“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 510
  • 818
  •   1
Отговори
# 585
Да кажа по повод изказването преди няколко страници,че публиката се инструктира кога да  става -няма такова нещо. Била съм няколко пъти на лайфа и единствено, когато Иван правеше Чингиз Хан, бяхме подготвени от балета за танца преди да започне предаването, какви движения да прави публиката след неговото изпълнение, не че се получи де..бяхме доста зле публиката с танца Joy

# 586
  • у нас
Спонтанно е ставането, личи си. Не съм била на лайфа, но трябва наистина да ти хареса, за да станеш. Как по инструции?
А по време на рекламите участващите и публиката какво правят?

# 587
Спонтанно е ставането, личи си. Не съм била на лайфа, но трябва наистина да ти хареса, за да станеш. Как по инструции?
А по време на рекламите участващите и публиката какво правят?
И на мен ми е интересно, какво става в залата по време на рекламите.

# 588
Обявяват колко време са рекламите, обикновено 8 минути, половината публика се юрва да пуши или до тоалетна. Освен тях, и журито, и участниците изчезват нанякъде. Когато останат 2 минути до ефир се обявява за да могат всички да успеят да се приберат по местата си. 30 секунди до ефир се обявява и публиката започва да пляска преди самото включване.

# 589
  • София, България
Да, не са по сценарий ставанията.
Единствено ръкоплясканията след рекламите, когато започва пак предаването Рафи по микрофона подканва публиката за аплодисменти. По време на рекламите става някакъв мазаляк докато излезнат всички да изпушат по една цигара. ММ понеже отказа да излиза, а аз не пуша, не разбрах как успяват всички за 10 мин да излезнат, да пушат и да се върнат… сигурно някой ги подканва отвън по-бързо да действат. Grinning

# 590
Да, обявяват и отвън, колко време остава и всичко се втурва да влиза, като обикновено ако има 4 минути до ефир, казват по-малко за да могат всички да се приберат навреме и да няма движение на публиката по време на ефир.

# 591
  • Враца
Обявяват колко време са рекламите, обикновено 8 минути, половината публика се юрва да пуши или до тоалетна. Освен тях, и журито, и участниците изчезват нанякъде. Когато останат 2 минути до ефир се обявява за да могат всички да успеят да се приберат по местата си. 30 секунди до ефир се обявява и публиката започва да пляска преди самото включване.

Ако закъснееш, не можеш да влезеш, но то са едни декори , а не зала със стени, и можеш да чуваш, а ако си по-напред , може и да виждаш. Пускат те, когато излъчват разговора пред асансьора, да претичаш набързо.  По време на рекламите, наистина всички от сцената изчезват, но не по стълбите , които извеждат зрителите, а зад сцената. Никой не напира за авторграфи, никой не се бута при разпознаваемите образи за снимки. Иначе , цари много приятна атмосфера, никой не те кара да си прибираш телефона, да пазиш тишина, свободна работа. Даже , за мен е доста шумно, макар че, това по ТВ не се вижда.
През почивките при важните гости и при менторите, се явява или Маги, или Джуди , или други от контролната зала. Бебо постоянно си е там. Много скромен, обикновен.
Хубаво е , когато имам възможност - ходя, защото се чувствам наистина добре.

Да , в тоалетните е страшно. Два пъти ми се е случвало, да отида до там и да се върна без да съм влязла, а другият като се върнах не ме пуснаха, защото беше започнало, а след мен имаше още доста хора.

# 592
  • софия
Два пъти съм била в залата и нито веднъж не е имало режисирано ставане. Единственото, което се упражнява преди да започне предаването, са репликите "Като 2 капки... " "водааа!". "... Е много яко!" или каквото е там.

# 593
  • Враца
Прави ми впечатление също, че съвременните "звезди" ( особено младите, идват непосредствено преди изпълнението на тяхната имитация и след това си тръгват веднага. Едни такива с очила, раздават го тежко, тежко.

Докато една Мими Николова, седя през цялото предаване, радваше се на всички изпълнители, културна, уважителна, никакви демонстрации от типа, "Видите ли аджеба, коя съм аз" .

Докато тя е изгряла във време, в което е била наистина голяма работа и творчеството и се помни 50-60 години след това.

А разни Тити, Мити и Термити, дали ще могат да се популяризират така?

# 594
  • There I was on a July morning
Доволна съм от първото място на Цитиридис вчера. Много добре му се получи имитацията и както винаги беше подходил със старание и отговорност към образа, който му се беше паднал. Беше му време да получи и признание за това.
Тази година силите на участниците са горе-долу изравнени и няма предизвестен победител, както се случваше последните години, но това само прави предаването по-интересно.
По неписаното правило за по една победа за всеки участник, прогнозирам следващият път победата да грабне Иван, ако не той, то Роксана или Дуетът.

# 595
Пролича си по лицата на дуета, че са разочаровани от ниските оценки.
Макар да не са ми любимци и на мен ми стана тъпо за тях.
Категорично бяха за 5 или 6, Лашкова си беше не за 3, а за -2, ужасна имитация, направо гавра с образа.

Дивна не успя да влезе в обувките на Кайли, нито гласово нито като присъствие. Беше запомнила танците и движенията, но някак не й идваха органично.

Звезди беше много забавен, наистина му отива да пее гръцко, трябва да се позамисли за един дует с Триандафилос.

Нико ми е любимец, радвам се че спечели, но не мисля че това е най-добрия му образ, предните седмици имаше наистина уникални имитации, за които незаслужено го порязаха.

Иван и Вени бяха чудесни, абсолютно потопени в образите.

Михаела си беше Михаела, визуално ми напомняше на Снежанка от класическата анимация.

Рокси не беше зле, но и за 10-ка не беше, около 6-та я слагам.

Другата седмица ще има много яки песни, чакам с нетърпение.

# 596
Не знам защо на Вениамин му дадоха толкова ниски оценки...

# 597
  • Буркина Фасо
защото изпълнението му куцаше, не беше на ниво.

# 598
  • София
Как могат да се уредят покани за този сезон? Някой ако може да съдейства, ще е супер. Искам да зарадвам една близка и да отидем.

Симпатизираме на Вениамин. Изписват се статии в момента даже, че той ще е победител в този сезон. Честно казано това би ме зарадвало, макар че има и други, които се справят супер.

Гласът си дадох за дуета, защото наистина се справиха страхотно и не заслужават последното място.

# 599
Трудно е вече с поканите. Има нови спонсори, които уреждат покани на свои хора, докато досега си взимахме покани чрез хора, работещи в екипа.

Общи условия

Активация на акаунт