🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 747
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 495
Васко е играч, харесва ми и на външен вид. Но най-много ми харесва как Викторчо се напряга покрай него и става още по-неадекватен, направо не знае какво да каже и целият почервенява. Усеща, че пред него е още по-жалък.
Направо ми впечатление, когато тримата си говореха вечерта след срещите и Васил ги попита, че Виктор каза бързо и твърдо че още не е избрал със сигурност , т.е. си държи Люба за резерва, докато продължава да се надява за Брани.
Новата Ани е много забавна, искам да остане още!

# 496
Дайте да се обзаложим кой ще загуби поредното състезание.
Завършва с Р за мен.

# 497
Анета ми е симпатична. Хареса ми как подреди Мартин - мисля, че е права - никакви 50 хил. на месец няма да дава на никого той.
Той никога не е казвал, че има намерение да дава такива пари на месец. 😁

И на мен не ми харесват новичките. Алекса ми е мега противна - прилича ми на були със самочувствие до небето, а всъщност е въздух под налягане. А Анета хич не се шегуваше - такава си е. Глуповата и не знае къде се намира. Поне не излъчва агресия като другата и е приятна на външен вид.

Като цяло това влизане и излизане като на централна гара много дразни. Едно нещо е хубаво само като е в рамка. Ако беше само Ива, например, или само Йоана - ок, изненада. Но вече всеки път като вкарват нов човек, в акъла ми минава “Ох, пак ли”.

Алекса ми напомня на онази онлифенсърка от Биг брадър, май Анджела беше. Във всяко отношение - нечистоплътност, ограничено мислене и агресивно излъчване. В комбинация със супер криви зъби и отблъскващи татуировки. Бляк.
Анета да си беше боядисла корените, че е като от махалата. И във ръзка с поведението й правя същата асоциация. Не ми харесва визуално, макар излъчването да е по-меко от на другата "девойка", но сигурно, защото е и доста глуповата. Не, че другата блести с интелект.

# 498
Още в началото на сезона казах,че тази която Мартин избере ,ще се коментира най- много и така и стана.
 Хора,тази Даниела е абсолютно клише. Супер амбициозна селяндурка. Жена с дълго минало- счупена душевност и физиономия. Много й личи през какво й се е наложило да мине . Трупала е опит във времето как да се държи и говори. Драпала е със зъби и нокти да се докопа до т.н. "елит" .Научила е от оборотните какички на времето пози и флиртаджийски номера. Дрънка глупости за енергии и валидиране,граници и простотии.Чудя се как между момичетата няма някоя, която да я комфрунтира и да й лъсне посредственото мислене.
 Прилага евтина манипулация,която обаче върви за кратко.Първо ласкае и после изисква. Всичко при нея е поза. Адски ми е прозрачна и предвидима.
   Много вял епизод. Новите момичета са просто пълнеж за гонене.
   Съгласна съм,че най- хубавото беше груповото напускане на момичетата след поредната тирада  на Данчето за енергии.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 15:07 от Lili Roze 748420

# 499
Снощи не можах да гледам, тази вечер ще видя какво стана, но от темата разбирам, че нищо, щом пак се говори за Даниели, енергии и издръжки Joy

В следващата тема може в първия пост да се напише отговора на най-задавания въпрос - защо ѝ викате Шрековица и да не се пита през 2 страници Joy

# 500
  • Обран бостан ;)
Още в началото на сезона казах,че тази която Мартин избере ,ще се коментира най- много и така и стана.
 Хора,тази Даниела е абсолютно клише. Супер амбициозна селяндурка. Жена с дълго минало- счупена душевност и физиономия.

Снощи как се оцъкли Misc Alien  като чу, че тя е на среща.

# 501
  • Street of Dreams
За разлика от всички, на мен ми хареса епизодът.
Мартин и Даниела вече официално ходят - вижда се радостта им, химията между тях. Даниела му дава едно усещане за ексклузивност - че вниманието й е само за него и нито Виктор, нито Любомира са я виждали така отпусната. Самият Мартин също много повече ми харесва в нейно присъствие - себе си е, не е напрегнат, шегува се, смее се, говори много, щастлив е, сияе. Дори тантрата и масажите му харесаха, защото е с нея. Толкова беше очевидно, че при другата двойка такава химия няма и не им се получава така, а очите им бяха все в баткото и каката. Според мен там и двамата осъзнаха, че не са правилните един за друг.

Двете диви селянки, които влязоха, не ми се коментират. Не я затвориха таз врата.

За Васил до сега нищо не съм казвала, само ще споделя, че ми дава вайб на Алек - уж много разговорлив, много позитивен, разбиращ се с всяка - но това е само привидно. За мен той е ерген по учебник, не го усещам истински.

# 502
И на мен ми хареса епизода заедно с тантрата, енергията, Фионка, Алекса и све буламач. 😁
Гледам Преди обед и бармана е гост. Призна си, че е бил клюкарка и провокатор там. Като се сетя когато Марто му се закани, че ще ходи при него, той каква чупка и усмивка направи, направо грейна. 😁
Маги от миналия сезон това ли ѝ беше целта да виси в Бтв?

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 11:20 от *Амбър*

# 503
Лошото при Даниела е, че е изгубила мярката в корекциите както на външния си вид, така и в мисленето и държането си. Някъде там по средата е трябвало да спре и да се опита да се "валидира" успешно. От селско момиче, живяло бедно, до дама уж във вип средите на София, не й е било лесно да стигне. По средата на тоя път е имала готина връзка с този Ники Златев, подобрена и хубава вече визия ( няма какво да се лъжем, грозновата е била преди корекциите), една идея по-адекватно и нормално поведение. После...после-то го виждаме в Ергена и то определено не се харесва. Няколко снимки, показващи "еволюцията" във външния й вид.

Скрит текст:

# 504
Васил - "Недей многу зна".  С Косара са един за друг. Joy Дано Анета остане, че е страшна скукааа. Алекса не ме кефи. Любка е доста злобничка. За финал много ми хареса коментара на Бранка, ще я захаресвам май.JoyJoy

# 505
На мен пък ми направи изключително грозно впечатление груповото демонстративно ставане от масата. Както и предходното им поведение на всички със зяпнали усти, ръчкат се, подшушват си разни неща, гледат злобно. Разговорът си беше между Даниела и едно, две други момичета. Има още 15 момичета, които не са длъжни да ги слушат, могат да си говорят нещо помежду си според мен, но как да изпуснат да слухтят. Същото беше и когато влязоха двете нови момичета, просто поведението им за мен е супер невъзпитано и надменно.

# 506
Бранимира ми стана симпатична! Повръщам от "енергии".

# 507
Кога го е казал това нещо?
На мен ми направи впечатление , че каза Тая цЕлата е татуировки като влезе при другите двама.

Васил - "Недей многу зна".  С Косара са един за друг. Joy Дано Анета остане, че е страшна скукааа. Алекса не ме кефи. Любка е доста злобничка. За финал много ми хареса коментара на Бранка, ще я захаресвам май.JoyJoy

# 508
Даниели и творчеството й ги има заради Мартиновците. За мен са безинтересни и неприятни, съответно не гледах епизода. Такива като Виктор и някои от дамите искат да са като Мартин и Даниела, което е отблъскващо.
Бих гледала Васил, но с други участнички и изобщо в друга среда.

# 509
Чакайте да ви кажа. Маги каза "едни са в мъжка енергия, други в женска, а Виктор е в детската си енергия". Хаха много добро.

Общи условия

Активация на акаунт