💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 538
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Радвам се, че Рада и Здравко са аут, сега атмосферата в къщата ще стане много по-позитивна. Те внасяха излишно напрежение и по-точно Рада. Мога и да бъркам разбира се, но това разбрах от гостите при Денислава от хъката-мъката между редовете + от всичко видяно от телевизора.
И се радвам много, че Никол и Радо, които са много забавни, остават във вилата, като Радо специално много ме радва.

Според мен гласуването беше ясно и нямаше никаква интрига въпреки близкия вот. Не видяхме всичко, но за мен са се разбрали и нещата са били изговорени. Мария и Коци и Марияна и Боби подходиха стратегически, а Залия и Дидо и Стела и Дани си гласуваха по симпатии. Рада и Здравко бяха нежеланата двойка от мнозинството.

В момента чисто социално Ивелина и Герман стоят най-добре, защото са гъсти със Стела и Дани и Залия и Деян, а си я имат и старата коалиция с Мария и Коци и Марияна и Боби. Тази коалиция обаче ще се разпадне, защото останаха много малко двойки. А и тя беше скрепена от Моника и Алек. Пък и от 'враговете' никой не остана общо взето.

Мария и Коци са взели най-много игри до момента и се очертават като най-силната двойка. Това показва чистата математика. Обаче социално са някъде по средата, даже след нея, което не е добре. Общо взето нямат право на грешка. А всеки греши, непобедими няма.

Играта днес ми хареса. Чисто нова. И пъзел вкараха. Евала.
Браво на Стела, знаеше всички отговори и отговаряше светкавично, дори не се замисляше.
Аврора и Нарния според мен бяха най-трудните въпроси (не за мен, за един средностатистически участник имам предвид), а тя отговори веднага, на секундата.
Другия, който ми направи много добро впечатление беше Коци, а май Мария пък допълни за Аврора, където той запецна. Бяха бързи и на баланса с масата и после на пъзела.

Ники и Цецо отново блеснаха в негативна светлина. Цецо половината въпроси не ги знаеше, а Ники изключително нервна, как я изтърпя Цецо не знам. Мъка за гледане и слушане. Не било Симба. Че и го овикваше. Ами не е Симба, Немо е, тц тц...

Ивелина и Герман се поизложиха. Как може близо 30 минути да се забавят. То май само Герман участваше в играта. И на въпросите и на масата и на пъзела. Айде там, Ивето нареди нещо.

Ако двойките трябваше да отговорят задължително на всичките 6 въпроса, то половината нямаше да завършат играта, което е много жалко, но това е реалността.
И все пак браво на тези, които бързаха да отгатнат думата и успяха. Като Марияна и Радо.

# 511
  • Sofia
На мен след снощната игра ми направи впечатление, колко спокоен, уравновесен и тактичен и търпелив е Герман, и колко зле е Ивелина. Какво прави това момче с нея се чудя? Хем ниска и трътлеста, хем елементарна и злобничка, а и с претенции, на базата на какво? Дори чисто визуално не си отиват двамата. Той снажен и висок, тя като табуретка, някъде там долу. Мисля, че той заслужава нещо много по-добро!

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 14:31 от Crystal_Noir

# 512
В момента гледам и направих грешката да прочета коментарите. Виждам, че моите фаворите са отпаднали, беше очаквано, но въпреки това много ме е яд.
Хумора на Рада, както и на Здравко ще ми липсва.
Чак не ми се гледа епизода…

Интересно ми е злобата на Мария към кой ще се насочи сега.

# 513
  • Sofia
Скрит текст:
В момента гледам и направих грешката да прочета коментарите. Виждам, че моите фаворите са отпаднали, беше очаквано, но въпреки това много ме е яд.
Хумора на Рада, както и на Здравко ще ми липсва.
Чак не ми се гледа епизода…
Интересно ми е злобата на Мария към кой ще се насочи сега.
Към следващите по веригата. Ще ги отстрелва, като ято диви гъски! Но не, тя не е подмолна и злобна, да не сте си помислили друго?! 😂

# 514
  • у нас
На мен след снощната игра ми направи впечатление, колко спокоен, уравновесен и тактичен е Герман, и колко зле е Ивелина. Какво прави това момче с нея се чудя? Хем ниска и трътлеста, хем елементарна и злобничка, а и с претенции, на базата на какво? Дори чисто визуално не си отиват двамата. Той снажен и висок, тя като табуретка, някъде там долу. Мисля, че той заслужава нещо много по-добро!
Скоро даваха филма Сваляча Хал с Гуинет Полтроу. Главният герой беше хипнотизиран и всички пълни, грознички жени ги виждаше супер  красиви, високи, идеални.

