“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 536
  • 818
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Цитиридис снощи се справи страхотно, дуетът също бяха много готини. Като цяло супер свеж беше вчерашния епизод, нямам забележки. Вениамин.. както винаги страхотен.

# 571
  • София
Силвия беше в едно от предаванията в публиката.

# 572
  • софия
Силвия в Черешката май каза, че живее сама с майка си и дъщеря си. Разделени са със Звезди.
Силвия беше на първия лайф. Не каза в прав текст, че са разделени, та не знам дали са или не са.

# 573
Може, може да бъркам отдавна беше.

# 574
Според мен този сезон няма силно изразен фаворит, както беше Зомбори миналата година или, като Владо примерно. На всеки лайф изпъква различен изпълнител. Вчера примерно за мен имаше 3-ма, които си бяха за първото място и един от тях спечели, което си беше напълно заслужено. Аз лично грам не съм фен нито на Михаела, нито на Цитиридис, обаче вчера бяха невероятни и двамата. И нямаше как да не им се възхитя на изпълненията. Ванката, който до това предаване също не харесвах, сега много ми допада. Но пък вчера не му беше ден - имаше в пъти по-добри изпълнения от неговото. Но пък за 3-те и 4-те точки според мен Дивна и Лашкова са си абонати. Е, със сигурност ще спечелят по веднъж, но като цяло не се справят добре.
Специално за Дивна да кажа - повечето тук все казвате, че е пренавита, обаче на мен не ми се вижда да е така. Дори забелязвам, че с усмивка си получава 3-те точки и изобщо не си го слага на сърце. Очаквах, че ще е, като Мишето или Нети от предишните сезони, но гледам, че изобщо не се впечатлява особено на ниските оценки. Излиза на сцената, прави, каквото може, сяда, получава си ниските точки, усмихва се и продължава. Драма при нея не виждам да има

# 575
Е, за какво да има драма, всеки един участник си е получил хонорара за участие, няма да се учудя ако в договорите им е включено и кои образи ще правят и на кои място ще бъдат класифицирани 🙂

# 576
Заспала съм на Рашкова. Довечера ще догледам.
До там Михаела най-много ми хареса.

# 577
Е, за какво да има драма, всеки един участник си е получил хонорара за участие, няма да се учудя ако в договорите им е включено и кои образи ще правят и на кои място ще бъдат класифицирани 🙂
Очевидно има драма щом от предни сезони е имало недоволни,че са с 3 т.

# 578
Е, чак пък недоволни 🙂 все пак е шоу, има си сценарий 🙂

# 579
Въобще не съм очаквала от Звезди да блесне с гръцко Grinning  Изненадана останах приятно Grinning
Доста разчупен беше.

# 580
  • Враца
Да, няма го това усещане, се едно всеки момент ще получи разрив на сърцето. Simple Smile
Много ми е симпатичен този човек. Изглежда много добричък.

# 581
  • София, България
Още помня ясно Къци Вапцаров как скачаше като ужилен всеки път щом получеше минималните точки. Много противно беше неговото участие!

# 582
  • София
Много съм щастлива за първото място на Нико, въпреки че той имаше много по- сложни и добре изградени образи предишните седмици, но сега беше неговия ред.
Очаквам и Ванката скоро да се закичи.

# 583
  • София
Най-силно впечатление ми направи Звезди. Макар че не слушам този стил музика и не съм запозната с оригиналния изпълнител, превъплъщението му беше наистина убедително. Песента е разпознаваема и той успя да предаде както енергията, така и характера на образа!

"Кристина Димитрова" и "Орлин Горанов" също се справиха добре – вокално звучаха доста близо до оригиналите, което само по себе си е сериозно постижение. Според мен са малко подценявани като участници. Самата аз не бях чувала за тях преди формата и не са ми особено познати, но момчетата очевидно имат талант и личи, че подхождат с голямо старание към всяка своя поява на сцената. Вениамин беше стабилен, но не ме впечатли толкова ,честно казано, през годините сме виждали и по-силни имитации на Азис.

Роксана, за съжаление, според мен не успя да се доближи до Адел нито като визия, нито като емоция и присъствие. Имам чувството, че журито нарочно й прави реверанс с преувеличени похвали, може би за да я подкрепи емоционално след предишни критики.

Михаела Филева беше добра – въпреки че музиката и образът не са от моето поколение, личеше си искреното ѝ вълнение, а и самите коментари след изпълнението бяха трогателни. Признавам си, че и аз се разчувствах.

Иван заслужава поздравления – стабилно и уверено изпълнение. Дивна, макар и талантлива, не ми е сред любимците този сезон. Винаги ми е стояла прекалено пренавита и някак преекспонирана. Освен това, често ѝ се "падат" сравнително удобни образи, които ѝ дават възможност да блести вокално.

Цитиридис е чаровен и симпатичен, личи си колко усилия влага и резултатът си личи. Радвам се, че спечели вечерт,  макар че песента не е от близките до мен, изпълнението беше на ниво.

# 584
На мен пък ми се стори, че Звезди пя с подложка. Имах усещането, че на моменти само си отваря устата. Може и да бъркам, но това усещах през цялото време. Както Мара "пееше" в предния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт