💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 537
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На мен са ми симпатични Рада и Здравко. Предпочитах да отпаднат Мария и Коци, но те пък бяха най-добри в игрите. Жалко.

# 526
Аз исках да отпаднат Ивелина и Герман...

# 527
Аз исках да отпаднат Ивелина и Герман...
И аз смятам, че им е време, но май ще си тръгнат последни.

# 528
Мария ли вечно четка Мария Игнатова, това ми направи впечатление в петък, влиза Мария и се чува : много си хубава, не разбрах от кого, но после в мола вече Мария си беше и отново: много си хубава....

# 529
  • Sofia
Мария ли вечно четка Мария Игнатова, това ми направи впечатление в петък, влиза Мария и се чува : много си хубава, не разбрах от кого, но после в мола вече Мария си беше и отново: много си хубава....
Такава си е Марчето, с лукавата и фалшива усмивка, и с голямата баданарка, маже ли маже.. 😂
И аз исках тя и КоцИ да си тръгнат, ама.. Ако можеше двете двойки (Марчето и КоцИ и Ивка и Герман) да бяха отпаднали щеше да е най-добре, но.. Имам неприятното усещане, че последните за победители ги гласят. Но да видим!

# 530
Радо с право остана шокиран, а Никол наистина е добра актриса и индиректно успя да агитира хората в къщата в своя полза, използвайки най-стария трик - да предизвика съчувствие и да провокира чувство на вина у околните.

Брилянтно изпълнение, сълзите винаги са мощен инструмент за постигане на целите, а на затворените в тази ограничена среда участници не им трябва кой знае колко много, за да се провикират тези емоции.

Никол си е доста голям манипулатор, дори и чисто инстинктивно да го прави без да вкара някакви дълбоки разсъждения и стратегии. Не са много хората, които така да могат да влязат под кожата даже на хора, които не ги харесват.
Да, актриса е, забелязах Мария, колко и съчувстваше, да са първи, ама се оказаха втори.  Даже се прегърнаха след играта. Явно са любимците на предаването. Жалко, на какво учат децата, да крещят... и да говорят простотии, примитивна работа. Ванката и Саня 2. Ще ги бутат до края да не стане скучно на зрителя.

Гледах на запис, бях си пуснала без да искам субтитрите  на бг език, някои от участниците така говореха, че Изк. интелект не може да разчлени отделните думи. Като използваха клише от сорта "ти си моето по-добро аз" затрудниха "интелекта" по граматика.  Направи ми впечатление, че Мариана имаше една от най- добрите дикции.

Последните гласувания, бяха много изкуствени, наговориха се да дадат на всеки по една поне прегръдка. На Мариана и дай да се аргументира за кой е гласувала, толкова искрено ни замазва очите! Не ми е искрена, просто ги умее тия неща.

Мария - как си каза, 'по-добре 2000 лв, отколкото имунитет" и за какво и е имунитета, та реши да го пробута на коалиционната партньорка Мариана. Мариана пък не го иска, че не е техен късмет. Накрая Мария/Коц.  си го задържаха егоистично.

# 531
Финала е на 2.05

# 532
  • у нас
Официално е обявено ли някъде?

# 533
Да.В Уикипедия

# 534
Залия и направи комплимента. Иначе за мен Никол се държи и говори като орангутан, какъв е този акцент, какво е това чудо. Тази жена има много сериозна нужда да ходи на психолог, нямам идея Радо как я издържа, в последните епизоди ми стана изключително жал за него. Също така да вземе да си сложи малко коректор под очите и да спре да хпди с тези шапки, тип джудже. Когато той играе, тя не спира да му крещи, врещи, после е постоянно недоволна и изключително неуравновесена за майка на две деца. Като цяло и двамата нямат никаква емоционална интелигентност и нейното писмо беше ужасно. За мен най-сладките писма бяха на Мария и на Никол на Цецо. Също така според мен беше много неуважително от страна на Здравко да не напише любовно писмо на Здравчето. Имам чувството, че в тяхната връзка тя е заела позицията на негова фенка, а той на този, който трябва да е благотворен, аз не го чух един път да и прави комплименти, до като тя го засипва, така че може би заради това изглеждат неискрени за повечето двойки.

# 535
Здравко защо не писа писмо на Рада, какви бяха причините?

# 536
  • у нас
Изтървах го и аз.

# 537
Здравко защо не писа писмо на Рада, какви бяха причините?
Защото не участваха в съответната игра.

# 538
Много точно определение - тя се държи като негова фенка и го маже ли, маже с думи. До колкото помня то и така е почнала връзката им. Тя го е видяла по телевизията и си го е харесала. Рада ми прилича на поне над 40 години. Все не мога да повярвам, че е по-малка от мен. Не харесвах. Нещо в държанието й ми беше пресилено.
От 3-те двойки на телевизора, исках те да си тръгнат.

# 539
  • София
И аз изобщо не страдам, че точно тази двойка си тръгна. Рада ми идваше прекалено екзалтирана и решена да убеди зрителите колко е прекрасен и секси мъжът й, а и че много се обичат и желаят. А на мен акълът не ми го побира как се живее с мъж гей, чисто физически имам предвид. Преждевременното състаряване на Рада го отдавам и на тази липса. А щом някой прилича и се държи каго гей, не мисля, че има вероятност да не е. Опитът ми това показва.

Общи условия

Активация на акаунт