Концерти тема 3

• 19 022
  • 390
  •   1
Отговори
# 315
  • Mars Hotel
Това да не е легендарният концерт, където Брус се ядоса на димките и "помоли" въпросния "Greek c*nt" да престане и после гърците реваха на умряло из социалките, тежко обидени?

Нямам лошо впечатления от концерти в Сърбия, нито в Румъния. В Гърция не съм ходила.

# 316
2008 година беше концерта, но то не е еднократно действието им.

# 317
  • София
Ако има опции за север, винаги е по-добре когато ще сте правостоящи и ще се борите за възможно най-доброто. Заради темперамента на южняците, не само Балканите.
Ако е с място на трибуните, няма толкова значение. В първата хипотеза аз лично и Италия бих избягвал.

# 318
  • Milano
Версаче, по принцип билети продават ticketone, vivaticket, ticketmaster, но за момента Iron Maiden ги виждам само на сайта на Виватикет заредени.

# 319
  • Sofia
Има ли отзиви от концерта на Енрике? Как се представи?

# 320
И в Гърция сме били на концерт, и в Италия. Всичко си беше културно.

# 321
Има ли отзиви от концерта на Енрике? Как се представи?

Беше прекрасен!
Отидох с нулеви очаквания, само защото голямата ми дъщеря искаше. Билетите купих в последния момент, даже  бяха намалени с 20%.Предварително бях чела, дори и тук в темата, че закъснявал, идвал пиян и прочие, та не ми се ходеше особено..Обаче се получи страхотно шоу! Подгряваха в началото DJ, след тях  група Молец и Роби. Енрике се раздаде, изпя всичките си хитове, публиката беше на крака, пя и танцува през цялото време. Беше сърдечен, пускаше лафове, даже развя българското знаме. На входа раздаваха светещи в различни цветове гривни, получи се и ефектно светлинно шоу, много красиво в тъмното.
Организацията беше на ниво- влязохме и излязохме безпроблемно, около стадиона имаше барове, зона за храна,  развлечения, раздаваха и подаръци от Радио Енерджи..

Прекарахме си чудесно, съжалявам, че не отидохме цялото семейство.

Сега съм в очакване на Роби другата седмица, даже нямам търпение!
Дават го дъжд по прогноза, дано не познаят..

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 17:08 от Киф

# 322
Беше сърдечен, пускаше лафове, даже развя българското знаме.
Е, предполага се, че като отиде на концерт в Букурещ, ще вее румънското знаме Grinning
Не понясям регетон, а в последните години основните хитове на Енрике са точно в този стил. Харесвам онзи Енрике от 90-те, с баладите (испаноезичните) и с нормалните поп-песни. След Bailamos започва да го избива на аху-иху и чака-рака. Бил съм на два негови концерта, не съм очарован. Просто музиката не е моята.
Ерос обаче не изневерява на стила си от 30 години и новият му хит си е точно стил Еros. Мисля да отида отново на концерта му в София.

# 323
Изобщо не се очаква да вее нечие знаме! Все  пак показа отношение, което е важното в случая!

# 324
  • София
Изобщо не се очаква да вее нечие знаме! Все  пак показа отношение, което е важното в случая!
Очакваше се и още как - действие от зората на този тип концерти е да разпалиш публиката на тази тема. Видимо още работи, в което няма нищо лошо.
Ако предстои концерт в Румъния, щото нямам идея, много вероятно и там да се случи 🙂

# 325
Не се очаква! И нищо не е разпалвал, знамето беше накрая Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 17:31 от Киф

# 326
  • Milano
Бяха ми подарили билет за негов концерт преди 10г.
Пя ужасно фалшиво, но това не беше новост за мен, бях гледала клипове от други концерти.
И тогава развяваше знамето, прави го.
Закъсня с 2 часа, не мисля даже че се извини.
Изглеждаше пиян или дрогиран.

Ерос не е чак толкива възрастен (от 30-те г.)🤣.

# 327
При много от тези певци се изпълнява един и същи сценарий във всеки град от турнето, включително и веенето на знамена или казването на някои лафове на български от въпросния изпълнител. Бях на концерта на Лаура Паузини в София. После гледах в интернет нейн концерт от друг град, част от същото турне, беше едно към едно. Викане на човек от публиката след точно определена песен, разговор с него, превод, едни и същи въпроси, "благодаря", "добър вечер", "супер сте" и т.н. лафчета на съответния език,  мятането на едни бикини уж от публиката, но всъщност са от хора от нейния екип пред сцената, който е между хората най-отпред, тя го показва пред камерата и коментира... сърцераздирателния разказ за насилието над жени и онзи знак с  палеца сгънат под изправените пръсти, който жена, попаднала в капан на насилник може да даде на хората, за да се притекат на помощ,  мултимедията едно към едно, със субтитри на съответния език и т.н. Няма нищо лошо и нищо ненормално в това. На всеки концерт един и същ сценарий. И при концерта на Ерос клипчето за замърсяването на планетата, което прожектираха по време на концерта в Арена София, същото на всеки негов концерт от последното турне. Това със знамената е много често срещано. И фрази от рода на "Добър вечер, Софияяяя....", на другия ден "Калиспера, Атинаааа....", после "Ийи акшамлар, Иста̀нбуууул", "Добро вече, Београдеееее" и т.н. Grinning

# 328
# 329
Ако има опции за север, винаги е по-добре когато ще сте правостоящи
Да допълня, че и в Сърбия пускат по-ниските хора в публиката напред, за да могат да виждат, ако това се обсъжда.

Общи условия

Активация на акаунт