“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 589
  • 818
  •   1
Отговори
# 255
  • някъде другаде
На Вениамин му се падна Азис. Фънки пак ще простее. Мисля , че и към Роксана няма да е добър коментара му. Тя трудно пее на английски и едва ли ще се справи с Адел.

# 256
Според мен Роксана ще е победителката следващия път именно с Адел. Забравих да пиша колко приятно ме изненада пак Иван с представянето си. Ако беше в залата щеше да получи по-висок вот.

# 257
Според ме на Ванката вчера не му се получи, липсваше лекотата  в движенията на Елтън Джон. Определено липсата на публика и цялата атмосфера на живото предаване е повлияла на изпълнението.

Браво на Вениамин, заслужена победа, справи си чудесно, винаги подхожда отговорно и старателно към задачите.

Моят любимец Нико изтегли къса клечка с Били Айлиш, но въпреки това направи добра имитация предвид смотания материал.

Дуетът за първи ми хареса, Софка не се получи, но като цяло бяха много добри.

Дивна и Майкъл Джексън - измъчена работа, много блещене и пулене в лицето, внимаваше да се сбърка някое движение, пеенето хич го нямаше ( в един момент направо и свърши въздуха ) и като цяло си беше за 3-ка.

Звезди, учудващо за мен, не беше чак толкова зле колкото очаквах, но категорично не беше Болтън. Явно нарочно спомина, че е бил кандидат за вокал на Black Sabbath, та да ме "простим", че пак пее като себе си.
Според той не се и опитва да пее по друг начин, не знам какво репетират с Етиен, но винаги е едно и също - имитация в стил "Звезди".

Роксана беше симпатична в този образ, наистина я бяха направили визуално като Руслан Мъйнов, но чак пък супер изпълнение...Все си мисля, че ако вложи още малко старание и ще й се получават по-добре имитациите, имам усещането че някои задачи, особено, ако се пее на английски, ги прави малко през пръсти.

Михаела не ми хареса, нищо общо с рок или Звезди, ясно че няма как да докара неговият тембър, ама чак път толкова да не може да си преправи гласа да звучи по-мъжки...

Лашкова на мен също ми харесва, добре влиза в образите чисто хореографски и емоционално на сцената, тя няма претенции да е певица и не знам защо хората очакват от нея да пее мелодично или правилно.

Инаме като епизодът ми беше леко муден, нямаше голям заряд в изпълненията, макар да имаше уникални парчета. Журито за пореден път беше с пълна кошница неадекватни коментари, Фънки да намери начин да си усмири личните пристрастия, твйрде много му личи, когато ни харесва дадена песен или изпълнител и просто става сляп и глух.

Следващата седмица пак е някакъв странен микс, вече като видя българските песни от преди 30 години и ми става лошо.

# 258
Коментирам днес, Simple SmileВинаги гледам на запис.
В това шоу наистина оценявам повече самата имитация, пресъздаване на образа като цяло, не на самото пеене. Това не е идеята на шоуто.

Като цяло снощи ми беше интересно, имаше движение Simple Smile

Дивна - Майкъл Джексън - общо добра имитация, хареса ми Simple Smile
    Дуетът - Меди и Софка - хареса ми, защото Христо (нали Софито беше той?) не преиграваше и вкарваше нежноста, движенията на Софката. Имаше женски, а не мъжки, сковани движения в ханша, докато пееше там :Grinning
    Цитиридис - Били Айлиш - ми то нямаше кой знае какво да се имитира :/ затова незнам какво да кажа за него, но си личеше, че се старае наистина.
    Иван - Елтън Джон - имаше прилика във всичко, но наистина не се усети емоцията, а просто като "тренировка", подготовка, докато обучава парчето.
    Звезди - Майкъл Болтън - не се получи като хората
    Филева - Звезди - Много ми хареса как се представи! Не само защото обожавам и този стил, а защото се раздаде на макс както изпъкнителят го прави, усети се усещането на песента и Ахат.
    Вениамин - Роус и Бруно Марс - Като дадоха в кадър жената си помислих, че е част от Фънки Мънкис Sweat SmileSweat Smile Боже този велик човек! Наистина велики образи! И двата ги пресъздаде чудесно! Simple SmileSimple SmileSimple Smile
    Роксана - Чеб К - трябваше по-бръчкаво да й направят лицето гримйорите, иначе не бях впечетлена.
    Лашкова - Роксет - общо взето добре Simple Smile[/list]

