“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 594
  • 818
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Има три открития на сезона- Цитиридис, Иван и Вениамин. HeartpulseHeartpulseHeartpulse
За първите двама имах някакви очаквания,, но те ги надминаха във всичко.
Вени е ново лице за мен и също се справя страхотно.
Тримата ми фаворити правят този сезон, само заради тях го гледам.
Талантливи, млади, забавни, невероятни момчета- страхотни са!

# 271
Песента е "Замълчи, замълчи..." от филма "Любимец 13".
1958 г.

Коя песен на Мими Николова се падна на бутона? Баба ми (1928 набор) като млада е харесвала тази певица, представете си кога е пяла, със сигурност са много повече от 30 години..

# 272

Следващата седмица пак е някакъв странен микс, вече като видя българските песни от преди 30 години и ми става лошо.
Не от преди 30, а от преди 60 години е песента на Мими Николова. И на мен не ми допаднаха някои от песните от бутона, но ги нагласят за да спечели поредният участник. Според мен следнащата неделя ще е Цитиридката. Роксана нарочно я забиват с песни на чужди езици, защото ако и дадат бъргарска песен ще отвее всички. Има много добър глас и на български пее уникално.

Аз пък мислех, че пее много добре, но вече съм разколебана. На моменти фалшивее доста....очаквах повече вокално.
За мен откритието на сезона са Вениамин и Цитиридис. Иван за мен бе се справя кой знае колко

# 273
Старае се човека. Цитиридис не мога да го харесам и това е...

# 274
  • София
Има три открития на сезона- Цитиридис, Иван и Вениамин. HeartpulseHeartpulseHeartpulse
За първите двама имах някакви очаквания,, но те ги надминаха във всичко.
Вени е ново лице за мен и също се справя страхотно.
Тримата ми фаворити правят този сезон, само заради тях го гледам.
Талантливи, млади, забавни, невероятни момчета- страхотни са!
Иван от Сблъсък, млад?
Пп. Снощи сефте гледах...имат ли подложки при пеенето?

# 275
  • София
Ванката си изглежда като абсолютен младеж, страшно свеж.
Не определям хората според годините им, това, че е на 45 не го прави чичак.
За мен е важно излъчването, усещането, които носи.

# 276
Някои знае ли къде може да се гледат онлайн за хората извън България? Не мога да намеря последният епизод никъде.

# 277
За мен откритието на сезона са Вениамин и Цитиридис. Иван за мен бе се справя кой знае колко
И аз така мисля. За Иван валят доста хвалебствия от журито, а не виждам имитации като на Вениамин и Цитиридис.
Вторият пее доста добре, с малко уроци и корекции може да се реализира като певец. Grinning
А Вениамин изобщо не го харесвах преди това, пее собствените си песни с доста неприятен, напрегнат глас, все едно се напъва. А песните тук ги пее по съвсем различен начин, няма и следа от този дебел и напъващ се глас. Женските вокали ги докарва до съвършенство, както беше Стефан Илчев.

# 278
А на вас стана ли ви ясно защи Иван беше с Испания? Вече се разбра, че ще има отново Фермата, той спомена нещо, но дали ще се снима сезонът там?

Или просто е бил друг работен ангажимент?

# 279
Иван и Андрей вече нямат нищо общо с Фермата. БТВ си правят формата, но без тях. Затова вече не са и в БТВ.

# 280
А на вас стана ли ви ясно защи Иван беше с Испания? Вече се разбра, че ще има отново Фермата, той спомена нещо, но дали ще се снима сезонът там?

Иван е семейно в Испания с Ирина и децата, явно са на ексурзия там, пускат сторита от различни места, музеи, заведения, плаж, мач на Барселона..

# 281
  • у нас

Иван е семейно в Испания с Ирина и децата, явно са на ексурзия там, пускат сторита от различни места, музеи, заведения, плаж, мач на Барселона..
Явно са го планирали отдавна, защото се е знаело за това пътуване. Нека се наслаждават, да събира хубави емоции, за да ни радва с изпълненията си после.

# 282
  • Буркина Фасо
отишъл е да се види и със Зуека. Smiley

# 283
  • у нас
Да, да го цани за финала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 284
Омръзнаха ми тия напъни, тип  "С бъклица и дрян" та да дойдел Зуека. Ма къФ е тоя зор?

Общи условия

Активация на акаунт