Звездни Компромати- Април'25

• 292 464
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Мат Деймън близначки ли има?
Приличат си момичетата.
Няма близначки - родени са 2006, 2008 и 2010. Мат е осиновил и дъщерята на съпругата му, която е родена 1998 г. Тоест има 4 дъщери.

# 1 966
Жената на Мат Деймън също е много красива, естествена и добре изгежадаща за възрасста си, та е нормално дъщерите му и те да са красиви.

# 1 967
  • София
Наталия Киселова на футболен мач. Дори не знам как да коментирам тази излагация, глупава жена излезе, язък ѝ за реномето, което имаше.
Скрит текст:

# 1 968
Нямам думи. Подкрепа за хазарта на парламентарно ниво.

# 1 969
  • Стара Загора
Фамилията и Киселова напълно асоциира с изражението и....

# 1 970
  • Glasgow
Защо не са ѝ дали различна, те имат и без това лого

# 1 971
За мен поне не е имала никакво реноме. Винаги преди е коментирала всичко през бсп-убежденията си, а не безпристрастно, както бих очаквала от юрист по конституционно право..

# 1 972
Скрит текст:
Принц Филип казал на внука Хари, когато го запознал с Мегън Маркъл:
"-С актрисите само се забавляваме, не се женим за тях..."

А тази реплика конкретно как е стигнала до знанието на широката публика?
https://epicenter.bg/article/-quot-Nikoy-ne-se-zheni-za-aktrisa- … rkal/185870/10/99

Ееее... Пак ми е малко съмнително, но окей.

На Киселова е гаф, определено. Не може хора с такава представителна функция в обществото да рекламират дори кофичка кисело мляко на някой производител, а какво остава за разпространител на хазарт! Според мен е редно да даде обяснение и да се извини.

# 1 973
На мен Киселова ми изглежда все с дрехи като от втората употреба. Сега й паднало нещо ново на аванта и я облякла. И предвид, че не е суетна изобщо, сигурно и не е обърнала грам внимание на надписа. Направо е нелепа с тази тениска.

# 1 974
Тя няма право да не обръща внимание на надписа.
Извинение е най-малкото, което трябва да последва.

# 1 975
Киселова е нелепа по-принцип,но дори и аз,дето нямам представителна държавна ф-я бих филтрирала тениска с такъв надпис като неподходяща  и не бих я навлякла ...нз какво им става на всички ,както се казваше в оня виц -нЕма Ора !

# 1 976
  • София
Фамилията и Киселова напълно асоциира с изражението и....

Тя си е кисела и арогантна. Всеки, на когото е преподавала, знае що за човек е.

# 1 977
Антъни Иванов пак се е забъркал в скандал, шефът на федерацията го е дал на прокурор за заплахи - https://www.24chasa.bg/sport/article/20367610

# 1 978
Силвена уведомява, че ще прави ново шоу. Името е един път.
Скрит текст:

# 1 979
Силвена Роу съвсем е изперкала...

Общи условия

Активация на акаунт