ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 634
  • 834
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Синът ми избра да бъде студент в George Washington University, Washington DC - Международни отношения. Изборът беше трудничък откъм град - Вашингтон или Ню Йорк, но други детайли наклониха везните към столицата. В момента избираме общежитие, а на 20-21.6 ще бъде на ориентиране. Може да избира и съквартирант, ако успее - добре, ако не успее - на случаен принцип ще бъде. Мина и балът - беше в петък, 2.5. Красиви бяха всички абитуриенти.
Успех на всички деца!

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 12:27 от Не се сърди, човече

# 541
Браво на момичетата! Тази специалност "Медии и икономика" звучи интересно. Струва ми се по-добрата от двете.
П.П разгледах я, мислех, че подготвят журналисти с икономически профил, а то било икономика на медиите.
Хелене, браво и на твоето момче!

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 06:55 от Аmanda

# 542
  • у дома...
Браво на момичетата! Тази специалност "Медии и икономика" звучи интересно. Струва ми се по-добрата от двете.
П.П разгледах я, мислех, че подготвят журналисти с икономически профил, а то било икономика на медиите.
Хелене, браво и на твоето момче!
"Медии икономика" е УНСС еквивалента на "Комуникационен мениджмънт".
Да са живи и здрави момичетата, сигурна съм, че ще направят най-правилния избор за тях.
Късмети много успехи на всички деца! Всяко ще си попадне на точното за него място!

# 543
Включвам се само да питам -нещо на класната ще подарявате ли и какво? Нашия клас не иска да подарява и съм в чуденка какво бих могла символично да взема .....ще се радвам да споделите....
P.s.Чета редовно темата , но като няма какво да напиша и не се включвам....

# 544
  • Някъде в Европа...
Включвам се само да питам -нещо на класната ще подарявате ли и какво? Нашия клас не иска да подарява и съм в чуденка какво бих могла символично да взема .....ще се радвам да споделите....
P.s.Чета редовно темата , но като няма какво да напиша и не се включвам....
Ние - не, лично от нас - не..Наборът с нетърпение чака раздялата си с нея 🤣..Не знам дали има общ, май й го дадоха на поканата за бала, не знам наистина, възмущаваше, че било някаква смешна кошница, но дали е подарена, не знам..моето момче е много далеч от тези работи...

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 17:11 от AIR

# 545
  • София
Ние ще подаряваме общ подарък на класната от името на класа.Имаха конфликти и спречквания през годините, но последната година видимо се промениха нещата.Нямаше спор дали изобщо да имам подарък.Мисля че е редно и е знак на уважение към нея.Още повече, че тя е класен ръководител за пръв път и те са й първи випуск.Т.е. има и емоционална стойност и за двете страни това завършване.Поканила ги е след изпращането в училище на гости у тях и много се вълнува.Много се радвам на промяната в отношенията им в положителна посока .Хубаво е да имат добри спомени .

# 546
  • у дома
Моето е с тази класна от 5 кл и макар,че последните две години не им предава си я уважава...
Ще има общ подарък,който е май ваучер за екскурзия/тя обича да пътува/,но нямам идея на каква сума и дали всички деца са дали...Моето държи и ще подарим и нещо символично .

# 547
Само да кажа, че абсолвентите сами си организират бал и заедно с подаръка за курсовата, който е скъпа екскурзия, им излиза 250 лева на човек. В сравнение с тия суми дето от 2 години внасям за абитуриентски бал, Ами! Но както и да е.

# 548
  • София
https://www.facebook.com/reel/566290063171619?rdid=4Ql3BQC2KvaWM … %2F1Ga8gGFyKk%2F#
 С малко усмивка.ТО какво ни остана.... Вижда му се края Simple Smile

# 549
Мда, и аз сега бях сюрпризирана, че трябва да дадем още 280 лв. Като в това влиза само капаро за дискотеката. После ще се доплаща още за нея.

# 550
  • София
При нас всичко е платено - куверта, дискотеката, снимките и някаква резервация за кръчма след изпращането. Но съм сигурна, че ще възникнат още много плащания покрай завършването.

А зареждалили сте скоро картите за градския танспорт - дали ще им дадат да ги заредят за още месец - два или вече нямат право?

# 551
  • София
Зимата искаха да се докаже преференция на място и удължиха преференцията до началото на юли за дъщеря ми. Не рискувах да заредя онлайн за една година въпреки че системата ми даваше такава опция. Така или иначе все по-рядко се движи с градски транспорт за сметка на колата Така че не е фатално.

# 552
  • София
До 6 юни заредих последно, предполагам, че ще може още веднъж. Но пък нали има опция 25 лв. месечна карта за младежи до 26 години.

# 553
Пишат ли още отсъствия? В училището на дъщеря ми пишат и се чудя защо? Оформени са, нищо няма да правят в час.

# 554
  • София
До 6 юни заредих последно, предполагам, че ще може още веднъж. Но пък нали има опция 25 лв. месечна карта за младежи до 26 години.

картата на сина ми е с преференция за ученик до 31/07/2025, а в нея са заредени пътувания до 02/10/2025.
току-що пробвах и успешно заредих още 1 месец за всички линии по ученическа тарифа.

Общи условия

Активация на акаунт