🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 317
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 080
Мартин в разговор с Виктор, как са изкарали срещата с Бранимира.
Виктор - "Имам чувството, че стената постепенно пада".
Мартин - "Абе, нали знаеш, това си е Йерихон!"

Нерде Ямбол, нерде Стамбул.
Искаше да покаже знания, а миксира Рубикон с Йерихонската тръба.
История и религия в едно.
Да, Йерихон е реален град и се намира в Палестинските територии, близо до река Йордан. Смята се за един от най-старите постоянно населени градове в света, с история, датираща отпреди над 11 000 години.
Според Библията, градът е бил разрушен от израилтяните, водени от Исус Навин, след като стените му „паднали“ при звука на рогове.

# 1 081
"Silsto, какво ти става мила? Всеки втори пост какъв индивид, какво зло е Марто... Недей така ще го сънуваш. 😁 При толкова омраза.. една крачка има до любовта. "

Амбър,какво ти става мила?всеки втори пост,какъв пич,какъв мъж..какво добро е Марто.Недей така ще го сънуваш,При толкова любов.една крачка има до омразата😬🤣🤣

# 1 082
Aз не разбрах каква е драмата с Мартина и Даниела, нещо се заплеснах и не чух, мобе ли преразказ?

# 1 083
Косара: ши личим ду Париж

Много ме забавляват коментарите, в които имитирате (ти и мисля още 1-2 потребителки)  Косара Laughing Моля ви, продължавайте Flowers Rose

На мен са ми супер досадни, ако може - не го правете

Като ти е досадно - подмини, ако може. Ако не може - предполагам ще ги четеш. 🤷♀

# 1 084
Айде пазарлъци - дрешки срещу плътски удоволствия.

За три долара. 😇
На минута..

# 1 085
  • в сърцето на един мъж...
Не мога да повярвам, че тази вечер гледахме как се "валидира"
Скрит текст:
проституция
в ефир и после се чудим защо сме на тоя хал в държавата... Мартин пък вместо да я отсвири, взе да се чуди дали да я излъже какъв е лимита на кредитната му карта???
Косара се обърнала на 360 градуса... Момеее, тва все едно да се върнеш обратно на същото място, няма ли кой да я светне, че да не се излага???
Не мога да повярвам, че Бранимира тази вечер направо ми се видя хубава и нормална.
Любомира е отвратителна, не й влиза изобщо в работата коя къде се е преместила.
Анета и Алекса ми харесват - и двете не се дават и си отстояват позицията.
Мартин не е много доволен, че е загубил, естествено не му хареса и че Васил е първи. Сега ще гледаме тестове и машинации..
Даниела много интересно как знае кога Мартин го няма и няма да идва, за да свали колието. Когато той няма да идва, тя си го носи. Нищо не е свалила тя, всичко е театър и той като един балък се е вързал.

# 1 086
  • here and now
Aз не разбрах каква е драмата с Мартина и Даниела, нещо се заплеснах и не чух, мобе ли преразказ?
За коя драма става въпрос?
Ако е за шопинга, Даниела каза, че ѝ трябвали дрехи (сигурно не са ѝ осигурили перачка от продукцията или е напълняла от мъжката му енергия и вече не ѝ стават, че нали го поцелува), а и колие обещал да ѝ купи.. Той се пошегува, че ще ѝ купи герданче за 3 евро, опита се да се прави на стиснат и това беше.

# 1 087
Гледайки Роси как гледа в една точка, дано не излезе верен спойлера, че майка й отива в Шри Ланка,  защото едва ли ще е за среща накрая с ерген, съмнява ме дали не е получила нервен срив. Само тя на фона на всички други сякаш не разбира къде е попаднала, не я виня, просто да си ходи е най- доброто за нея и да поработи със себе си навън.

# 1 088
  • Пловдив
От всички сезони ергени Мартин си е баш най-на място.
Виктор явно е най-смотаната риба на света. Мъж ми е риби, още три връзки съм имала с риби...такъв смотан никой не е бил. Те са ерудирани, омагьосват жената много бързо, угаждат им, за околните обикновено жените ги водят за носовете, но те са от тихата бяс и далеч не е така. Риби науми ли си нещо, бавно, но сигурно го постига.
Синът ми, който няма 5 години по-добре комуникира с жени 🤦🏽‍♀️
Анета я искам на финал, само за да вкара живец във вилата.
Росица трябва да научи първо да обича себе си и да се поставя на първо място, а не да очаква като изоставено животинче, някой да отиде и да я погали. Разсъждава точно, получи се страхотен диалог с Марто, но трябва повече да си вярва и да започне да отстоява себе си, позицията си, а не сама да се свива в ъгъла, когато другите жужат. Това е нещо, което човек трябва да умее в живота, защото в джунглата се напада най-слабото животно.

mauigirl, книгата, която коментираш има ли я преведена на български?

# 1 089
Когато Мартин я пита дали вече говорила с Мартина имах предвид , нещо каза, но не чух.
Аз за Роси си имам едно на ум ,  с никоя не се сприятели , все седи сама .

# 1 090
  • софия
ПинкиКасъл ще очаква утре роза от Васил, но очаквам пръв да и предложи Мартин и тя ще откаже. После никой от другите двама няма да и даде роза и тя изхвърча.
За нея по-добре.
Но ако вземе да сглупи и   "ей така за майтапа" дет се вика да приеме розата на Марто, тежка седмица я чака. Грозно ще я захапе Мартин, а не ми се гледат изгъзици от тоя тип.
За Алекса пък въобще никой ерген не говори.

