Хеликобактер пилори - трета тема

• 4 881
  • 163
  •   1
Отговори
# 30
Последно 4-5 лв
В Зоя винаги е завишена цената .
Може и био да я водят.

# 31
Тази седмица пуснах пак изследване в Синево. Хеликобактер 10.5 при горна 1.1.
Посетих нов гастро - не можело да имам проблем с кашаво изхождане и чести позиви от Хеликобактера...Нямам други симптоми . не ми назначи антибиотик. Отчаяна съм

но защо сте отчаяна не разбирам. изследванията показват че за сега имунитетът и организмът ви се справят с хеликобактера. Тук на няколко пъти ви казахме да си направите тестове за непоносимост към хранителни панели. Алергенните за конкретен човек храни предизвикват стомашно чревен дискомфорт, газове, спазми, диария. Все неща , които подхождат на описваното от вас като симптоми.

# 32
Тази седмица пуснах пак изследване в Синево. Хеликобактер 10.5 при горна 1.1.
Посетих нов гастро - не можело да имам проблем с кашаво изхождане и чести позиви от Хеликобактера...Нямам други симптоми . не ми назначи антибиотик. Отчаяна съм

но защо сте отчаяна не разбирам. изследванията показват че за сега имунитетът и организмът ви се справят с хеликобактера. Тук на няколко пъти ви казахме да си направите тестове за непоносимост към хранителни панели. Алергенните за конкретен човек храни предизвикват стомашно чревен дискомфорт, газове, спазми, диария. Все неща , които подхождат на описваното от вас като симптоми.
Здравейте, не съм се изразила правилно: хеликобактера ми е положителен : 10.5 това е 10 пъти над нормата(отр. е до 1.1). Отчаяна, защото газовете са денонощни, кашави изхождания. И психиката ми е вече силно разклатена. Тази седмица ще пусна теста за хранителни непоносимости, благодаря за съвета - време е да го пусна вече само отлагах

# 33
Мария, личния лекар също може да изписва АБ.
Ако се разбирате изберете хубав протокол и говорете с него за проблема си.

# 34
Аз лродължавам. Януари пих два антибиотика за две седмици. В края на миналия месец имах гастроскопия и взеха биопсия.Вчера си взех резултата и от утре започвам отново 14 дни два антибиотика. Толкова антибиотици не съм пила за 15 год. назад. От януари пия кефир всеки ден почти литър, от месец взимам масло от риган. Взимам пробиотици, а в България намерих ферма с истинско кисело мляко и ям всеки ден.
Какво друго?

# 35
Аз лродължавам. Януари пих два антибиотика за две седмици. В края на миналия месец имах гастроскопия и взеха биопсия.Вчера си взех резултата и от утре започвам отново 14 дни два антибиотика. Толкова антибиотици не съм пила за 15 год. назад. От януари пия кефир всеки ден почти литър, от месец взимам масло от риган. Взимам пробиотици, а в България намерих ферма с истинско кисело мляко и ям всеки ден.
Какво друго?
а какви са ви оплакванията, извинявам се ако вече сте ги писали

# 36
  • гр.София
Последно 4-5 лв
В Зоя винаги е завишена цената .
Може и био да я водят.
Връщам се на темата за мастикс. Най- сетне стигнах до Билковата на Богомил. Същите са кристалите, макар и по- меки, а цената за 10 гр-5 лв спрямо 13лв  в Зоя!
Елора,мерси много за инфото.
Аз си ги дъвча,обаче, като дъвка ,по всяко време през деня.

# 37
Точно защото са по-меки ги давам тях.
От аптеката са ужасни.

# 38
  • In the land of Never Never
Точно защото са по-меки ги давам тях.
От аптеката са ужасни.
Е, да ама твърдите вероятно са без примес. Сигурно другите имат малко восък или нещо от сорта.
По-рано в соца се продаваше в аптеката и го дъвчехме, с малко настъргана свещ, иначе наистина ще си откачиш ченето.
Вчера реших да подъвча малко, имам от Зоя в едно малко бурканче, и си ухапах езика без да искам, от усилието. 
А пише ли на мастикса, дето е по-мек, какъв е състава?

# 39
Не знам, изхвърлила съм пликчето.
Сори, но това от аптеката няма омекотяване, няма дъвчене.
Предпочитам от билковата аптека.

# 40
  • гр.София
На аптечното пише само,че е смола от дървото Pistacie lentiscus.
На другото- същото, с добавка,че е сто %натурално  Grinning

# 41
Ами аз съм чела за мастикс на много места преди време и това, което разбрах, че трябва да може да се дъвче мастикса, а не да става на камъни в устатата и да се чупят зъби.

# 42
  • Бг-мама
А в Пловдив някой знае ли от къде мога да си го закупя този мастикс , който да става за дъвчене , че аз и без друго имам проблем с челюстта и ако прекаля с дъвченето на дъвка почва да ми щрака.

# 43
  • гр.София
А,обратното е, Елора. Кристалите от биомагазина са трудни за отхапване на парченце, но после в устата си омеква.
Зечова,ще ти пратя на ЛС линк към онлайн магазина на въпросната аптека, че голяма реклама й спретнахме. Ако не намериш при вас,може да си поръчаш. Пп. Пише че 10 гр са 6 лв .

# 44
  • Бг-мама
А,обратното е, Елора. Кристалите от биомагазина са трудни за отхапване на парченце, но после в устата си омеква.
Зечова,ще ти пратя на ЛС линк към онлайн магазина на въпросната аптека, че голяма реклама й спретнахме. Ако не намериш при вас,може да си поръчаш. Пп. Пише че 10 гр са 6 лв .
Благодаря , ако не намеря в Пловдив ще действам онлайн.
Не ми позволи да ти отговоря на лични. Не знам дали при мен е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт