ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 624
  • 834
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Преглеждах темата на миналогодишните 12-класници. Около 2-3 дни преди първия ДЗИ са обявили разпределението/ раздали бележките.
В момента може да се влезе в infopriem (м.г. май не е било така седмица преди изпитите), пише "Разпределението все още не е обявено".

# 571
  • София
По регламент беше записано 20.05 като дата за бележките Това съм запомнила (не ми се рови ).Много бързате Simple Smile

# 572
  • гр.София
Има време,ще пуснат разпределението.
Утре изпращат при нас, в двора е и доста празнично. Няма да ходя,че не ми се реве.Бях на 15 септември за последно. Организацията е горе- долу като при Сани. Вечерта на ресторант с класната, после на дискотека...

# 573
  • Пловдив
На нашите са казали в понеделник да отидат да си ги вземат.

# 574
  • софия
В infopriem може да се влиза от доста време, но няма информация.
При нас са казали в деня преди първата матура да отидат да си вземат бележките с разпределението. Предполагам, че, ако е готово преди това, ще го видим в сайта.
Нашето изпращане е следващата седмица. Пуснала съм си отпуск. Тази седмица репетират. Дъщеря ми каза, че трябвало. Имат "сложна" постановка. Мисля, че доста ще плача. И двете се вълнуваме.

# 575
  • София
А с какви кодове влизате в Infopriem? Аз имам някакви запаметени, но явно са от сестра му, дава ги невалидни.

# 576
  • софия
Трябва да са им дали в училище.

# 577
  • София
Трябва да са им дали в училище.
Благодаря, намерихме го в служебната бележка за допускане до изпити.

# 578
  • София
Може ли актуален линк към инфоприем?
При мен дава опции за влизане само за матурите на 4 и 7 клас, не и за 12-ти.

# 579
  • София
https://infopriem.mon.bg/
От най-десния бутон ВХОД излиза меню за влизане в системата с Входящ номер и Код за достъп.

# 580
  • Пловдив
Току що видях последната оценка  за годината в Школо. Стана ми супер емоционално. Направих си една снимка на екрана и изтрих приложението от телефона си. Така де, вече нямам никаква причина да го отварям Smiling Imp

# 581
Излезли за оценките от пробния в УНСС

# 582
  • гр.София
Замина тържеството утре заради протеста. Явно ще присъстват само пряко замесените - 12 клас и учителите, участниците в програмата и някой родител. Егати късмета.

# 583
Много тъпо, много. В гимназия влезнаха по ковид време и си бяха сам випуск на откриването. Така сами и ще си завършат.

Нашите за днес имаха идея да са с бели тениски и с маркери за текстил да си пишат по нещичко за спомен, вкл. от приятели от друг клас/випуск, от любими учители. Не стана. Няма и за кога. Утре ще са официални.
Ужасно ми е тъпо, че им отнеха тази емоция.

# 584
Още две години имам аз с Школо. Сигурно когато дойде моментът и малкият да завършва ще ми еуфорично и тъжно едновременно, но сега всъщност не изпитвам никакви емоции.
Изпращане при нас в петък в двора на тяхното си училище, което всъщност е цяла година в ремонт и ученици там дефакто няма. Не знам кой ще ги изпраща. Ще се изпращат един друг явно.
Дори и ДЗИ вече не чакам с нетърпение. Бал пък съвсем. Май и на младежа му е все тая. Още не е започнал да се учи да връзва вратовръзка 🤣

Общи условия

Активация на акаунт