🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 771
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 435

Тъкмо мислих, че Шрековица ще ни разочарова и ще е по-нормална и бааам. ЗаАпа Дана 😆

# 436
Даниела с това мъжът изцяло фиансово да издържа семейството, напълно ли изключва жената като човек, който може да е добър в нещо и да иска да се развива и да е финансово независим в даден момент, ако не още от самото начало или да градят заедно.. Това не разбирам, защото тя все пак има амбиции да бъде писател и да бъде life coach явно, от което се изкарват пари, ако си намериш нишата... Но въпреки това казва -мъжът ще изкарва парите... нещо не я разбирам...

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 11:49 от BobbyDyl

# 437
Нещо съм изпуснала, защо Анета е Шрековица ? 😀

# 438
Феминергия ли бе, да го опишеш.

Трябваше по-рано да ги вкарат в този сезон двете моми, или в есенния Ерген.

# 439
Писател в женската си енергия

Мухахаха Laughing Laughing

Днес сте много забавни всички!

Нещо съм изпуснала, защо Анета е Шрековица ? 😀
Сама си го направи - на срещата в София каза, че бившите и приличали на Шрек.

# 440
Даниела явно изкарва някакви пари, но за нейните представи и мечти, и за джобни не стигат. Мъжът трябва да е с големите финанси, тя нейните жълти стотинки не ги брои.
Магазинът за дрехи явно също е подарък от богато гадже, разбрах, че в Чепеларе са живяли повече от скромно, та щом не е с рамо от родителите, нито тя е работила, та да спести, остава да е от мъж. А защо не се хвали с бутика, ми може да си се води на гаджето и да не смее, знам ли.

# 441
Хах тази баба ме уби 😄 И на децата ми в училището има една такава отракана баба, все за гаджета говори и за млади мъже
Тя не говори "за гаджета", а си гледа Ергенът по същия начин, както си гледа разни романтични сериали и германски филми по Диема Фемили (романтични).  И просто на конкретен въпрос кой от тримата ергени предпочита, отговорът беше Мартин.  Отдавна не търси гаджета, споко, хахахахаха. А и интернет не ползва.
Ти каза ли ѝ, че той е гей или ѝ го спести?
Всеки знае за Ричард Чембърлейн, а и той официално си го призна преди двайсетина години, публично. Иначе поводът да се повдигне в темата беше, че... в новините казаха, че е починал.

# 442
Според мен едната причина е, че иска да се отличи от останалите, представяйки се за писател, а втората е, че магазинът за мен е по-скоро за парлама. Преди мисля, че изобщо не пишеше нейното име никъде на сайта. Много дълго време стояха и едни и същи модели, без нищо ново.

# 443
  • here and now
Даниела явно изкарва някакви пари, но за нейните представи и мечти, и за джобни не стигат. Мъжът трябва да е с големите финанси, тя нейните жълти стотинки не ги брои.
Магазинът за дрехи явно също е подарък от богато гадже, разбрах, че в Чепеларе са живяли повече от скромно, та щом не е с рамо от родителите, нито тя е работила, та да спести, остава да е от мъж. А защо не се хвали с бутика, ми може да си се води на гаджето и да не смее, знам ли.
Магазинът за дрехи не е на нейно име.. За 2021 е имал 48 000 лева оборот и 4 служителя...

# 444
Сега и разгледах онлайн магазина. Ми тая жена найстина не познава парите 😆

# 445
  • София
Даниела мечтае след година да я вкарат в предаването не като участник, а като виден психолог и консултант. Но след още една неуспешна операция, само за плашило ще става.

# 446
  • # супернатурална #
Тя и Алекса така..."не искам мъжът да ми хвърля по 500-1000 лв. на ден" Grinning

Иначе май открих с какво Даниела привлича мъжете...в частност Мартин, въпреки...знаете какво. Много е нежна. Това нито се учи, нито се изиграва. За гласа вече сте писали. Аз може би взвх да свиквам с външността и, става ми приятна за гледане, както и общуването им с Мартин.

# 447
  • София
Да ти излезе Данка без грим и така ще ти стане още по-симпатична Bowtie
https:// ха-ха-ха Joy
https://www.facebook.com/reel/9591655297559372?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 448
И аз отворих сайта, прочетох и това, че се търси TOP shelf man, т.е. мъж от каймака на обществото? и как да го привлечем.. като не съм сигурна, че това е правилен израз на английски.. top shelf май се използва за предмети, а не за хора, но може и да греша.

# 449
Ахах защо не казвате, че сайтът с дрехите на Даниела има и блог.

Скрит текст:
ное. 06  Female academy By Daniela Rupetsova
•БЪДИ ЕНЕРГИЯТА КОЯТО ИСКАШ НА ПРИВЛИЧЕШ•
Бъди енергията която искаш на привличеш

Всеки път, когато излезнеш от вкъщи, имаш възможността да привлечеш някой, който може да промени живота ти, затова винаги бъди НАЙ – ДОБРАТА версия на себе.

Жадният мъж ще говори с всяка жена; той просто опитва шансовете си.

Случаен ловец ще заговори всяка жена, показваща плът, защото мъжете осъзнават, че неслучайно сте облечена именно по този начин. Но МЪЖЕТЕ от най – високо равнище не тичат след посредствени жени.

Те са в търсене на знак, че си РАЗЛИЧНА, качествена и със сигурност не някоя, която не се откроява.

Ако очакваш мъжът да те третира като принцеса, не можеш да си позволиш да се разхождаш наоколо като просякиня или пък с отчаян вид, сякаш току що излезнала от някой уличен бардак. Това е балансирано съчетание между грим, прическа и стил.

И единственият начин, по който можеш да се увериш, че си на прав път е да сама да се запиташ- изглеждам ли като ходещ пожар днес? Да, определено!

Достигни това ниво на съзнанието твоя сексапил не може да бъде достигнат!

Ох, това да си 24/7 ходещ пожар ми звучи по-тежко от ходене на работа Grinning Но другите опции са просякиня или бардак явно.

А това го вадя от контекста малко нечестно, но не се сдържах Grinning :

Скрит текст:
ное. 12  Female academy By Daniela Rupetsova
ТОВА Е И ЗА МЕН СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА.
Бях малко над 25 когато научих че на обичайния въпрос с какво се занимаваш сега може да се отговори с : „Осим Хаим (Наслаждавам се на живота)“ .

За първи път чух този израз в Израел.

Градско кафене. Пладне. На съседната маса възрастна двойка. Той и тя. Не са съпрузи,  по-скоро приятели. Те непринудено си говорят,  пият кафе. Изведнъж телефона иззвъня. На другия край на линията някои го попита: „Какво правиш?“ А той каза: „Осим Хаим“ (Наслаждавам се на живота)!

Не решавам проблеми, не печеля пари, не търся отговори на въпроси, не поствям цели и не ги постигам, не!  Просто се наслаждавам в момента на ЖИВОТА!

Тази игра на думи буквално ме омагьоса и аз разбрах, че искам да науча нещо повече за нея.

Общи условия

Активация на акаунт