🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 730
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 315
Приятна им беше срещата , сладки са ми и двете двойки .

# 316
  • Stockholm
Много е скучна Любка на Виктор. Зяпнали са и двамата Мартин и Даниела и нямат нищо да кажат ли да покажат.

# 317
Струва ми се, че на Любомира й беше неловко през цялото време на срещата, нищо не каза.

# 318
Центърът на двойната среща, момичето от Родопите 😃 Любка лапа мухи и подслушва "чуждия" разговор 🧐

# 319
На мен ми харесва динамиката между Мартин и Вики. Напомня ми на моето детство - както бях с моя батко. 😂😂😂

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 22:14 от Alucard

# 320
  • София /Абсурдистан
Цяла дълга дискусия за миене на чинии и кой да ги мие в семейството. Като че ли няма измислени съдомиялни за целта.

# 321
Бранимира с тези шапки кърти… Но може и да е заради климата. Някоя се оплакваше в подкастите, че от влагата косите им изглеждали постоянно мазни.

# 322
Ееее Косара уцели - довлича руса и черна веднага Simple Smile браво

# 323
А̀лекса се е нашарила толкова грозно и безидейно … Като прясно излезнала от сливенския затвор

# 324
Тези две момичета:

# 325
  • София
Леле, Виктор не можа да се сети за татуираната. Друго и не очаквах. От това въртене на очи от притеснение, той изобщо не вижда с кой говори.

# 326
Даниела има по-голям крак от Мартин 😃 А Любка е абсолютно дърво 🌲

Аз също не я харесвам Любомира, също ми идва скучна и лицето й не ме кефи. Той и Виктор е скучен та си пасват.

# 327
Боса, бременна и до печката е идеала за жена на Васко. И той в кофата.
Оф, ама наистина много почнаха да го пропагандират това.
А може би правите погрешни интерпретации Stuck Out Tongue Winking Eye
Босотата - като символ на безгрижността, бременноста - като признание за женското начало, печката - като препратка към значението на домашното огнище…

# 328
Леле, Виктор не можа да се сети за татуираната. Друго и не очаквах. От това въртене на очи от притеснение, той изобщо не вижда с кой говори.
Той Виктор предния епизод не се сети и че има  Синтия в имението,когато Васил я спомена  Joy

# 329
Виктор е смотаничък, ама тоя па кво му се ръпчи? Ааа

Общи условия

Активация на акаунт