🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 411
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 720
Роси не сгреши. Роси 100 пъти се мъчи с Виктор личи си определено, че на момичето очевидно не ѝ е приятно уж Виктор да казва, че има интерес към нея , а да не предприема нищо. Напълно нормално да се дръпне от него, когато на Бранимира ѝ има нещо Виктор тича подире ѝ, а когато Роси многократно сподели, че има някакви проблеми нищо от страна на Виктор. Нормално момичето са се опита да опознае Васил, в края на краищата търси любов

# 721
Алекса нарече отношенията на Мартин с Йоана педофилски, Росица замръзна! Не посмя да каже нищо по въпроса.

А, много точно мнение - Любака искаше да е избраната от море от жени, а то... в остатъка остана.

# 722
Силвия ми стана адски противна, пълна клюкарка, но и Росица не е толкова чиста. Направи ми лошо впечатление как веднага отиде при новите момичета да злослови по старите.

Наистина Роси май е някаква лепка и веднага се присламчва към тези, които все още не са я издразнили по някакъв начин. Да не говорим, че наистина се държи много глуповато в социални ситуации и се мисли за нещо повече от останалите. Не че заслужава другарски съд, но със сигурност е дразнител с неадекватността си.

А те малко я коментираха? Даже не знам как може да си мълчи пред тях

# 723
АТВ-та и вечеря не гледахме ли вече? Една от първите групови срещи на Виктор беше такава. Николов… Въображение малко?

# 724
  • България
Аз мисля, че тези срещи с адреналин са подходящи за Клаудия, но се отказаха след изцепката ѝ с джета.

# 725
Роси не сгреши. Роси 100 пъти се мъчи с Виктор личи си определено, че на момичето очевидно не ѝ е приятно уж Виктор да казва, че има интерес към нея , а да не предприема нищо. Напълно нормално да се дръпне от него, когато на Бранимира ѝ има нещо Виктор тича подире ѝ, а когато Роси многократно сподели, че има някакви проблеми нищо от страна на Виктор. Нормално момичето са се опита да опознае Васил, в края на краищата търси любов

Тоя Виктор голям пън излезе. Язък му за красотата. Още едно доказателство, че красотата не прави човека.

# 726
  • София
Роси не сгреши че мина в отбор Васил, сгреши че не прие роза от него на розораздаването. Неориентирана е, не успява да разчете ситуациите , все едно е живяла под похлупак.

# 727
Как може да ти се изкриви съзнанието, при определени условия, обаче...
Тези наистина взеха да се виждат, като ханъми в харем и вярват, че дължат вярност на определен султан SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 728
Росица е много зле с отношенията си със срещуположния пол.
Никой няма да я иска. Мога да се обзаложа.
Чухте ли я, като каза, че и към Мартин мислела да се насочи, ама се отказала.
Работата е много зле при нея. Това момиче досега връзка с мъж май не е имало.
Неопитна и какво от това. Поне е искрена. Иска да ѝ се получи някъде, би опитала.

# 729
Аз мислех, че за АТВ-тата Васил ще избере Синтия, нали тя беше по картинга и състезанията?
Каква изцепка има Клаудия?

# 730
АТВ-та и вечеря не гледахме ли вече? Една от първите групови срещи на Виктор беше такава. Николов… Въображение малко?
Не въображение, а пари липсват Simple Smile

# 731
Бранимира днес се усмихва повече отколкото предните....всички епизоди накуп 😅

# 732
Аз мислех, че за СТВ-тата Васил ще избере Синтия, нали тя беше по картинга и състезанията?
Каква изцепка има Клаудия?
На една групова среща минаваше с джета прекалено близо и Росица се уплаши. После Виктор ѝ каза да бъде по-внимателна, защото ще нарани някой.

# 733
Кое е парчето, с което започна срещата на Виктор и Бранимира?

# 734
Клаудия се държа неразумно, като караха джетове.

Общи условия

Активация на акаунт