🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 762
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 480
В кой момент спряхте епизода снощи? Аз изключих като обявиха кои отиват на масаж с Мартин и Виктор.

Аз също!

# 481
Само да кажа и се връщам да ви чета. Анета (Фиона) е страшен сладур. Много ме изкефи това момиче. Сладка е, симпатяга, много забавна, весела и ненатоварваща. Много се смях вчера с нея - има страхотно чувство за хумор. Мартин явно на срещата им в София е приел нещата, които му каза доста буквално, а тя си го е карала на майтап. Много ме забавлява това момиче и ще ми е интересно да видя дали ще я оцени някой от ергените Simple Smile

Алекса - ужасно ми е неприятна.

# 482
Добро утро!
Признавам си, че не догледах снощи епизода, а каквото гледах, беше с превъртане.
Предаването мина границите на абсурдното и вече не ми е интересно.
Какви бяха тези мекащи, ограничени и нелицеприятни жени, наричащи се момичета. Нечистоплътни, глупави и ограничени. Горкият Васил.
Срещите на другите двама какво да ги коментирам, няма смисъл.
Добре, че преместиха времето, че да не губя хубави вечери за тази мега скучна нелепица.

# 483
Не ми беше интересен епизодът - май, който и да влиза, все едно и също си е.

Анета ми е симпатична. Хареса ми как подреди Мартин - мисля, че е права - никакви 50 хил. на месец няма да дава на никого той.

Алекса на мен ми харесва още от КнИ. Не се учудвам обаче, че няма да се разбере с нито един от тези ергени... Просто на тях им липсва доста.

Роси твърде много се отдава на чувствителността си и малко сама се поставя в ролята на мъченик. Няма смисъл да си поставя за задължителна цел да си намери приятел точно сред тези хора. То си личи, че Васил също не я харесва достатъчно.

Чудя се, преди време бях гледала някакъв документален филм за това колко зле и депресирани се чувстват много млади хора, когато отидат да живеят в Лос Анджелис. Как огромна част от тях остават с излъгани надежди и несъществени мечти, в същото време за всичко им се налага да се борят с жестока конкуренция,  а в крайна сметка животът им всъщност е далеч от това, което са си представяли. Възможно ли е и при нея тази несигурност и страх от отхвърляне да идват точно от не особено готината среда там...

# 484
  • гр.София
Аз пропуснах масажите, беше ми неловко да гледам Виктор - тъкмо да си свърша работа ,но останалото ми беше интересно.
Това,че Васил използвал една по- разговорна конструкция с нищо не нарушава за мен образа му.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 12:26 от Не се сърди, човече

# 485
И аз харесах Алекса в другото риалити. Не ме натоварваше там, имаше добра преценка за другите участници и беше лоялна към своите.
Анета ще я видя на кратките видеа в ютуб, предполагам и в подкасти ще я коментират, щом за зрителите е била интересна. Целия епизод няма начин да изгледам.

# 486
Анета ми е симпатична. Хареса ми как подреди Мартин - мисля, че е права - никакви 50 хил. на месец няма да дава на никого той.
Той никога не е казвал, че има намерение да дава такива пари на месец. 😁

И на мен не ми харесват новичките. Алекса ми е мега противна - прилича ми на були със самочувствие до небето, а всъщност е въздух под налягане. А Анета хич не се шегуваше - такава си е. Глуповата и не знае къде се намира. Поне не излъчва агресия като другата и е приятна на външен вид.

Като цяло това влизане и излизане като на централна гара много дразни. Едно нещо е хубаво само като е в рамка. Ако беше само Ива, например, или само Йоана - ок, изненада. Но вече всеки път като вкарват нов човек, в акъла ми минава “Ох, пак ли”.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:51 от Lilly_85

# 487
  • Обран бостан ;)
Накратко за вчера:

Новите моми ми се струват умни, начетени, скромни и богобоязливи. Trollface

Сериозно - нямаше ли други ? Ако ги вкарват за сеир - ОК, ама за конкуренция на останалите не стават. Впрочем, може би така Ергените ще разберат по-какво са имали и все още имат. Повече от ясно е, че няма да мелят брашно с Васко. По едно време ми се струваше, че му се искаше да се извини, че е зает и да си тръгне, ама пуста продукция - няма как. Отделно и двамата "стари" Ергени не бяха никак очаровани от попълнението. Ще има сеир, то е ясно. 

Гурменцето с луканката и клюкарките хапващи мезенце ме развесели. Можеше да минат и без черния пипер и треволака, ама айде.

Двойната среща беше добър замисъл. Виктор и Люба ми стояха по-естествени, докато Марто и Диди доста преиграваха. Лично мнение.

