🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 267
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 870
Представям си, как на Даниела й организират шопинг по сергиите с конфекция, с етно мотиви SmileSmileSmile

# 871
Искам Анелия да отмъкне Мартин от Даниела, Владимира - Виктор от Любомира ...
Извинявай, за кое предаване говориш? Кои са тези?

# 872
Споменаха сега нещо за 14 февруари… то наближило значи, пък има още доста момичета
Днес гледаме 7-ми февруари, мисля (рождения ден на Бранка). Хич не остава малко. На ден 20-21 сме, остават още 25.

Моя грешка, просто споменаха 14 февруари

# 873
И аз се зачудих кои са Анелия и Владимира. 😅

# 874
Това вече е супер досадно, нали идеята на предаването е да избере една, той вече избра. Да си се взимат и да ходят в Един за друг.

# 875
Чакам шопинга с нетърпение. Искам да видя дали ще си проси колие за 5хил. евро или Мартин ще я врътне с някое сувенирче.

# 876
  • here and now
На една красива и умна жена не ѝ се налага да си иска. Тя прави така, че мъжът сам да поиска да ѝ купи, да я заведе...
Но да, Даниела не е нито едното, нито другото, та....

# 877
В магазинче "За 1 лев"..

- Взимаш, каквото си избереш..
- Мале, верно ли ..

Joy Innocent

# 878
И това на Даниела ако не е прос… ия в най-чист вид, аз не знам кое е. Сори, нот сори. Че и е горда от тая работа. Мацо, жените са си лягали с мъжете за пари от най-дълбока древност, нищо ново под слънцето.

Аз съм доволна, ме на Витя му стана тъпо с трите грации в отборчето му.

# 879
Бранимира ми харесва повече от Любомира до Виктор.

# 880
Бранимира ми харесва повече от Любомира до Виктор.
Всяка е по-добре от Любата.

# 881
Косара пак с нейните 360градуса...любим предмет ще да и е бил геометрията

# 882
Бранимира изглежда и се държи много добре на тази среща.
Анета абсолютна простачка без никакви задръжки, пример за това как не трябва да се държи жена.
Роси много добре се обоснова пред Мартин. Любомира и останалите квачки просто не я харесват и затова все им е в устата. Най-много сближава темата за аутсайдера.
Даниела днес е писала нова глава “Как да се сдобиете с нови парцалки безплатно”. Грозна си е и външно, и вътрешно…

# 883
Много по-лесно му било… той даже се и радва нашия… или го каза за да не изглежда тъпо?

# 884
На една красива и умна жена не ѝ се налага да си иска. Тя прави така, че мъжът сам да поиска да ѝ купи, да я заведе...
Но да, Даниела не е нито едното, нито другото, та....
Дори не е нужно жената да е красива, познавам мъже с възможности чийто жени не са особено красиви,но те явно си ги обичат и  ги глезят с повод и без. Може би са с повече женска енергия от Даниела Joy

Общи условия

Активация на акаунт