Браво! Най-накрая успяхме да изкараме Вениамин на върха!!!! Личи си, че зрителите наистина го обичат! Heartbeat

# 259

Следващата седмица пак е някакъв странен микс, вече като видя българските песни от преди 30 години и ми става лошо.
    Не от преди 30, а от преди 60 години е песента на Мими Николова. И на мен не ми допаднаха някои от песните от бутона, но ги нагласят за да спечели поредният участник. Според мен следнащата неделя ще е Цитиридката. Роксана нарочно я забиват с песни на чужди езици, защото ако и дадат бъргарска песен ще отвее всички. Има много добър глас и на български пее уникално.

# 260
    Коя песен на Мими Николова се падна на бутона? Баба ми (1928 набор) като млада е харесвала тази певица, представете си кога е пяла, със сигурност са много повече от 30 години..

# 261
    • Пловдив
    За мен Вениамин е откритието на сезона. Личи си, че много работи над образите, но освен това има и талант на истински артист. Образите се получават толкова органично, че гледайки и слушайки изобщо не мога да повярвам, че това там е Вениамин. Това не ми се е случало никога с никого в това предаване, даже със Зомбори.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 20:51 от *Дорис*

# 262
    Няма начин да не е свикнал с годините да му викат Витамин.
    И все пак едва ли му е приятно.

# 263
    Коя песен на Мими Николова се падна на бутона? Баба ми (1928 набор) като млада е харесвала тази певица, представете си кога е пяла, със сигурност са много повече от 30 години..
    В нета посочват 1966 год. като активност на М. Иванова. Тогава е започнала да пее.

# 264
    Аз визирах песента на Орлин Горанов и Кристина Димитрова, на Мими Николова може даже и да не съм я чувала, но цялата ми идея беше, че има и по-модерни български песни, особено в периода 2000-2008, които са мелодични, танцувални, емблематични и ми се иска повече такива да виждам.

Не от преди 30, а от преди 60 години е песента на Мими Николова. И на мен не ми допаднаха някои от песните от бутона, но ги нагласят за да спечели поредният участник. Според мен следнащата неделя ще е Цитиридката. Роксана нарочно я забиват с песни на чужди езици, защото ако и дадат бъргарска песен ще отвее всички. Има много добър глас и на български пее уникално.

# 265
    Мой фаворит тази вечер беше Звезди. Изпя песента като себе си и успя да спечели дамски сърца (или поне моето Blush).
    Останалите също се справиха доста добре, предвид песните: Цитиридис беше много готин като Били Айлиш. Вениамин също ми хареса с трудната задача за дует. Дивна се постара за Майкъл Джаксън. Дуетът Димитър и Христо също беше добър, въпреки че не слушам подобна музика.

# 266
    • София
    Аз визирах песента на Орлин Горанов и Кристина Димитрова ...

Техните песни пък, са от началото на 80-те.

# 267
    Еми, пак на 30+ години, нека не издребняваме чак толкова 😊

Аз визирах песента на Орлин Горанов и Кристина Димитрова ...

Техните песни пък, са от началото на 80-те.

# 268
    Потресена съм, че тук има хора срещу песента на Мими Николова. Както ще чуете следващия път - това е една много красива песен.
    https://www.youtube.com/watch?v=v-C4DHnLEAA

Годините и времето нямат значение. То е все едно да сравнявате "Казабланка" с актулната Снежанка на Уолт Дисни от 2025г.

# 269
    • София
    И на мен не ми харесват някои от новите буламачи, но все пак това е шоу за имитации. Не знам на някои какъв им е проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт