“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 576
  • 818
  •   1
Отговори
# 285
От девет кладенеца вода му носят и накрая ще ... Дойде за финала

# 286
отишъл е да се види и със Зуека. Smiley

Едва ли, не е там с такава цел..

# 287
Обобщението на ММ за предаването - Рачков, караоке в костюми и drag show.

# 288
  • España
отишъл е да се види и със Зуека. Smiley

Колко му е да скокне от Барселона до ……Аликанте , 6 чАса път с кола …нищо работа …

Омръзнаха ми тия напъни, тип  "С бъклица и дрян" та да дойдел Зуека. Ма къФ е тоя зор?
Едно време , майв  студентската програма “Ку-ку” , имаше рубрика “В бъклица наврян”…. та и Зуека ….те го “калесват” всяка неделя , а той се заврял там и те така…ама ще “изтече” накрая …ще преджвака на стадиона 😉!

Аз най-накрая изгледах епизода . Тази всенародна любов към Венеамин ми е леко непонятна … Пее момчето ; талантливо е и добре му се получават образите , спор няма ! Обаче зрителското одобрение , по мое скромно мнение , идва и в известен смисъл , компенсаторно , предвид критиките на журето ( разбирай Фънки ) 🤘🏻!
Иван , ако беше на живо в залата , щеше да спечели . Много добре му се получи имитацията .
Изобщо , за пореден път се убеждавам , че в това предаване много по-добре се разгръщат пеещите актьори ( да не отварям дума за победители като Влади; Зомбори; Ненчо; Врачански…но и Милица; Неве; Геро; Фицата;Къци;Юруков;Аръков….) , отколкото актьорстващите певци!

# 289
  • Другата България
Владо Михайлов е именно актьорстващ музикант.
Всъщност, е нещо средно - завършил е английска филология. Blush

# 290
  • España
Мери, Владо е друга вселена ❤!

# 291
От девет кладенеца вода му носят и накрая ще ... Дойде за финала

Да, 😉 като мега- прима- кралицата Лепа Брена- с вертолет на стадиона ще го спуснат Зуека🤣🤣
Май започнаха да се поизчерпват Продукцията- забелязвам и липса на реалните имитирани звезди сред публиката на шоуто.

# 292
Мен ме дразни това приканване на Зуека всеки път. Все едно живее в някоя далечна галактика и космически кораб минава на 5 години. Ще каже човек, че не посещава България от време на време. Все пак имат роднини, приятели, близки. Много е трудно да си хване самолета - 2 часа има/няма. Ще се появи на стадиона, хванал последния влак за София и директно с куфарите ще кацне на стадиона. Ще има сценка по този повод.

Не знам дали и това беше по сценарий, със сигурност до някъде, но много се смях на спаринга между Джуди, Рачков и Мария 🤣 Винаги ме забавляват техните подмятания. Имам усещането, че между Мария и Рачков има останала още някаква искра.

# 293
  • Варна
 Без куфари, един кат бельо и чорапи, четка за зъби и документи. Каца, водят го на СТАДИОНА, пет реплики и, ако не бърза, сяда да почива, да гледа и тук-там да се включва. Шоу е. Кат' приключи-  айде обратно. На сутринта  ще си е у тях. Не съм проверявала полетите, но сигурно има.

# 294
Без куфари, един кат бельо и чорапи, четка за зъби и документи. Каца, водят го на СТАДИОНА, пет реплики и, ако не бърза, сяда да почива, да гледа и тук-там да се включва. Шоу е. Кат' приключи-  айде обратно. На сутринта  ще си е у тях. Не съм проверявала полетите, но сигурно има.

А защо изобщо трябва да го канят и да идва?! Големият артист, хайде нема нужда. Чак пък във всяко предаване ще му се кланят и го молят да дойде. Я да си стои там и да си драска картинките.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 11:10 от Fatalina

# 295
Не им беше важен Зуека, когато водеше с Рачков, сега се сетили за него...

# 296
  • Варна
 Е, а защо ни го...натрапват?Има нещо...

# 297
Без куфари, един кат бельо и чорапи, четка за зъби и документи. Каца, водят го на СТАДИОНА, пет реплики и, ако не бърза, сяда да почива, да гледа и тук-там да се включва. Шоу е. Кат' приключи-  айде обратно. На сутринта  ще си е у тях. Не съм проверявала полетите, но сигурно има.

А защо изобщо трябва да го канят и да идва?! Големият артист, хайде нема нужда. Чак пък във всяко предаване ще му се кланят и го молят да дойде. Я да си стои там и да си драска картинките.
И аз това се питам! Големият артист! Изхранва се 30 години почти само с халтура,стана художник изведнъж,оплю всичко тук, обяви колко е разочарован и се изнесе!

# 298
  • у нас
Напълно нормално е да присъства, ако желае. Бил е част от този екип. При положение, че ще се осъществява такъв грандиозен финал концерт, той би бил липсващата част от пъзела.

# 299
Многократните "апели" към Зуека са просто шоу, толкова ли е трудно да се разбере?

Общи условия

Активация на акаунт