🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 802
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 300
Тая женица кой й подхранва налудностите да бъде психолог и психотерапевт? Тя е разведена от доста време. Дали Славчо не й удря рамо да се кипри в някакви предавания?
Виктор не може да отговори смислено на никакъв въпрос. Толкова е объркан...

# 301
Боса, бременна и до печката е идеала за жена на Васко. И той в кофата.
Оф, ама наистина много почнаха да го пропагандират това. Вече почват да ми писват целите тези бръщолевения за мъжки, женски енергии - тия хора били ли са някога в пълноценна връзка?

Аз обичам и да си чистя, и да си сглобявам сама шкафовете Grinning Стига с тези глупости, само ограничават хората и ги поставят в някакви си въображаеми граници на приемливото поведение и "задължения".

# 302
Коментарите тук са милион пъти по-забавни от предаването. Малко съм назад

Виктор - нямам тъпение на първо място да видя Мартин и Даниела, на второ на видя Любомира...
Приоритети, сър

Мартин „повече ми се иска плътско свързване“
Не думай

# 303
Много скучна тази двойна среща..

# 304
Само до се вмъкна с въпросче. Маги бившата приятелка/ възлюбена  на Слави Трифонов ли е ?
Много отдавна. Разделили са се преди повече от 20 години.  
Скрит текст:
Много се променила, не я познах тук

# 305
СЛЕД РЕКЛАМИТЕ ОЧАКВАЙТЕ:

# 306
Двете семейни двойки да се вземат под ръка и да си ходят. Какъв е смисълът да ги гледаме, това да не е Един за друг?

# 307
Ерудираната писателка и тя в простоват стил “ стана НА въпрос”

Виктор с всеки епизод ми става все по-черен  със самочувствието и неадекватността си, но с Любомира много си отиват и в тези качества.

Мартин в Игрите ми беше топ неприятник , но в това предаване блесна с чар , обаятелност.

# 308
Не съм мъж, още по-малко - ерген, но ако ми се яви някаква така татуирана като тази Алекса, не би ми минало през акъла дори да я пипна с пръст, камо ли нещо друго….
Аз харесвам татуировки, но съм съгласна с Васил - има граница и Алекса я е преминала, прекалено много са. Да добавя и че има места по тялото, които според мен не трябва да се татуират. Тези по врата и дупето ѝ, например - ужасно стоят.
Татуировките поне да бяха красиви, а то като на моряк,или затворник! Това си е отмъщението на татуиста!

# 309
Чаровен е Мартин, да. С Даниела си отиват, обаче.💛

# 310
  • София
Много ми е скучен този епизод, само едни и същи канят. Колкото повече Любомира си отваря устата, толкова повече не ми допада нейният глас.

Двете новите не представляват интерес за Васил, каза си го, според мен .. ще са за кратко там. Както ще влязат, така и ще си тръгнат.

# 311
Не съм мъж, още по-малко - ерген, но ако ми се яви някаква така татуирана като тази Алекса, не би ми минало през акъла дори да я пипна с пръст, камо ли нещо друго….
Аз харесвам татуировки, но съм съгласна с Васил - има граница и Алекса я е преминала, прекалено много са. Да добавя и че има места по тялото, които според мен не трябва да се татуират. Тези по врата и дупето ѝ, например - ужасно стоят.
Татуировките поне да бяха красиви, а то като на моряк,или затворник! Това си е отмъщението на татуиста!
Татиуста рисува каквото му кажат,така че човека който и да е той вина няма,че Алекса няма никой на втория етаж Grinning

# 312
Иначе сериозно: много пропуснати възможности в този епизод.

Така хубаво бяха събрали момичетата, а и те показваха да имат желание малко или много да обсъждат ергените (не ЕНЕРГИИТЕ, а ергените) (без Марти, тя само Мартин вижда), можеше да стане адекватна беседа и да опознаем повече настроенията вътре, а Маги да е само модератор, но ... НЕ, тя пое контрола и от там влака дерайлира.

Срещата с Васко ... има и там потенциал. Даже тя беше най-интересното до сега, като махнем опитите да лови риба на 1 метър от пясъка.... ляйк брат, сериозно... просто да бяха играли плажен волейбол щеше да е достатъчно.

Двойната среща .... не трябваше да е двойна, само се разсейват младите двойки. Виктор е разпилян между Любомира и по-голямата си любов (няма да назовавам, но започва с М.)

Яд ме е, само подлагат добре, а после се сгромолясват Simple Smile

# 313
Мартин ще чака мнение от Виктор дали Даниела била истинска Joy най-неадекватният участник в риалити ще дава мнение на такъв който уж е изпечен играч и хитрец, какво ли още ще видим до края на сезона Joy

# 314
Айде да влизат тия и да си лягам, че ми писна от гердани. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт