💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Например Мичка, на тръгване мяукаше, че ще си купува всичко за нея, а после... Недоизпипана игра. Предполагам, че повечето са гледали старите сезони, и да не се сетят...
Да, тя се усети. За малката блузка каза " просто ти грабнах нещо, защото не ми оставаше време".

# 451
  • у нас
И аз съм на мнение, че Мария се усети. Първо каза, че само за нея ще пазарува, а после за нея само един клин си взела.

# 452
Според Вас, Ивелина умишлено ли поддържа тези кг и този външен вид. Днес се загледах, търкат й баджаците докато ходеше в мола. Съмнявам се да не може да отслабне, ако иска.

# 453
Едва ли някой си умира да е дебел.

# 454
Според Вас, Ивелина умишлено ли поддържа тези кг и този външен вид. Днес се загледах, търкат й баджаците докато ходеше в мола. Съмнявам се да не може да отслабне, ако иска.

Ами, може би да. Това е модерно напоследък в някои държави.

Струва ми се, че има плосък корем, може и нарочно да поддържа тези форми.

# 455

Ами, може би да. Това е модерно напоследък в някои държави.

Струва ми се, че има плосък корем, може и нарочно да поддържа тези форми.

Плосък корем, ама друг път Wink Погледни и в двете игри от днес, има си корем.

# 456
  • Брюксел / София
В тази игра Никол ми направи добро впечатление: купи неща за децата си и за Радо, нищо за себе си. Т.е. всичко похарчи за семейството си. Но е изключително глупава и кудкудякаща. Мн
е натоварваща с начина си на говорене и безумния диалект.
Мариана също пазарува само за децата си, но ми се стори, че мъжът й е разочарован. Май очакваше друго.
Не упреквам Залия: младо момиче, носи й се, пък и тя каза, че отдавна не е пазарувала.

# 457
И аз бих похарчила такива готови пари за подаръци за децата ми. Трябва и това да се брои, защото не е похарчила жената парите само за себе си.

# 458
  • София
Цецо много се изложи на първата игра. Дете ще ги нареди тези 'улеи'
Ама то с този толкова заспал вид дето има не съм учуден, че 45 минути се чудеше кое къде да сложи.

Стела блесна с пълна сила в Мола. За пореден път демонстрира, че на горния етаж няма никой. Как може такива хора да са инфлуенсъри не знам. С какво ще инфлуенсе хората? С това как не може да открие първия етаж 30 минути, краде играчки и ги захвърля в нищото? Да беше върнала мечето поне. Не са длъжни хората да ходят по г*за на принцесата.

Залия пък как не можа да купи нещичко на мъжа си? Разочарова ме. Ако не се лъжа разполагаше с най-много пари, но мога и да бъркам. Аз ако бях на мястото на Деян щеше да ми стане много гадно, особено че другите жени се сетиха за мъжете си.
От останалите само Марияна не купи нищо на половинката си, но взе две скъпи неща за двете им деца.
Тъпо измислена игра. За мен жените с деца и харчещи за тях, а не за себе си, също трябва да си взимат играта, защото много голям процент от жените биха купили играчки за децата и така тези 30% в условието няма как да стигнат. Никол например купи шапка за Радо и всичко останало за децата и за нея нищо. И за награда 0 лв. и на телевизора. Ай сикарата!

Браво на Мария и Коци, натриха носовете на лицемерите в къщата. Дано им се падне имунитет или двоен глас в случай, че не са последни в играта по двойки.

Искам Рада и Здравко да си ходят, стига са ги спасявали вече.
Но най-вероятно Никол и Радо ще го отнесат. Нека видим все пак коя ще е третата номинирана двойка.

# 459
Марчето си купи тениската за нея, не че и на нея щеше да й стане Wink просто се усети за каква игра става дума😉

# 460
Тази игра е играна и според мен си я взеха тези, които я бяха гледали и знаеха за скритото условие. Може и да бъркам, но мисля че в първи сезон по-малък процент от двойките успяха да я вземат. И понеже е позната игра мислех, че ще променят скритото условие.
Аз пък изобщо не упреквам дамите, които не купиха нищо за мъжете си( особено тези с малък бюджет) и мога да поздравя тези с подаръци за децата.
Евала на Стелчето. Напазарува си козметика, взе на Дани една маска за 5 лева, и накрая представи нещата така, все едно всичко е за него.

# 461
На Дидо видно си му стана тъпо, не го скри, макар и да се опита да отиграе ситуацията с хумор после пред другите.
Не знам какво е очаквал, аз бях сигурна че Залия ще купи неща само за себе си, просто тя си е такава, от жените в къщата тя се облича и изглежда най-добре, личи си че е кокона.

Жените, които купиха за децата, много хитро избегнаха хейта, че не са помислили за мъжа си, според мен трябва условието за харченето на пари трябва да се промени по някакъв начин, защото не е честно спрямо двойките, които нямат деца.
Жените от тези двойки, пък, можеха да вземат нещо за майките си 😏

Никол изплиска легена отново, беше като отвързана, а какви тъпотии беше взела на децата си...Сигурна съм, че парите, с които разполагаше, можеше да вземе нещо доста по-яко. Да не се окаже, че виното, което си взе, е с най-голяма стойност 🤣

Мария за пореден път ми се показа като двулична, уж ще се извинява, ама всъщност не мислела, че има за какво да се извинява, не била казала нищо лошо 😤
Просто се опита да замаже ситуацията, защото усети че яко се осра и изложи, но съм убедена, че грам не й пука нито за Рада, нито за Стела и дали те са се обидили.
Да не говорим, че със Стела, май, нямаше и намерение да говори.
Грам искреност нямаше в думите и поведението й, просто опит за damage control.
Яд ме е, че станаха супер двойка, заслужават да си ходят вкъщи и да ни освободят от лицемерното си присъствие.

# 462
  • Sofia
Не харесвам Рада и Здравко, тя ми е прекалено екзалтирана, пренавита и изкуствена, а той е някак странен и неопределен. Но, ако трябва да избирам коя двойка да остане, предпочитам РиЗ, пред Мара и КоцИ. Марчето, горкото, стиска зъби в опити да се прикрива и накрая се оср@ здраво и качествено, типично в нейн стил. Тази прекалена лукавост, прикритост и подмолност у Марчето, ми "говорят" за едни определени дефицити и дълбоки комплекси, гарнирани със злоба, неувереност, неудовлетвореност и чувство за малоценност, които неуспешно се опитва да прикрива зад фалшива и лицемерна усмивка. Тази жена е толкова неудовлетворена, в пряк и преносен смисъл, че нуждата й да е нонстоп валидирана, е направо плашеща! КоцИ, горкият, толкова му "пука" за тази жена, че я остави да се излага на воля! Имам чувството, че се забавляваше с излагацията й. Фалш и лицемерие, на килограм. Сезонът отдавна е преполовен, а аз все още нямам любимци, но пък дразнители си имам в изобилие. Simple Smile

# 463
  • у нас
Здравко и Рада постоянно качват клипчета. Това значи ли, че са навън вече?

# 464
Всички са навън. Ще ги съберат само за финала, когато ще има и гласуване от зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт