🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 747
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 450
Любимата ми част от епизода беше как всички станаха и се изнесоха от масата когато Даниела каза: "Аз имам книга!".

# 451
  • София
Какво ли ще стане с този свят, ако всички зарежем всичко и само се наслаждаваме на живота

# 452
Чепеларе е близо до Пловдив, не е ли чувала “бича айляк” Grinning Че се впечатлила толкова от израелския еквивалент.

# 453
  • Пловдив
Какво ли ще стане с този свят, ако всички зарежем всичко и само се наслаждаваме на живота
Ще се върнем към рая, ще ходим голи, ще ядем плодове, птичките ще ни пеят и т.н.

# 454
"Не знам защо сме тук, но съм почти сигурен, че не е за да се забавляваме" - не знам защо се сетих за тази мисъл на Витгенщайн.

Може би, защото е обратното на принципите на Данка - да търси на хляба мекото и на работата лекото. Само дето някой друг трябва здраво да се потруди, за да ѝ го осигури, но нищо. Тя е специална. Защо, тя си знае.

Иначе умее да флиртува. Като сниши това гласче, като почне да вперва поглед и да премигва. Просто успява да внуши на мъжа, че се радва да бъде с него, а мъжете обожават това.

На всички жени, търсещи своите половинки, независимо на каква възраст, независимо как изглеждат, бих дала съвета - правете така като нея.

Мъжете кълват много повече на обикновено изглеждаща, но мека, приветлива, усмихната жена, показваща искрен интерес към тях, отколкото на топ красавица, излъчваща дистанцираност и претенциозност.

# 455
  • here and now
Мъжете кълват много повече на обикновено изглеждаща, но мека, приветлива, усмихната жена, показваща искрен интерес към тях, отколкото на топ красавица, излъчваща дистанцираност и претенциозност.
Е да, но Шрековица я гласят за наказание на загубилия....

# 456
  • Вестерос
Не разбирам какъв е проблемът на Любомира с Роси. Любомира е харесвана, най-вероятно тя ще е победителката, защо продължава да дълбае и злобее 🙄🤔🤔

# 457
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Този епизод ми изсмука всякаква енергия - и мъжка, и женска. Всички са хвани едната, удари другата. Една нормална няма като за цвят. Не че се учудвам, те нормалните не ходят по такива предавания.
Даниела все едно и също намила - "аз съм писател, книгата ми, женска енергия, аз съм само да крася, мъжът трябва да е благодарен до Бога за присъствието ми и да ми плаща за това". Пред Мартин не пропуска да напомня непрекъснато и всяка втора фраза й е:"Трябва да ме глезиш, нали ще ме глезиш все така, още повече, непрекъснато"... Сакън да не се разконцентрира човекът за какво са се събрали. Joy

Шрековица е луда. Добро момиче изглежда, но чисто луда и без цедка на устата, каквато простотия й мине през акъла, я вокализира. А явно в главата й само глупости и паяжини се завихрят.
Алекса е скучна, не вярвам да успее да промени първото мнение на Васил за себе си. Виктор също не я хареса, а и там е пълно със скучни момичета и без нея. Струва ми се, че съвсем скоро ще хваща пътя за България.
Мартина също е много глупава, все нещо не е разбрала, разговорите са тегави, нищо чудно, че на Мартин му е скучно с нея.
Косара си показа същността на були, бях започнала да я харесвам по едно време, но в последните няколко епизода си поправих грешката. Любомира е злобна.
Росица може да е добро момиче, обаче има някакви проблеми с комуникацията, освен че е малко странна. Как самоотвержено се хвърли да плюе останалите пред новите момичета. Дори не съм сигурна дали го прави съзнателно или си мисли, че по този начин показва приятелско отношение към новодошлите, но вече започвам да разбирам защо не е харесвана. Определено има някакви липси в социален аспект.

Единственото, което ми хареса в епизода е как всички вкупом се изнесоха като чуха ключовите думи "книгата ми". Joy Много смешно стана.

# 458
  • София
Добре, че влезе Анета да се посмея малко, че всичко останало вече е негледаемо. Това момиче я обича камерата. Само диалекта да оправи, ама дори и с него има някакъв неподправен чар.
На Алекса ми е трудно да и слушам глупостите. И тя проговори за тези така модерни енергии.
Всички ми омръзнаха страшно много. А има още толкова много епизоди...

