Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 67 395
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Честита да си Уинд! Много красива почерпка - ей тъй да ти е красив животът! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 196
  • София
Уинди, много да си здрава и щастлива. Леко да мине поредната година и да ти донесе всичко, за което мечтаеш.

# 197
Здрава да си,Уинд, щастлива,спокойна, децата по-малко да те тревожат!

# 198
Честит рожден ден, Уинде! Да си здрава, късметлива и щастлива! 🌸😌
На мен най-накрая ми увря главата, че ако искам да сваля килограми трябва да си следя калориите, не само да ям здравословно 😅
Та от миналия понеделник до сега съм -3, направо ми е нереално, щото си ям немалко. Не искам да знам колко калории съм приемала преди 🫣 само че за разлика от Бюти, нямам нерви да опъвам метъра толкова често 😂

# 199
Уинд, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Повече срещи с любимите хора ти пожелавам.

# 200
Уинд, здрава бъди! Страхотна година да ти предстои и много мечти да ти сбъдне!

Много прегръдки и много, много положителни мисли и емоции изпращам към всички нуждаещи се.
Натежава ми в гърдите като ви чета в такива моменти и не знам какво да кажа.

# 201
Честит рожден ден, Уинд! Да си жива и здрава, повече спокойствие, по-малко тревоги и много хубави моменти! Flowers Hibiscus

Момичета прекрасни, прегръдки за всички!
Понякога ми е трудно да си формулирам мислите и не знам какво и как да кажа, но съчувствам и съпреживявам с вас.

Наистина не вали, чудо на чудесата. Дано остане сухо и следобед, че пак ще пренасям бумаги. Имам да изпращам и събирам и сума ти пратки от кутии и куриери.

# 202
Честит рожден ден на Уинд! Да си здрава и щастлива!

Сири, голямо гуш!

# 203
Бъди здрава, Уинд.

Много мъка има по света. Прегръдки, момичета!

# 204
  • Пловдив
Азалче, кат имаш време ми драсни как смяташ и как процедираш? Какво основно хапваш Simple Smile

# 205
Уинд, да си много щастлива, да си здрава и годината ти да е пълна с много хубави моменти. Покорявай своите върхове с лекота и бъди обичана. Весел празник Heart Hug

# 206
  • Mediterraneo
Уинд, честит празник! Много щастливи мигове с любими хора!

Прегръдки на Златето и Сири. На Кайс таткото да се взема в ръце!
Азалия, и аз допреди калкулатора си мислех, че ям малко. Даже домашните ми викаха Че ти не ядеш нищо, какво ще смяташ. 2 дни не се ограничавах, само смятах, и се оказа, че надвишавам дневната дажба калории.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 10:27 от Тарталета

# 207
Мисти, ще пиша на лично, да не досаждаме.
И, момичета, прегръдки ви пращам, сигурна съм че не търсите съчувствие. Но наистина в такива моменти се чувствам безсилна. И като едно малко дете си пожелавам всички да сме добре и да няма болести и лошотии по света, но уви, не е устроен така. Гуш! 🩷

# 208
  • София
Рен, да ти е здрав, щастлив и успешен баткото!

Уинд, честита да си и ти! Здрава и щастлива!

Злати, гуш и кураж!

Сири, Гуш и за теб!

Кло, благодаря за новата тема! Пожелавам си да съм по-редовна в нея спрямо предходната.

# 209
Редактирам, че размислих.

Общи условия

Активация на акаунт