Концерти тема 3

• 23 925
  • 456
  •   1
Отговори
# 450
Страхотно, и аз ходих двата пъти, имам страхотни спомени, особено от първия концерт.

# 451
На тези концерти виждат ли се младежи? (Не ме разбирайте погрешно, не обиждам никого) Музиката е прекалено спокойна и едноотипна, но щом продължава да се поддържа стила, щом има нови клипове дори..., та се зачудих дали има шанс да е на мода сред младите.
Аз съм от поколението "Ace of Base" и "2Unlimited" и Modern Talking ми идва малко "скучно" като стил. Smile Предполагам, че след едно-две десетилетия може и аз да се клатушкам на такава музика.

# 452
Повечето хора бяха 40-50 г, най-общо казано. По-младите бяха малко. Имаше и цели семейства.  Последният албум на Modern Talking беше 2002 г, най-младите помнят много добре No Face, No Name, No Number. Но човекът си пее неща от новите албуми, то не е само хитове от едно време. Той не е спирал да издава солови албуми от 1989 до 2025. (Има и дуетни с Флориан Зилберайзен и Уго Фаренкрог).  В смисъл... ако питаш дали е като на концертите на Radio NRJ, само песни от 20 век, не. Първата част е... нови песни, после са старите хитове.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 10:25 от diziler

# 453
  • София

Avantasia ще забият за първи път в София

Метъл машините от Avantasia идват за първи път в София през 2026 г. Немската банда ще забие на 10 юни догодина в Asics Arena в столицата по покана на Bulgaria Live Music.
В София Avantasia обещава сет от над два часа здрав метъл, в който ще има както утвърдени хитове на бандата, така и нови парчета от последния албум Here be Dragons. Билетите ще са в продажба от понеделник, 24 ноември, в мрежата на Eventim.

# 454
С една уговорка -  това не е точно моята музика, но е свързана с младостта ми.  Харесвам Томас Андерс повече от Дитер Болен. Втория ми е ужасно неестествен, докато Томас си е пич.
Приятно изкарване на концерта му.

# 455
Аз просто ще фалирам вече. Трябва да си купя билети за 3 days grace, Avantasia и Марко Хиетала. Ще е много силна концертна година.

# 456
Avantasia ги чух за първи път на Мидалидарето предиии 2 или 3 години (малко ми се сливат последните, простете😅 ), бяха бекъп на Whitesnake. Представиха се много добре.

Общи условия

Активация на акаунт