ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 638
  • 834
  •   1
Отговори
# 525
Университетът по хранителни технологии в Пловдив, например, са си написали, че осигуряват от датата на началото на академичната година, на други места си пише за месеца на началото.
Сигурно ще да има значение, ама щом не е вярно, не е вярно.

# 526
  • София
Аз извадих миналата година с навършване на пълнолетие ПИК код на НАП на дъщеря ми и така или иначе ще може да се проследи по нейната индивидуално осигурителна партида Какво е кога трябва да се заплати а в наши дни онлайн това става елементарно. С две думи гледам да не си търся нови тревоги Simple Smile то вярно че като приключи официално 12-ти клас е дневникът е попълнен става малко скучно и увисваме като ангажименти и мисли Simple Smile

# 527
Аз не съм влизала в този дневник от 10 клас. Дори не знам приблизително каква диплома ще има, сигурно хич няма да е впечатляваща.
Но така или иначе съм се примирила, че с нищо не мога да влияя. Имам ангажимент само с мисли:smiles:

# 528
Не е вярно, че има значение всеки един ден. Месечно се гледа. Няма нужда от излишни спорове, който както желае да процедира, както казах има телефон на НАП, всеки си проверява при източника, защо е нужно да се доверява на някого във форума.
Аз лично ще изчакам да стигнем до този етап, че не се знае в кой университет изобщо ще сме, ако сме. Иначе това се оправя за 5 минути, 21 век сме, има информация, има електронни услуги и онлайн плащания за щастие.

# 529
Aз натирих моя младеж да си изкара ПИК, който ще ми даде и на мен и ако има проблеми ще превеждам пари от негово име.
Не мога да разчитам все още, че сам ще се оправи и с това.

# 530
  • София
Да мине изпращането и ще я пратя и моята да си извади ПИК. Малко е скарана с ходенето по институции, но трябва да свиква.
Ще ходите ли в училище на изпращането на 15ти? Аз съм поканена с ентусиазъм и ще отида.

# 531
Наистина не е голям проблем това и още му е рано, че трябва първо да влезнат в университет, ама стана въпрос.

Хепи, не съм експерт, споделих личен опит (не нещо преразказано или прочетено).
Лятото трябваше да си платя сама месец здравна осигуровка и за да го направя, трябваше да изчистя 4 дни прекъсване отпреди няколко години. За спор въобще не става дума. Споделих, за да съм полезна. Ако има промяна или са ме излъгали в НАП, можеш да уточниш, без да тропаш крак. Реакция "Ми не е така, пък." няма смисъл. Даже и спор не направихме.Grinning

# 532
  • у дома...
Нали темата е за мрънкане и хвалби. Та да се похваля, че от мрънкане файда йок.

Дъщеря ми е един от лауреатите на Националното състезание за творчески разработки по медии и журналистика на УНСС. Признават ѝ оценка 6.00 за кандидатстване в двете специалности " Медии и журналистика" и "Медии икономика". Остава само да си вземе ДЗИ-тата и дипломата. И да си избере специалност.

И двете вече дишаме много по-леко.

# 533
  • София
Честито на Анка!
 Да помрънкам за себе си и от себе си и аз.Че изненадата при мен  е още по-голяма , защото не подозирах нито за намеренията, нито за действията на дъщеря ми  по темата с КСК.Та- и тя е сред отличените  в състезанието на УНСС.Още треперя и не мога да асимилирам всичко това.Да са живи и здрави, да имат мечти и да си ги следват Heart

# 534
  • София
Браво на момичетата ви. Бройте ги студентки вече.

Моята днес си взе DSD2 дипломата. Май ще е само за лично удоволетворение, но аз много се радвам и вярвам, че ще ѝ послужи в живота.

# 535
Браво на момичетата на Просто майка и Сани!

# 536
Браво на девойките! Златни деца!

# 537
  • София
Поздравления за момичетата! ❤️

# 538
  • софия
Браво на момичетата! Браво!
Честити студентки на просто майка и сани! Да се изучат с лекота и да им е интересно!
Много хубава е темата, когато споделяме успехите на децата.

# 539
Обичам да чета такива новини.
Браво на девойките!

Общи условия

Активация на акаунт