ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 609
  • 834
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Благодаря.

Точно днес ли трябваше така да завали и да се застуди? От две седмици ни казват, че ще вали и точно днес! Довечера при нас имат първото им официално събитие на големи - вечеря с президента на Колежа. Моята се е нагласила с отворени пръсти.

# 631
  • Стара Загора
Вчера би последният звънец и за моето момче! Сълзи в очите напират от известно време, обаче все още се държа Simple Smile
По традиция имат дрескод, бели тениски и дънки. След като ги изведе директорката, пускат бели гълъби, предават знамето и се започна едно надписване на тениски:) Всеки пише на другият пожелания. Моето се прибра с цяла книга по себе си!
Хубави емоции, големи приключения да следват децата ни!
Успяхме, момичета!

# 632
  • София
Видях разпределението - по БЕЛ е в НФСГ, ама то не е ли затворено за ремонт?

# 633
И аз видях разпределението...предвид ситуацията, мога да кажа че е на 1 и на 2 часа пеша от нас. С кола сигурно същото.
И другата седмица го дават да вали. Търся къде продават хубави чадъри, и от къде може да се поръча вкусно суши.

# 634
Тоя код за инфо кога трябва да им е даден?

# 635
Февруари

# 636
Февруари
[/quote
Класният ли го е дал? На хартия ли е? Оттук научавам за това.

# 637
Да, на нашата бележка пише на кои изпити е заявил да се яви. Има и входящ номер, код.

# 638
  • София
И аз видях разпределението. Дружба2( 23 км от нас) и Княжево...
Квото- такова

# 639
Благодаря.

Точно днес ли трябваше така да завали и да се застуди? От две седмици ни казват, че ще вали и точно днес! Довечера при нас имат първото им официално събитие на големи - вечеря с президента на Колежа. Моята се е нагласила с отворени пръсти.
На моя син баш днес му е изпращането в училище. Съответно ще бъде на закрито.
Сутринта го натоварих на едно такси заедно с оборудването му, пък дано поне не вали силно, че даже и да спре да вали, ако може... нали!

По разпределение за ДЗИ: "София, братче, центъра на просветата...." с район около Лъвов мост.

# 640
При нас се е получило - обиколи София за да я обикнеш.
             sssani, завиждам за Княжево. Ние трябва да ходим някъде между Надежда и Връбница от Княжево.

# 641
  • София
За никакво разпределение още не знам. Но те снощи бяха на дискотека и като включи по някое време, ще го питам.

# 642
  • софия
Видях и аз. Добре е. И двете училища са ни близо до вкъщи. Под 30 мин. с кола.

# 643
  • у дома...
И аз видях разпределението...предвид ситуацията, мога да кажа че е на 1 и на 2 часа пеша от нас. С кола сигурно същото.
И другата седмица го дават да вали. Търся къде продават хубави чадъри, и от къде може да се поръча вкусно суши.
За кой суши? Наборката може само на това да живее. Доволна съм от разпредението, с уговорката да има градски транспорт. 31во и 97мо.

# 644
Хах, и Ния е в 31 на бел Simple Smile
Нпмг на мат.

Общи условия

Активация на акаунт