🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 813
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 345
  • here and now
Харесвам я Анета, една натурална такава....

# 346
Васил и Косара си приличат по хашлашката реплика: "Недей много зна." Образът на възоитан ерген на Васко се пропука.
Кой ти е любимият (не те дразни твърде много) ерген от този сезон?

# 347
Топ, Анета хапва и като вторично занимание препикава цирка на Даниела Simple Smile много аура има в това момиче

# 348
  • София
Леле, розов замък… Добре, че не поиска розови слонове 😂
Алекса направо уплаши Васил 😜

Маги - без коментар. Отварянето на кутията на Пандора😂 … Отваря нещо, но и тя не знае какво. Обясненията й за мъжка и женска енергия 🤔 Абе, Даниела е по в час от нея 😂
Обядът на двойната среща ми хареса - кака и батко показаха на децата как се общува - дори Виктор се поотпусна 🤫

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 22:34 от almadji

# 349
Изплискали са легена и двете новобранки, ама пък е готино някои да не пеят в общия хор и да критикуват ергените открито.

# 350
Алекса прилича на Азия Ардженто.
Скрит текст:

# 351
Роси обаче акъл за 2 ст. няма. Още не са стъпили в къщата и кукна да плюе останалите.
И отгоре на всичко го представя като любезност... Явно се опитва поне на новите да се хареса.

# 352
Много яка Анета, така директно го нареди Мартин 😏 Мопса /хареса ми това сравнение на съфорумка с Анна-Мария/ и Козара как се възмущават, сякаш богохулства 😃 Сигурно ще си счупят краката да ходят да я докладват..

# 353
Тия двете новите никой не ги харесва - ни ергените, ни момите.
Анет Пинк Касъл е образ, но с доста дефицити.
Алекса и тя е странна.

# 354
Гледам я тази боза и реших да погледна календара в кой век живеят тези създания май са в 19 още поне.

# 355
Мен не ме кефи , че го нареди Мартин , абсолютно неадекватна е , какво да и хареса Мартин?

# 356
Ако не е приятелка с Валерия може да я знае само като име , защо да я познава ?

Е най-малкото я е гледал в предаването, все пак е имал някакво мнение за нея.

# 357
  • София /Абсурдистан
И двете са кукувици.

# 358
Ох, тази Алекса също говори за женска енергия… Ни моа повече. Няма ли кой да им даде малко мъжка енергия с по един задвратник?

# 359
  • Пловдив
Анета, май ще е готина.

Много жени са на принципа за женски и мъжки неща, аз не съм на това мнение. Щом мъжът е част от това домакинстно няма да му паднат ръцете да измие чинии, пусне прахосмукачка и т.н., дори в момент докато жената стои на дивана.
За мен идеалното е да не работя заради обстоятелствата, работното време да е от 10 до 16ч., примерно.

Общи условия

Активация на акаунт