🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 211
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 620
  • # супернатурална #
Абе...уж всички мъже търсят искрена и истинска, ама май не са много тия, на които им стиска. И тримата са много задръстени-никой от тях не може да понесе и една Анета прямота.

Любомира нали си осигури (почти) един ........., нежелан от никого, и все да държи сметка кой за какво е там. Ми за каквото и възлюбения ти.

# 1 621

Синхроните за седмицата.

# 1 622
  • Stockholm
За пореден път се доказа, че всичко е по предварителен сценарий. В началото на церемонията Наум  намекна, че може не само една да напусне, а след това каза, че роза може и да бъде отказана. И вече знаех, че може би Алекса ще откаже роза и си тръгва заедно с Ива. И единствената изненада беше, че не Алекса, а Анета отказа, за което браво.

# 1 623
Браво на Анета, адекватна постъпка! Признавам си, че не очаквах, изненада ме приятно.
Росица ми се затвърждава като добро, но странно момиче. Първото нещо, което направи, когато получи комплимента от Васил, че приличала на Зендая, беше да извика Ивет, за да чуела и тя. Не намирам за особено адекватно първият ти порив да е да извикаш свидетел на комплимента.
Аз доколкото разбрах извика Ивет защото и тя й е направила същия комплимент, така ми изглеждаше, но може и да греша.

# 1 624
За пореден път се доказа, че всичко е по предварителен сценарий. В началото на церемонията Наум  намекна, че може не само една да напусне, а след това каза, че роза може и да бъде отказана. И вече знаех, че може би Алекса ще откаже роза и си тръгва заедно с Ива. И единствената изненада беше, че не Алекса, а Анета отказа, за което браво.
Просто напомняше правилата, преди всяка церемония казва същото.

# 1 625
То е ясно, че Марто не ги дава от себе си тези пари, но контрастът е поразителен.

Рокли за 1000+ лв за Даниела, а другите се опитват да направят реалистична фигурка на Виктор от папиемаше и хендмейд бижута с брокат. Победителката има честта да му сготви омлет с 1 яйце.

Любомира и Бранимира едва ги 'отпусна' малко д§@рията от дюнерите... изобщо не е честно.

# 1 626
Сигурно в местни пари .
Е, в местната валута - шрилански рупии. Ето, колко е похарчил Мартин за 6 рокли и 2 чифта очила, 600 евро, а го заболя яко сърцето! Малее, ко ши праим с 60-те хиляди питам аз?! 🤣

# 1 627
Извинявайте, но може ли да спрем да говорим за “коври” и тем подобни. Уж сме на ниво, но думите ни - покъртителни.

# 1 628
Браво на Анета, адекватна постъпка! Признавам си, че не очаквах, изненада ме приятно.
Росица ми се затвърждава като добро, но странно момиче. Първото нещо, което направи, когато получи комплимента от Васил, че приличала на Зендая, беше да извика Ивет, за да чуела и тя. Не намирам за особено адекватно първият ти порив да е да си извикаш свидетел, когато ти правят комплимент.
Аз разбрах, че и Ивет й го е казвала също и затова.

# 1 629
Damnnn, Анета я разкостихме с нейния розов замък и 5-6 хиляди, но излезе по-по-най от много други вътре. И запази добър тон към тримата. Браво, Анета!

# 1 630
Добре, кобри тогава.

# 1 631
  • София
Аз не разбрах защо Мартин даде роза на Алекса. За Анета беше баса, но какъв интерес има към културистката? Нито му е в таргета, нито с нещо може да му е интересна🤔

# 1 632
Близначки:

# 1 633
  • Пловдив
Из групите още след срещите в София едно момиче беше писало, че е приятелка на Анета и тя си е така, че със замъка се е шегувала, но Мартин не я бил разбрал.
Абсолютно тук потвърди, че умее да ползва ирония, самоирония и че наистина си е такава. Харесва ми.

# 1 634
  • here and now
Аз не разбрах защо Мартин даде роза на Алекса. За Анета беше баса, но какъв интерес има към културистката? Нито му е в таргета, нито с нещо може да му е интересна🤔
Вероятно за да изглежда благороден пред момичетата, че дава шанс на новобранките....
Пък и Данка ще почне да иска още повече неща, ако даде роза само на Анета..
Да замаскира положението и да спести някой скандал и някой лев...

Общи условия

Активация на акаунт