ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 55 095
  • 834
  •   1
Отговори
# 735
И моето е запратено във възможно най-далечните две училища, но здраве да е. Ще отиде един час за път. Така се надявах да е в някое квартално училище поне за едното ДЗИ. Няма ли кой да налее на МОН малко изкуствен интелект да използват адресната им регистрация?
За матурите аз я успокоявам, а тя казва, че трябва да й се карам. Не е доволна от резултатите от пробните по бел.
Мария, благодаря за информацията. Прочетох й как да реагира при лошо озвучаване, щяла да каже. Simple Smile Изпитът за сертификат миналата година й дава добра увереност за АЕ, а и като цяло.
Къде да видя подробна таблица за точки-оценки от ДЗИ? На първа страница на темата тази от МОН е с диапазони.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 14:25 от faviana

# 736
В инфо прием пише за точките

# 737
  • София
Ганис беше пуснала подробна таблица по-напред в темата. Иначе ето тук, в първия скрит текст: https://bg-mam.ma/p/1552685/46413909

# 738
С 83 точки на предварителния изпит в УНСС и отлична диплома, има ли шанс за Право?

# 739
Ако не се чува добре, децата задължително трябва да сигнализират квесторите. Във всяко училище винаги има поне 3-ма учители по език, които са там да четат в случай на проблем. Няма какво да ги е срам и после да се ядосват и да пускат сигнали, които няма да доведат до резултат.
Казах на моята, но тя е муха. Мисля да напиша една бележка, която да даде на квесторите, че ще бъдат сигнализирани в РУО и МОН при отказ, ако изпаднат в подобна ситуация. Надявам се да не се стига дотам. (Знам, че е на почти 19, обаче е доста смотана в подобни ситуации. Мисля.) Нищо не ѝ зависи от тази оценка, но въпросът не е в това.

Замислих се друго: ако се изпадне в подобна ситуация да се чака да дойде някой да чете (надяваме се наистина да може), какво се прави с времето, което е необходимо технически да се случи това? На чия сметка ще се пише? По мои лаишки впечатления от "организацията" на МОН и подопечени, това ще отнеме поне 30 мин.
Нелепи са мон-ските резултати по език. Голяма част от децата имат международни сертификати за съответно ниво, с което отиват да учат на съответен език, а нашите мончовци са по-свети от папата. И проблемът не е в оценката, а  в нагласата на отговорните фактори към матурите по чужд език.
О, не, учителите четци са в коридорите и идват веднага щом ги викнат. М.г. във фег ползваха един по настояване на ученик. Времето за работа мисля, че е след като свърши слушането.

# 740
Здравейте,
Извинявам се за въпроса, но може ли да ми кажете какъв формат са кодовете за infopriem.mon.bg?
Намерих някакви листчета, но са 4 броя. Има буквено-цифрови, само цифрени, само буквени...Кое аджеба е входящ № и кое код за достъп?

# 741
С 83 точки на предварителния изпит в УНСС и отлична диплома, има ли шанс за Право?
                 Миналата година момче влиза редовно  право в УНСС. За момичетата не си спомням.
Здравейте,
Извинявам се за въпроса, но може ли да ми кажете какъв формат са кодовете за infopriem.mon.bg?
Намерих някакви листчета, но са 4 броя. Има буквено-цифрови, само цифрени, само буквени...Кое аджеба е входящ № и кое код за достъп?
                 Входящият номер е само цифри. Код за достъп цифри и букви.

# 742
  • у дома...
https://www.facebook.com/share/1AVVnXE5Bb/

Светлина в тунела? Интересно ми е как ще измислят сборните пунктове за извозване на учениците и маршрутите.

# 743
  • София
Според мене на 21 и 23 ще тръгне ГТ.

# 744
  • София
Според мене на 21 и 23 ще тръгне ГТ.
Дано! Всичко друго е огромна глупост.
10 хил. злелостника + 3 хил. квестора да се реорганизират за един ден, и то един от най-важните в живота им, а 300-400 шофьора да не могат да отидат на работа и да предотвратят хаоса в града?! Те още ли се водят на работа? Ще получат ли заплати за времето, в което не са били?
В другите държави като се правят подобни стачни действия, винаги има обявени Начало и Край на действията, иначе се получава хаос (говорих с приятелка от Мюнхен). Научихме се да стачкуваме, поне да е по цивилизован начин...

# 745
Ужасно ми е противно това противопоставяне на хората.
Този протест "Не на приоритета на нискоквалифицирания труд пред знанието" вече удари дъното.

# 746
Здравейте,
                 Входящият номер е само цифри. Код за достъп цифри и букви.
[/quote]

Благодаря. За съжаление се оказаха кодове за дигиталната раница. Не видях там да има опция да се видят тези за ДЗИ.

# 747
Кодът за инфоприем е на бележките от февруари, на които има и информация в табличен вид на кои дзи ще се явява ученикът.

# 748
Знам, но като не се знае къде са запиляни.

# 749
Тогава ние какво да направим
В понеделник се свържете с училището

Общи условия

Активация на акаунт