Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 67 390
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 180
Че не е за харесване, не е, ама ние тук си знаем, че палецът е за всичко. И за тогава, когато не ни стигат думите.
Попи каза всичкото. Толкоз.

Сис, няма да отговоря. То се подразбира. Съжалявам, че вдигам такава тема, но ми е непонятно, недопустимо това, да се случва в 2025 година. В кожата си не се събирам. Това е престъпление. Беше и след толкова години се допуска. Кошмар.

# 181
Мила моя, Сири, искаше ми се да съм до теб сега да те гушна!

# 182
  • Варна
Че не е за харесване, не е, ама ние тук си знаем, че палецът е за всичко. И за тогава, когато не ни стигат думите.

Точно.

# 183
Добрютру!

Прегръщам ви Златенце,  Сиросче!

Днес поне наистина вече е четвъртък.

# 184
  • Пловдив
Добро!
Уф, тежки последни постове...гуш!

Май не вали тая сутрин...до след малко сигур, доде изляза...айде кафе, моля...

# 185
Утро!
Прегръдки момичета!
Мисте, недей така, днес няма да вали.

# 186
  • София
Прегръдки момичета.
Няма да вали. В неделя пак.

# 187
  • sf
Добро утро! Не можах да спя, синкото има гости с преспиване. Ходиха насам натам, тропаха, колкото повече се опитваха да са тихи, толкова по-зле беше 😆🤣
Хубавото е , че имам да избутам днес и от утре съм отпуска, та и цялата друга седмица 😁
А утре рано събирам раничката и отпрашвам на мини ваканция.

# 188
Писах, писах и го затрих! Сири, Златенце, силно ви прегръщам. Злате, да е успешно лечението, за останалото - знаеш си ги, не се натоварвай излишно с негативни емоции. Ти помагаш от все сърце, дали ще бъде оценено или не е вече проблем на отсрещната страна, не позволявай да ти се качват на главата и да играят хоро там. Когато ти е трудно и тежко споделяй, олеква Heart
Черпя кафе и торта, сериозните напитки довечера. Започвам още една обиколка около слънцето.
Отивам да правя палачинки, че първородния с кучето вече се върнаха от разходка.

# 189
  • sf
Ехе, овне! Уинд, жива и здрава, много късмет и усмивки!

# 190
Добро утро!
   Прегръщам ви,думите ми се губят!Но така или иначе съпреживявам вашите тревоги и несгоди,и вашите хубави моменти.Усещала съм го и върху себе си от вас!
  Уинд, честита да си!Здраве,усмихнати лица около теб и щастливи години ти желая!

# 191
  • София
И на мен ми стана много тежко след като прочетох, а и съвпадна с рожден ден на приятелка, която се е сблъскала с рака.
Гуш за всички, които имат нужда.

# 192
  • тук и там
Уинд,да си жив и здрава,щастлива и заобиколена от хора,които те обичат.

Наболява ме кръста,от време на време се обажда-пия хапове и ми минава,но диклофенака е вреден за стомаха,пък аз през няколко дни пия .Баща ми в болница,ще му правят коронарография днес,сърцето му прави проблеми.Сложили му инсулин вчера-нали съм ви казвала,че не си пие хапчетата за диабет..Не иска и на инсулин да минава,а КЗ му е 20..Rolling Eyes

# 193
  • Пловдив
Уинде, ЧРД! Здрава и усмихната бъди!

Кайс, понякога са толкова опърничави...ето и Злати го потвърждава...

# 194
  • София
Уинд здрава и спокойна бъди.
На сила може само да вземеш не и да дадеш.

Общи условия

Активация на акаунт