🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 747
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 270
Маги не ме кефи, но пък гащеризонът й е жесток - някой има ли идея откъде е?

# 271
Изводът - да благодарим на мъжете. Евала, Маги! Grinning

Много тъп епизод, направо се изнервих.

# 272
Някои от момичетата с такова възхищение гледат Маги… Направо ти става ясно, че IQ-то им е колкото номера на обувките.

# 273
Тая психоложка е много зле. Какво лошо има да си способна да си тръгнеш, ако не те третират с уважиние? Нека работат жените. Просто и мъжете да си вършат задълженията в дома и с децата, за да не се трупат лоши чувства.

# 274
Не съм мъж, още по-малко - ерген, но ако ми се яви някаква така татуирана като тази Алекса, не би ми минало през акъла дори да я пипна с пръст, камо ли нещо друго….

# 275
От всички неща дето най съм се чудела дали са истински в риалитито, най-голямо съмнение имам дали Маги наистина е психолог.

Много тъжно ми става като слушам тия разсъждения за ролята на жените...

Наистина е, в БГ нивото е такова. Каквито писателките, такива и психоложките. Клиентките им също.

# 276
И Васил много говори за енергии. 😀

# 277
Виктор: “Аз обичам да изтезавам жените в леглото”.
Като не ги докосва ли? Joy
По-лошо… Като ги докосва. 😁
Е, де! Нали за пръв път докосвал жена! Но явно е още по-лошо - говори им Joy

# 278
оффф, че режисирано стана.
ония ходиха на тантра масажи.
маги ги облъчва на тема еманципация и сексуалности разни.
васил и той по темата за ролята на жената и мъжа.
много скучно.

# 279
Още една ерудирана!"Отваряйки кутията на Пандора ще откриваме вашите сексуални желания".Душа,в кутията на Пандора се съхраняват земните бедствия,нещастия и болести.
Къде е pandora и защо ѝ барат кутията?
Ее, готин лаф! Много ми хареса!

# 280
Оф, добре че с мъжа ми не си делим енергиите и кой какво да прави от къщата, че не знам.

# 281
Не съм мъж, още по-малко - ерген, но ако ми се яви някаква така татуирана като тази Алекса, не би ми минало през акъла дори да я пипна с пръст, камо ли нещо друго….
Аз харесвам татуировки, но съм съгласна с Васил - има граница и Алекса я е преминала, прекалено много са. Да добавя и че има места по тялото, които според мен не трябва да се татуират. Тези по врата и дупето ѝ, например - ужасно стоят.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 21:35 от Lilly_85

# 282
Магито освен психолог е и писател.
Но винаги ще си остане Маги на Слави

# 283
Оставам с впечатлението, че Васил очаква жената да върши цялата домакинска работа, но не го казва директно. Rolling Eyes

# 284
Само до се вмъкна с въпросче. Маги бившата приятелка/ възлюбена  на Слави Трифонов ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт