🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 650
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 330
Упс, Васил как го отряза Виктор: Ти недей много знай! хахахха
Тоя път ми хареса. Освен това той само проучва и изследва нещата, но по принцип май има особено чувство за хумор. Мисля, че за сега фаворитка му е Косара.

# 331
Анна-Мария и КоЗара ми напомниха на Габи и Елисавета от сезон 2. Заедно на синхрон, довършват си изреченията и се подхилкват злобничко.

# 332
Не съм мъж, още по-малко - ерген, но ако ми се яви някаква така татуирана като тази Алекса, не би ми минало през акъла дори да я пипна с пръст, камо ли нещо друго….
Аз харесвам татуировки, но съм съгласна с Васил - има граница и Алекса я е преминала, прекалено много са. Да добавя и че има места по тялото, които според мен не трябва да се татуират. Тези по врата и дупето ѝ, например - ужасно стоят.
Татуировките поне да бяха красиви, а то като на моряк,или затворник! Това си е отмъщението на татуиста!
Каза, че всяка татуировка е свързана с някакво събитие, преживяване...На задника има глава на извъземно. Сигурно е виждала...
Мартина какво мутренско поведение проявява спрямо новите момичета.

# 333
Роси обаче акъл за 2 ст. няма. Още не са стъпили в къщата и кукна да плюе останалите.

# 334
Леле, Виктор не можа да се сети за татуираната. Друго и не очаквах. От това въртене на очи от притеснение, той изобщо не вижда с кой говори.
Тя май, също не се сеща за него...))) Всичко е точно.

# 335
Упс, Васил как го отряза Виктор: Ти недей много знай! хахахха
Тоя път ми хареса. Освен това той само проучва и изследва нещата, но по принцип май има особено чувство за хумор. Мисля, че за сега фаворитка му е Косара.
Чудесно.
Неприятникът с неприятната. Таман един за друг.

# 336
Аз ставам фен на Шрековица, това момиче е бисера на сезона и не разбирам защо я вкараха чак сега Joy

# 337
Косара е толкова безочлива , груба и невъзпитана , чак двете нови момичета ми станаха приятни. С простачката Ана Мария са си напомпали без никакво покритие самочувствието , но те такива си намират майсторите.
Мартина в тази ситуация подсказа за биографията си  на мутренска метреса.

# 338
Ана Мария не ви ли прилича на мопс. С опулената физиономия и обратната захапка. Кученцата са сладури, но не и тя

# 339
  • София
Косара както ми беше симпатична, сега ми е точно обратното.. злобна, всичко сякаш е било една черупка, която се е разпукала и си показва истинската същност.

Шрековица и на мен ми е забавна, ама едва ли ще остане доста време, не знам дали това е някакъв образ или си е такава, но някак вътре никой от мъжете няма да прояви интерес към нея.

Васил за сега ми е най-симпатичен, Виктор е просто ужас, особено с вкуса му за жени, даже ми е абсурден.

# 340
Центърът на двойната среща, момичето от Родопите 😃 Любка лапа мухи и подслушва "чуждия" разговор 🧐

И клевети, и клевети. Чак Виктор я "спастри". Sweat Smile

Леле, кога успяха да изтрият предходното мнение, та се оказах с две едно след друго...Sweat Smile
😄 😄 👍👍👍👍

# 341
О, йес. Имам нова фаворитка. Анета, давай момиче, отвори очите на кака си Дана.
Евала, Васко, как затвори устата на тъпчото.

# 342
Не е в образ Шрековица. В темата със спойлерите пишеше, че е била малко неадекватна… 😁 През целия престой, дори и с екипа.

# 343
  • България
Васил и Косара си приличат по хашлашката реплика: "Недей много зна." Образът на възоитан ерген на Васко се пропука.

# 344
  • София
О, йес. Имам нова фаворитка. Анета, давай момиче, отвори очите на кака си Дана.
Даниела ще се опитва да пробутва пасажи от книгата си върху тези двете, пак я даваха как се кокори, не ѝ отива грам така.

Общи условия

Активация на акаунт