"Беседата" с психоложката беше доста тегава за слушане. Не знам кой и е казал, че тези плитки (а ла Диди) и ходят, но те бяха най-малкия проблем.
"Жените сме силни, можем всичко, ама май прекалихме с независимостта"
А, добър ден.
Тая манджа сами си я сготвихте - сега яжте, да ви е сладко.   

Реакцията на посрещачките, както и на новите попълнения беше напълно очаквана.
Както винаги на преден план излезе темата за парите. Тия жени за нищо ги нямат 500-1000 лева на ден. Дали е поза или наистина някой им ги дава не знам, но доста ми напомнят за една прослойка жени, които не се славят с добро име в обшеството. 

Най-ме изкефи момента, когато след споменаването на "книгата" всички станаха и си тръгнаха. Явно и на тях им е писнало от саморекламата на Диди.

Другото не си струва да се коментира.

# 488
Аз искам само да питам Ива прави ли се тъпа? Или е тъпа?

Възможно ли е няма грам усет, че Мартин изобщо не я харесва и продължава да чака..., внимание от него? Или всичко е театър за пред камерите?

Снощи гледах до половина, ще го догледам довечера.

# 489
Снощи гледах до половина, ще го догледам довечера.
Няма смисъл да доглеждаш. Нищо не се случи цял епизод.

# 490
  • София
Аз искам само да питам Ива прави ли се тъпа? Или е тъпа?

Възможно ли е няма грам усет, че Мартин изобщо не я харесва и продължава да чака..., внимание от него? Или всичко е театър за пред камерите?

Аз и за Силвия и Синтия се чудя какво правят там. На мен щеше да ми е много унизително.
На мен Анета ми допадна. И мисля, че всичко е поза и хумор. Когато се отпусне за момент, и не е в роля, си личи.

# 491
Сега изгледах снощната серия. Двойната среща ми беше изключително неприятна за гледане и то главно заради Даниела и Мартин. Кринджави ми бяха и двамата. Не харесвам особено Любомира, но тя се държа най-адекватно от всички. Даниела се пази, но от време на време се отпуска и се вижда истинската и същност.
Двете нови момичета ми харесаха, Анета е страшно забавна, а Алекса ми е много красива в лицето, много ми допадна това, че работи и се грижи сама за себе си. Отново Даниела ми направи изключително лошо впечатление, когато се опита да захапе Алекса. Адриана правилно се опита да и опонира, но самата тя също не е много интелигентна и няма капацитет да спори с човек, който има изградена теория и предварително подготвени аргументи, макар и фалшиви. Направи ми впечатление как всички момичета напуснаха масата, когато Данка започна с нейната енергия и женско присъствие. Явно и на тях доста им е опротивяла, щом и Бранка каза, че и е дошло до гуша. Жалко, че не дават какво мислят момичетата за тази фалшива жена.

# 492
Кога ще гонят някоя?

# 493
Мен ме подразни облога, че който изгуби ще дава роза на Шрековица. Много тъпо. Двама от тримата ергени са си разменили по 3 изречения с нея, в които тя го караше на майтап, Виктор плужека пък даже не я е виждал, ама и той в кюпа да се прави на интересен. Поне ще я оставят, та да се посмеем с нея.

Хареса ми как всички демонстративно напуснаха масата, когато Даниела започна с нейните глупости за енергиите и книгата. Тя милата от сутрин до вечер сигурно само това си повтаря.

# 494
  • Out of the Mix
Иначе умее да флиртува. Като сниши това гласче, като почне да вперва поглед и да премигва. Просто успява да внуши на мъжа, че се радва да бъде с него, а мъжете обожават това.
Да ти го кажа така:
Умението за нещо си е умение.
Натюрел, ако е, още по-добре, защото ти идва отвътре.

Но има огромна разлика от искреното омилостивяване, мекота, гласче, премигване от емоция, чувства, симпатия, желание, евентуално подмокряне, и фалшивост за прикоткване, користни цели за облагодетелстване и манипулиране, нахалство и лъжа.

Имай предвид при мен и при много мъже това не минава.
Личи си, а като мине малко време и всичко излезе наяве, става много грозно, и освен шут подобна няма какво друго да получи. Както е дошла, така и си отива.

Иначе по-хубаво от мила, нежна, секси, игрива и искрена, честна жена към мъж, няма.

Новите моми ми се струват умни, начетени, скромни и богобоязливи. Trollface
Това ми хареса.
Такива жени, и хора, като цяло почти няма вече.
Всеки се стреми да гребе с някаква лопата, без да се замисля за последиците.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 10:30 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт