването.
И точно сега решиха да я дадат играта, когато при подобен троен съюз почти всичко е ясно. И това с тегленето на листчетата не беше опция, защото прекалено много зависи от късмета.

Най-добре в игрите се представи Ивелина, която нямаше загуба. От мъжете Дидо и Дани изненадаха приятно. Герман само висеше, нямаше шанс да играе друга игра.

Разбирам защо трите губещи двойки се ядосаха. И мен като зрител ме беше яд.
Но мъжете на загубилите жени яко сглупиха в първата игра. Докато се усетят и пресметнат елементарни неща, каруцата вече беше обърната. Винаги съм се удивлявал как може да отидеш в социално риалити шоу с толкова много игри и изобщо да не мислиш какво правиш? Не се мисли, не се виждат очевидни неща. И после същите тези неадекватници ореваха света.
Ами и аз ако съм много добър приятел с Иван, никога няма да искам да играя срещу него, при положение, че има други хора там. Да от чисто спортно-морална гледна точка не е добре, но това не е истински спорт, а едно риалити предаване базирано основно на социалната игра.
Да бяха отреагирали по-адекватно останалите. Не стига това, но и трите загубили двойки разочароваха в самите игри. Изключвам донякъде Цецо. Но другите двама мъже и трите жени бяха гола вода.
И тези предавания в хода на игрите са толкова неуважителни и към съперник и към зрител. Хем сами се прецакват, хем правят живота на останалите по-лесен. И за какво се мъчиш месец и половина там, за да развееш знамето броени дни преди финала?

Единствения шанс на Никол и Радо да се задържат в шоуто е ако другите номинирани са Марияна и Боби. Освен ако разбира се не си вземат играта по двойки.

# 724
Аз не разбирам хейта по ИиГ. Те са силни и си вземат игрите, независимо дали са в коалиция или не. За мен Стела стои и зад коалицията, защото знае, че тя е слаба в игрите, а Дани е малоумен. Стела е сивият кардинал, не Ивето, защото тя ги използва да избута нагоре.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 03:48 от bonbonka6

# 725
Гледам сега 16 май  са писали ,че е финала.

# 726
Марияна и Боби май повече се възмутиха, че не ги смятат за част от "коалицията". Марияна явно е смятала, че са близки с Ивелина, докато тя не и разясни, че са си близки, но със Стела и Залия са по-близки.

# 727
Аз не разбирам хейта по ИиГ. Те са силни и си вземат игрите, независимо дали са в коалиция или не. За мен Стела стои и зад коалицията, защото знае, че тя е слаба в игрите, а Дани е малоумен. Стела е сивият кардинал, не Ивето, защото тя ги използва да избута нагоре.
Ивелина дърпа конците, още от началото на предаването. Лавира според ситуацията и от началото е в някаква коалиция, като отпаднаха първоначалните и “колеги” се пренасочи и създаде друга.
Затова не ги харесвам.

# 728
Гечо ми е симтипен, но без Ивелина. Това тъпо същество така му седнала на главата, че се е обезличил.
Аз пък мисля, че варналии се усетиха, че някои са бутани от продукцията.
Макар, че и те също благодарение на продукцията са все още там. Отдавна и те трябваше да са поели към Варна.

# 729
Никол изглежда сърдита, че направо не им дават победата. Те, видиш ли 6 пъти кандидатствали, та сякаш им се полага. То бяха надувки, то бяха сръдни, то като ботур гледаше снощи. Егати жената и чудото!

# 730
  • Брюксел / София
И & Г са един за друг: мн добре се познават, влюбени са, взимат си повечето от игрите и към този момент от живота си са на една вълна, и са един за друг. НО на И това не й е достатъчно: тя от началото на предаването се коалира с някой, обработва някой и т.н. Много е невежа, не знае елементарни неща, но е хитра и подмолна. Г изглежда добро и влюбено момче, но и той не блести с акъл. Дали идилията между тях ще продължи, според мен, едва ли. Но и това не е толкова важно. На мен не ми харесва, че една семпла девойка, която не блести с никакви качества, да не говорим за честност си въобразява, че е център на вселената и може да ръководи играта. Тя всъщност го и прави де защото нивото е ниско. НО зрителят се предполага, че вижда какво се случва и ако той избира победителите би трябвало да й даде урок на Ива. Даже мисля, че това е за нейно добро. По никакъв начин не смятам, че е полезно да се толерира глупостта, невежеството и интригантството. Иначе ми е все тази за всички двойки: доволно се изложиха без притеснение.
Залия цял сезон рева как не може да вземе една игра: то бяха ред сълзи, ред сополи постоянно. Накрая се присламчи към Ива и сега е мн напета.
Стела - същата работа: цял сезон мрънка до побъркване, не знам дали и една игра си взе без помощ, присламчи се към Ива и тя затанцува. Мъжът на Стела е престъпно прост, на моменти мисля, че има някакви дефицити толкова е неадекватен. Изглежда добряк, има спешна нужда някой да го посъветва да започне да чете, както и всички останали от тази коалиция.

# 731
Много неприятни ,меко казано ,са Ивелина и Герман,собенно тя .Разбираемо е ,че са дошли за победа всички ,но  толкова лицемерно и подло да играеш, е отвратилно поведение.Явно си е такава и в живота Ивелина,усети ,че Стела и Залия са кухи лейки, лесни за манипулиране  ,и си нареди финала ,пък и лесно може да ги победи С и З.
Тегленето на жребия от водещите с тези бележчици също е доста необмислено,или пък нарочно е направено.
За Ники и Цецо съм.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 11:05 от Narida

# 732
Стелитка се обяснява като ученичка на сторита ,учудващо спокойна Grinning И казва ''обиждайте ,хранете ни,по този начин ни правите услуга ,но късно ще го осъзнаете'' Grinning Това заради активността ли,какво? Някаква жена вчера се оплакваше,че е трила коментарите и как ИиГ са ги избутали в играта и накрая я е блокирала Grinning От първите дни се били сприятелили с ИиГ ... а те знаят ли? Grinning Защото помня други коментари от тях (ИиГ) зад гърба им в началото на предаването. Оф,голям смях Grinning
А ето тук И много ме издразни как подвиква на горкия Дани.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 12:24 от Блосъм

# 733
  • София
Оф това мрънкане никога не ми е харесвало. Ми най-близки са трите двойки в къщата, нормално да се подкрепят. Никога не мога да си представя да седна да мрънкам за това. Ми да са се усетили другите навреме да направят стратегия. В игра си влязъл, очакваш че има доста голяма възможност да се изправяш срещу такива неща. Ама това е манталитета на повечето - мрънкаме и обвиняваме другите. Никол е вечно недоволна и мрънкаща. На всеки може да му се случи да озгуби увереност и желание и тук трябва да се намеси другият от двойката да го повдигне, а Никол и Радо просто заедно си се отчайват и предават. Не знам как Радо как не й шибна един шамар на Никол, аз нямаше да се стърпя.

# 734
Сега видях, че са променили инфото в Уикипедия.  Вече пише 16 май за финал.
Само, че там всеки може да редактира, така че не знам вярно ли е Joy

Общи условия

Активация на акаунт