Радо защо отсъства? Шофьор ли е?

# 515
Радо с право остана шокиран, а Никол наистина е добра актриса и индиректно успя да агитира хората в къщата в своя полза, използвайки най-стария трик - да предизвика съчувствие и да провокира чувство на вина у околните.

Брилянтно изпълнение, сълзите винаги са мощен инструмент за постигане на целите, а на затворените в тази ограничена среда участници не им трябва кой знае колко много, за да се провикират тези емоции.

Никол си е доста голям манипулатор, дори и чисто инстинктивно да го прави без да вкара някакви дълбоки разсъждения и стратегии. Не са много хората, които така да могат да влязат под кожата даже на хора, които не ги харесват.

# 516
На мен след снощната игра ми направи впечатление, колко спокоен, уравновесен и тактичен е Герман, и колко зле е Ивелина. Какво прави това момче с нея се чудя? Хем ниска и трътлеста, хем елементарна и злобничка, а и с претенции, на базата на какво? Дори чисто визуално не си отиват двамата. Той снажен и висок, тя като табуретка, някъде там долу. Мисля, че той заслужава нещо много по-добро!

Радо защо отсъства? Шофьор ли е?
Корабен инженер

# 517
Жалко, че Рада и Здравко си тръгнаха, аз ги харесвах. Бяха над нещата, не възприемаха участието си на живот и смърт, нямаше втелясване при тях. Хуморът и закачките им бяха готини, свежари, като цяло. Радо и Никол така и не могат да ми станат симпатични.

# 518
И мен ми е жал за Рада и Здравко ,харесвах ги точно заради това ,че бяха над нещата. Може и да е било роля, но поне успяха да го изиграят успешно, че са там да се забавляват и победата не е на всяка цена. Напомнят ми за първите сезони на предаването,тогава някак по-лежерно и добронамерено вървеше всичко, нямаше така явно изявени коалиции и интриги и наистина беше най-позитивното предаване.

# 519
Много епизодично гледам, чета ви от време на време, май съм от малкото, които харесват Радо и Никол

За мен са най - малко покварени от лицемерие с диалозите си на показ, в отношенията с другите, друг е въпроса, че на екран не му е мястото
Много добре разбра Радо снощи, че ги сготвиха за после, нормално да се прави на изненадан.
Почти не познавам мъж, който да не знае за оръжието на жените - манипулацията, просто го изрекъл на глас.
Може би ми е симпатичен, защото вкъщи си имам ураганов тип, и приликата визуално и черния хумор, който в захаросана обстановка на обноски никой не разбира.
Виждам ги заедно, само Никол след две-три години да стане идея по-мъдра и мълчалива, когато трябва, надговарянето да си го запазят у дома в един по - цивилизован начин.

За другата крайност при двойките - Мария и Коци, нищо против Мария, но прекалено обиграна, пресметлива, преструваща се в техните отношения като мъж и жена. Или в моята глава подобни иди ми - дойди ми, между другото децата, пък се намерили, цената ще да е с много компромиси, премълчани думи, трудно се чисти троскот, почти невъзможно...

За общата култура на всички, вижда се... важи за всички

# 520
Не съм преброила двойките, но ми се струваше перфектна възможност да св отстрелят русите.
Ако за тях гласуваха да останат само мария/коце и бебетата, имаше ли бройка другите да се съюзят?

# 521
Мария се маже на перхидролите, и аз не мога да разбера защо. Предполагам, че с всичките си комплекси се ласкае, като си мисли, че им е приятелка.

# 522
Не съм преброила двойките, но ми се струваше перфектна възможност да св отстрелят русите.
Ако за тях гласуваха да останат само мария/коце и бебетата, имаше ли бройка другите да се съюзят?
Решаващият глас беше на Стела и Дани, но те не са гласуваха стратегически да отстранят една силна двойка, Ивелина и Герман,а напротив - прегърнаха ги.
То трябва малко мисъл да имаш...

# 523
  • Sofia
Мария иска да е харесвана и затова се мазни на всички, което съвсем естествено няма как да стане. Не разбирам и защо е нужно.

# 524
ММ се зарадва, че отпаднаха Рада и Здравко.

А аз останах шокирана, като научих от него, че не са около 50-годишни и двамата, за колкото ги мислех. Дори трябваше да го проверя във визитките им, защото ММ често се шегува с мен.

Общи условия

Активация на акаунт