“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 597
  • 818
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На мен Лашкова ми хареса тази вечер, но на Михаела бих дала 3 точки, тя грам не се опита да имитира гласа на Звезди. Как смятат да я мотивират да се постарае като я поощряват така.

# 241
Е браво на Вениамин. Поне сега накрая направи песента, както си трябва и с кеф. Да му е честита победата.
Лека нощ на всички.

# 242
Еха. Браво на Иван !

# 243
И Рокси я побутнаха тази вечер, но най-много бутат Михаела и Лашкова.

# 244
  • Другата България
За мен е /почти/ необяснимо и защо за пореден лайф толкова ниско и с малко оценяват дуета.
Лашкова беше зле, Звезди също не беше ок, Дивна...не ми хареса, при тази трудна песен и сравнително доброто представяне на дуета тяхното изпълнение беше оценено с най-ниските оценки и от жури, и от зрители.

И аз мисля, че най-много бутат Лашкова и Михаела.
Очеизвадно е.

# 245
  • у нас
За В. Маринов Лашкова е на 1-во място винаги.

# 246
За В. Маринов Лашкова е на 1-во място винаги.
Даааа. Казах го преди  седмици. Там ....има нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 247
  • София
И аз мисля, че бутат Лашкова, изобщо с участието във формата. Стои ми като да й се направи реклама. Хубаво момиче е, но има нещо, което не ми харесва в излъчването й. Михаела много я харесвам като визия, излъчване, някои от песните й също, но в предаването не се справя толкова добре. Въпреки това днес повече ми хареса от предния път, а много я похвалиха за образа на Ивана. На мен ми беше много строга и стерилна, Ивана неслучайно е "Певицата на народа", точно контакта с публиката Михаела не успя да пресъздаде. Днес не успях да гласувам, но мисля, че Вениамин съвсем заслужено спечели. Много добре му се получи образът.
Допълвам се - на мен дуетът също не ми хареса този път. Далеч от Софи, за Меди нямам мнение, не съм слушала песента.

# 248
Като истински чалгар чакам с нетърпение следващото шоу, най-вече заради Звезди (много по-добро попадение щеше да е Тони Стораро - Милиони Звезди, ама е така - като не ни питат предварително за съвет 🤣🤣🤣).
Та специално към екипа, който ни хвърля едно око тук - айде да земете да вкарате сръбско тоя сезон да се не разправяме. 🙂

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 23:53 от 4everYoung

# 249
Отсега страдам каква касапница ще направи новата Рачкова с Адел другата седмица.

# 250
  • София
Фъньо точно от уважение към Мари, трябваше да отреже Лашкова или поне да й даде 4-5 точки, а не максимума..

Според мен много режат дуета, за да пробутат други незаслужаващи. Дуета са на последно място в класацията, абсолютно незаслужено. Когато имитираха Рики е повери, ги изядоха с парцалите колко са зле, а изобщо не бяха.. Днес също не бяха супер зле, имаше доста по-зле от тях..

п.п.Пуснете си БНТ1- Концерт на Нирвана..

# 251
Честита победа на хамелеончето на този сезон - Вени!  Радвам се,че все повече хора започнаха да оценяват таланта му. Русото много му отива 😉👍
 И аз като Мери се чудя защо дуетът е последен. Имаше много по-трагични образи от тях тази вечер.
 Не съм доволна от песните за следващия лайв. Скучни ми се струват,нищо интересно за имитиране.

# 252
Нагласено e, ще се изредят всички да са победители по 1 път поне.
Нагласено е гласуването, нагласени са и песните и често някой се изпуска - днес беше Любо Киров, когато каза на Звезди "Браво, че се нае да изпееш тази песен...." Grinning

# 253
  • София
Филева е била облечена с оригиналните дрехи от видеото ли? Киров го спомена. Че нещо тоя кожения балтон не го виждам в официалното видео, а и честно да си кажа никога не съм виждала Звезди с кожен балтон, а съм била на бол концерти. Във видеото е някакво палто, ако не се лъжа, качеството на видеото е лошо. Винаги е с тениски или риза с тениска на живо.
И с тези тежки обувки, какво по дяволите, във видеото е с маратонки, както и винаги. Grinning
И защо вместо Хилда не коментираше Фънки? Хилда пак нищо не казва. Аман ми е от нейните кухи коментари. Да сложат една лантерна да повтаря "браво, перфектно, супер" и да се свъшрва

# 254
Колкото пъти съм срещала Звезди, винаги е с огромни тежки обувки. Не знам дали за имитацията най-важни са обувките.

Общи условия

Активация на акаунт