Сайт с игрички и хубави награди - 3 серия "EКСПЕРТИ" :))

• 16 855
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
Цял ден си стоя на 7,77бубс, но тъй като вече съм изиграла коктейла не ми дава нищо за триене  Sad Утре ли ще ми позволи (и съответно даде новата игра)? И при това положение днес не мога да играя на останалите игри, така ли?

# 211
  • Русе
В нашия клан почти всички точки са нулирани newsm78

# 212
  • Ботевград
3 дена играя и досега имам само 100 точки  ooooh! докъто стигна за макспак ще трябва да минат точно 5 месеца, аз съм пас  Blush

# 213
Цял ден си стоя на 7,77бубс, но тъй като вече съм изиграла коктейла не ми дава нищо за триене  Sad Утре ли ще ми позволи (и съответно даде новата игра)? И при това положение днес не мога да играя на останалите игри, така ли?

Аз си изгорях. Нищо не ми даде.

# 214

Всеки четвъртък се нулират.

# 215
  • Русе

Всеки четвъртък се нулират.

ОК  Peace

# 216
  • Откъм Варната

Изчакай и утре си изиграй коктейла, аз така направих и ми отвори скритата игра

# 217

Изчакай и утре си изиграй коктейла, аз така направих и ми отвори скритата игра
Благодарско!!!!  Peace
Така и направих - стана!

# 218
  • Откъм Варната
Благодарностите са за Аничкаа тя ме светна ко да правя  Hug

# 219
  • Русе
Играех си на тетриса на 6 ниво и изведнъж ми излезе един ред отдолу и ми каза, че съм загубила,защо така?

а на рибите можеше ли да се махне някак мрежата?

# 220
Мацки да ви питам ... преди някъде седмица спечелих на аукциона , но като отворя да проследя поръчката и все пише - Is beeing prepared !
Писна ми , докога ще ми я подготвят , няма ли да я пращат ?!?
Сега ме е страх да трия този акаунт и играя на него по принуда - останала съм с него и с главния , за да не би да ми я отменят наградата !  Cry

# 221
Здравейте момичета и момчета, скоро не съм се включвала, но бях за известно време във Франция и да ви кажа какво ми се случи. За около 6 дни на акаунтите си имам около 7 - 11 бубса, от играни игри там. Регистрирах акаунт на едно детенце от там и не мога да ви кажа по колко повече буби му даваше. За около седмица направи 11,26 бубса, не можах да повярвам. Явно на французите дава повече.
Като се прибрах спря да ми дава по толкова много буби  Twisted Evil На билетчетата почти нямаше празно, а в някой от игрите ми даваше по 1,00 бубса, направо не е за вярване.

# 222
Здравейте момичета и момчета, скоро не съм се включвала, но бях за известно време във Франция и да ви кажа какво ми се случи. За около 6 дни на акаунтите си имам около 7 - 11 бубса, от играни игри там. Регистрирах акаунт на едно детенце от там и не мога да ви кажа по колко повече буби му даваше. За около седмица направи 11,26 бубса, не можах да повярвам. Явно на французите дава повече.
Като се прибрах спря да ми дава по толкова много буби  Twisted Evil На билетчетата почти нямаше празно, а в някой от игрите ми даваше по 1,00 бубса, направо не е за вярване.

хиххи аз имам тамън две приятелки във Франция - време е да поиграят от моя акаунт !
Вчера си правих експерименти - дадох на една приятелка паролата и ника ми и тя влезе от нейния комп - изигра една игра и после излезе и влезнах аз от моя комп - даде ми 0,20 бъбз

# 223
Хм, cvete_m, ама това много нечестно така  Crossing Arms Разбирам ги защо така правят, ама не е честно.

Аз само да се похваля, че вчера си получих подаръка, който бях спечелила. Същия си е и много готин. И Аничкааа си получи единия подарък (спечелихме почти по едно и също време). Така че, дерзайте братя и сестри, няма лъжа, няма измама! Peace Laughing

# 224

Аз вчера бях на 7.76 бубс и тъкмо днес се бях настроила за коктейла и трия играта с морковите, за да ми даде  още един бубс и изведнъж гледам 3 моркова и хоп - 0.5 бубс #Cussing out 

Общи условия

Активация на акаунт