🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 802
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 405
  • софия
Енергетици и енергетички от всички ВЕЦ, ТЕЦ и АЕЦ, енергезирвайте се! Въпреки, че Н.Н. тъпо и упорито се опитва да ни спре тока на всички.
 Новите попълнения ме радват. Да си направят шоуто за сметка на повярвалите си старшинки и да си ходят, като Йоана. Така ще оберат и те само позитивите без да се изложат много. Чиста работа.

# 406
Е, дайте шанс на Васил, засега добре се справя. Малко е муден, да, но че е любезен не ми пречи, защото все пак категорично си личи като не хареса някоя. Новите не ги нахрани в лицето, няма как, но в синхрона и пред другите ергени си каза мнението — твърде много татуси и делулу розови замъци. И рози не даде.

Много ми е странно как най-елементарно възпитание и учтивост понякога се възприемат като лицемерие или прикритост в България. За мен това неговото е нормален начин да общуваш с хора, по които може би не припадаш, но и нищо не са ти направили. Иначе какво, като Мартина да им влезе мутренската ли?

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:07 от Clare

# 407
  • София
Хоп и аз в новата тема. Съжалявам,че ще изгонят двете нови госпожице. Мартин си избра госпожа Череп, Виктор никоя не може да избере, защото влечението му е на друго място, само на Васил се крепи.

# 408
Баба ми (която е на 90 г.) си гледа "Ергенът" редовно. Дръзнах да й звънна след 20 ч. докато бях на улицата, гледа си предаването. Питах я изрично дали й харесва третият ерген? "Оооо не, не ми е симпатичен, много семпло момче изглежда". Питам "Кой от тримата ергени ти харесва"? И тя, без да се замисля: "Разбира се, че Мартин. Умен, има чувство за хумор, обаятелен, с най-много опит, изглежда ми интелигентен".  Аз допълних "Е хубаво, ама чалгар" Joy Ц ц ц .... страшна работа Grinning

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:11 от diziler

# 409
  • България
Този епизод ми беше забавен. Моят мъж поглеждаше с мен и направи жест с дланите за скулите на Даниела. Чудеше се защо всеки епизод влизат нови участници и с тези темпове кога ще приключи сезонът.

# 410
  • here and now
Росица си е избрана за жертва от продукцията. Макар да не я харесвам още от срещите в София, ми прави впечатление, че я обвиняват за неща, които правят и всички останали.

# 411
За съжаление Ергенът вече отдавна приключи - Мартин и Даниела, Виктор и Любомира и Васил и Косара.
Да влиза следващият резервен ерген моля.
Недей, че като гледам каква прогресивна деградация има по отношение на мъжете с всеки следващ сезон и всеки следващ ерген… Следващият, който вкарат, или ще се окаже гей, или ще е лежал в затвора…

# 412
  • софия

Joliette, да нямаш температура? 😂
Веднага и диагноза слагам. Силна треска от чичовски хумор.
 Ето и Дизи потвърди. Тез хуморески, мартиновските са идеални за 90годишната му баба. Да е жива и здрава!
 А, и Дизи, Алекса с един скандал не съм я заппомнила в КнИ. Нещо се бъркаш.

# 413
Е, дайте шанс на Васил, засега добре се справя. Малко е муден, да, но че е любезен не ми пречи, защото все пак категорично си личи като не хареса някоя. Новите не ги нахрани в лицето, няма как, но в синхрона и пред другите ергени си каза мнението — твърде много татуси и делулу розови замъци. И рози не даде.

Много ми е странно как най-елементарно възпитание и учтивост понякога се възприемат като лицемерие или прикритост в България. За мен това неговото е нормален начин да общуваш с хора, по които може би не припадаш, но и нищо не са ти направили. Иначе какво, като Мартина да им влезе мутренската ли?

Ама те и другите двама не им дадоха рози, та да се чуди човек за кво продукцията ни ги пробутва?
Васил дава погрешни сигнали на жените, което не е добре. Много повече боли, когато си се увлякъл по някого, защото си решил, че и той те харесва. А към момента повечето от жените в имението смятат, че имат "много общо" с Васко да Гама. Уоманайзър си е той, умее да завърта главите на жените (аз обаче не го харесвам на външен вид и туй то).

# 414
Ама те и другите двама не им дадоха рози, та да се чуди човек за кво продукцията ни ги пробутва?
Какво иначе ще излъчват чак до май месец… Трябва да бълват епизоди. Рекламодателите сигурно вече са си платили.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:19 от Lilly_85

# 415
И на мен ми е умрял Васил, но момите ги върти добре, става шоу. Чак погрешни сигнали не им е дал на новите, не получиш ли роза е горе-долу ясна работата. Меко нье.

Мартин беше интересен, вече не. Твърде скорострелно си избра плячката и навлезе в love bombing фазата. Следват стъпките от добре познатата формула — devalue, discard, hoover — само че няма да е по ТВ. Даниела може да си ги препише за третата книга.

# 416
Ивет със светло лилав бански Purple Heart много ѝ отива Simple Smile

# 417
Какво иначе ще излъчват чак до май месец… Трябва да бълват епизоди. Рекламодателите сигурно вече са си платили.

Ми да загребат от плажа още мадами и пичове, както направиха с американките. Нищо работа, със сигурност в Шри Ланка бъка от заблудени елементи пълни с енергия, търсещи себе си.

# 418
Жена с вкус. Довери се на опита. Wink
Хаха, тя половин час ми говори за Ричард Чембърлейн вчера (че нали са набори) Grinning

Иначе не сме на едно мнение. Мартин има дар слово, но си е пиянде и върл почитател на попфолка. Няма как да уважавам такива хора.  Мисля, че Васил се държи най-  на положение до момента.

# 419
Новите две момичета ми се видяха най-истинските от всички вътре, държат се непринудено, освободено, отракани са... за жалост, по мое мнение, ще изхвърчат бързо, защото насреща им стоят спекани мъже

Общи условия

Активация на акаунт