Когато се разбра, че срещата ще е 'тантра изживяване' Даниела такава уста отвори, че би побрала цял глиган. Идеален кадър за меме, ама ме мързи да правя гифчета.
НО, понеже много я критикувам (най-вече заради книгата и възгледите и за живота) да кажа все пак и нещо хубаво. Нежна е и умее да флиртува именно така, нежно и изкусително чисто по женски, което всъщност не много жени го умеят...

Даниела много бързо свали колието. 1:0 за Мартин. Атаката е най-добрата защита. Доказано. Разни платени подкастъри и доказани държанки твърде много вдигат акциите на Даниела като играч, а Мартин си я върти на малкия пръст.

Росица хубаво се ориентира към Васко, ами да му беше взеле розата на последната церемония.

Мартин и Виктор излязоха по семейно с половинките.
Да закриват сезона още сега. Всичко е ясно още от старта.

Хахахаха, Мартина как изпъчи гърдите пред новите, обрисувайки по какво си пада Мартин.

Голям кеф, когато всички вкупом се изнесоха. Така, така, бойкот на тази дяволска книга.

Браво на Бранимира за изказването и за тези енергии, от които ми се повръща вече.

Като цяло толкова много празни приказки, такава скука. Особено като дадат пишман психоложката.
Ники Николов с неговите разбирания направи това шоу трудно за гледане. Дано да е доволен сега като гледа с дъщеря си. Може да и даде да прочете и книгата на запорираната.

# 459
Виктор яко бъгва. Всичко трябва да му бъде обяснено поне 3 пъти….не е от пиенето…. Те пиеха чай.

Даниела ми е много евтина и пошла, то ако вържеш перла на прасе няма да стане агне.

Като имаше ядене на позициониран продукт, Ферай липсваше та да могат и другите да хапнат малко.

Шрековица е простовата, но слънчева. Не претендира, че е нещо дето не е.
Тази с тези татуировки… , кой си татуира гърлото… без думи.

На всички са им по- размер банските, само Ивет си е взела детските.

Като чуха за книгата как се изнесоха😹
Срещата на оригиналните ергени я превъртях, а също и срещата на момичетата с психото.
Нямаше  много за гледане. На всички ни писна да слушаме все едни тъпотии, на само на Бранка.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 05:33 от Labubu8

# 460
един момент днес Даниел беше пред Ивет, изглеждаше наистина грозно на нейния фон. Новите две ще разведрят обстановката, ще е весело, дано Роси се събуди покрай тях,.Косара яде като първобитен човек, с пръсти, много примитивно изглеждаше.Звучи много смешно, мъжете искат това... жените искат това... все едно са направени по един калъп.
Васил е 100% в ролята да провокира , тъмнокосия "Алекс" Simple Smile
Психоложката се не трае, направо да  психясаш около нея.

# 461
Много ми беше забавен снощния епизод ,най-вече сцената с масажите и на масата -четиримата ,а диалозите  на Марто и Вико са един път  Joy  Мартин ми е много забавен ,той и в ИВ си беше такъв.Мартина пък ми страшно глуповато -лигава ,инфантилна  ,освен с циците си няма с какво друго да изпъкне.Дано Марто да не я избира повече.Виктор е ясен ,при него БДСМ на макс и шоуто е пълно Joy Чакам с нетърпение епизода довечера .

# 462
Даниела ми напомня за Мегз, претенциите, кухото самочувствие, кастанетките, кошмар.

# 463
  • София
А той каза: „Осим Хаим“ (Наслаждавам се на живота)!

Това е отговор по скоро на въпроси, като "Как си"...Joy
Щеше да ме изкефи шрековица ако ...
-Ти психолог ли си?
-Не, не съм психолог...
- А тогава с какво се занимаваш?!

# 464
  • Варна
Да ти излезе Данка без грим и така ще ти стане още по-симпатична Bowtie
https:// ха-ха-ха Joy
https://www.facebook.com/reel/9591655297559372?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Виктор на тези филмчета е със сини очи.Joy

Общи условия