Госпожица 360 не знам вече къде да я слагам в класацията си. Joy Тамън я харесам и тя моментално изглупява.
Отново скучна среща с Васил, но признавам и той се старае по въпроса - абсолютен позьор.

Бранито, знаете, ми е любимка. Kissing Heart
Виктор, слава богу, вече не и се е лепнал като дъвка на подметката на любимите и сандали и е малко по - поносим.  И все така проветрив между ушаците. Но това едва ли е поправимо, взех да му свиквам.

Росица най-накрая свърза смислено изречение. Добре говори с Марто.
Но това не оправя нещата при нея, неадекватна е. И на дивана като говореше с новите момичетата, ами тц, не , отписах я аз. Confused

Синтия и Ивет бяха готини.
Синтия в свободни разговори и синхрони я харесвам, но но срещите с Ергените, нещо се одървя, почва да позира ли, не знам, там ми е дърво малко.

Даниела и Мартин се закачат с тоя шопинг. Утре ще и купи сламена шапка, герданче с мидички и евентуално дюнер. Grinning

Скандал между Ергените, откога го чакам.
Стига момичетата са скубали плитки.
Малко тестостерон на арената моля. Grinning

Васко, Новобранка, и аз "за това съм тук" и аз "искам пуканки". Grinning Trollface

# 1 091
Скрит текст:
тази книга въобще не е криминале. Някои я определят за скандална, защото блудство ( баща- дъщеря) през очите на героинята автора го описва по особен романтичен начин. Бих казала, че не е никак развлекателна.
Коя е тази книга, моля 😐 Изпуснах епизода, но коментара ме заинтригува

# 1 092
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сън не мога да спя, мисля го и питам- Някой знае ли , освен самата Косара, какво е това тоооолкова специално нещо което предлага?🤣😉
Е как какво, може с лекота да обърне живота на избраника "на 360 градуса". Разбира се, към по-добро. Joy

Мартин е влязъл в ролята на по-голям брат и ментор на Виктор и го е взел под крилото си, единствено защото не вижда никаква конкуренция в негово лице. Виксата е безопасна игла и това е ясно на всички.
Виж Васил вече е заплаха и затова Мартин му вдигна мерника от първия миг. Не му понася на егото да има някой, който да е по- от него в каквото и да било отношение.

Виктор изобщо не знае къде се намира, а и изглежда като да не иска да е там. Всичко му е тегаво и трудно, става му лошо само като чуе, че трябва да се занимава с момичетата. Да се чуди човек за какво е отишъл.
За мен Любомира не му е никаква фаворитка, а резервен вариант. Safe choice както се казва.
Просто представлява безопасни и ненатоварващи срещи, безпроблемна комуникация без особено напъване и в това отношение с нея му е най-лежерно. Защото се видя, че той обича да му е лесно, не му харесва да се затормозява.
 А и видя, че е навита за целувки и побърза да запише точка там, че иначе щеше да е много кринджаво цял сезон без нито една целувка и през цялото време да се влачи отчаяно след Бранка, тероризирайки ни с изтормозените си напъни за интеракция с нея.
Той си каза тази вечер за Бранимира, че е неговият човек. Тя днес рязко започна да топи ледовете и ако продължава така, Любомира няма никакъв шанс.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 14:58 от Reinа

# 1 093
Бранимира не й беше жал за Виктор, когато го пържеше на бавен огън тя самата, но сега е много загрижена за него как другите са му наранили чувствата... Брей...

Даниела ми е много скучна, когато всяка втора дума й е за пари. Даже не пропусна да спомене пред Мартин как Анета го е нарекла стиснат - сигурно се надява да реши той да опровергае тези слухове още там в ефир, като й купи нещо.

Анна-Мария ми е като патологична лъжкиня. Ходи говори с едните, съгласява се с тях, после ходи говори пред другите тотално противоположни неща. И за самия Виктор - зад гърба му едно до онзи ден, сега пред него друго... Оокей...

Ивет и Синтия добре отрязаха Мартин с недообмислените му въпроси и опити за обвинения. Синтия го закопа на синхрона.
М/д, обаче и тя е лицемерна и вчера го показа доста красноречиво - "Росица не се интересувала от кой ще вземе роза, само да стояла там" - Ама и самата Синтия се прехвърли, тоест и тя явно е така по нейната собствена логика.

Ивет ми се струва единствената, която не си запълва времето като ходи да злослови зад гърба на някого.

Аз лично не виждам нищо между Васил и Косара. Но си мисля, че там всичко е нагласено предварително и няма да има кой знае какви изненади така или иначе.

То и за Мартин и Даниела нали се говори, че тя е човек на продукцията и всичко било ясно и тн, но при Мартин му се вижда по лицето и държанието около нея, че му допада доста.
При Васил не виждам такова нещо към Косара.

За Виктор не ми се говори - добре беше тръгнал да си признава пред А-М, че май-май той си е виновен за развитието на нещата, но бързо се заоправдава пак. Не го разбирал това с чакането, а не казва, че самият той им казваше и на Ивет, и на Синтия (безброй пъти), че още не е имал време да ги опознае и да изчакат... Ама време за Браунито и Бубка има - ами това се наричат приоритети. Момичетата също имат право на свои такива.

# 1 094
Не знам какво искате да кажете, ама 360 градуса си е пълен кръг , от къде си тръгнал там се връщаш т.е промяна никаква. Ако е  пълна промяна е 180 градуса.
За мен при Косара промяна няма , все една и съща тетка си е , само обекта на "обожание" се е сменил.

Общи условия

Активация на акаунт