Звездни Компромати- Април'25

• 292 131
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 565
Ще ѝ се на Бионситу да е като Тина, ама тцЪ. Срещу нея да тича, не може да я стигне и наполовина. Тина е легенда. След всички гадости в живота ѝ, тя запази себе си, беше невероятен човек.

# 2 566
Lizzo пее, Paris е DJ
Скрит текст:

# 2 567
Лизо е спряла оземпика?

# 2 568
Безос и космонавтката
Скрит текст:
Можеш да ги объркаш с обикновени олигарси от нашите ширини.

# 2 569
  • софия
Спряла е филтрите на снимките.

# 2 570
Мария Игнатова в топ форма!

Скрит текст:

На първата снимка имам чувстото, че е изрязана и поставена на фона.

# 2 571
  • София
Мария Игнатова лети ли на първата снимка?

# 2 572
Безос и годеница са като бичета в телата, яко зобят някакви добавки с тренировките.🤮

# 2 573
  • в пералнята
Не зобят. Аз съм със същата фигура кат Безовица и малко ми трябва да потренирам и ставам като биче под мазното 😁
Тип тяло, не може всички да сме с по 140 см крака.

# 2 574
Всъщност цялата кичозна шумотевица около Бионсето е свързана с началото на световното й турне Cowboy Carter снощи, в Ел Ей. Ще бъде в Stade de France на 19, 29 и 21/06.
Скрит текст:
За който я харесва и се интересува🙈
Скрит текст:

Това ми хареса! В Тайланд има заведение, в което ядеш с намаление ако си слаб и минеш успешно през тясната решетка😂
Ето и Журито на предстоящия Международен кинофестивал в Кан, което ще оценява филмовата селекция от 13 май нататък.
Президентката Жулиет Бинош краси корицата на най-рокаджийското фр. списание и даже ще бъде гл. редактор на броя. Невероятно талантлива! В който и филмов проект да участва, винаги е качествен!
Скрит текст:

Порязаха Джеръми Стронг на последните Оскари, но много го харесвам и се радвам, че е в журито. Както и Хале Бери.
Ето афиши от предишни фестивали в Кан.
Скрит текст:

Кадър от In the Mood for Love, гледайте го ако не сте, страхотно сътресение за сетивата🌹

Фр. легенда Катрин Деньов, единствената французойка, която никога не се е разголвала над коляното на екран.

Това е пресен, пресен, тазгодишния плакат на кинофестивала с кадър от великолепния « Un homme, une femme », направил фурор през 1966г - Жан-Луи Трентинян и Анук Еме ни напуснаха почти един след друг на преклонна възраст, в тяхна чест Кан си спомня за тях.
И като говорим за кино, малкия син на Ален Делон, Ален-Фабиен Делон, тази сутрин станал баща на първородна дъщеря, която кръстили Роми Делон.
Скрит текст:
Намирам го за абсолютно неуместно.
Дъщерята, Анушка Делон, пък кръсти сина си Лино. Нито Ален-Фабиен, нито Анушка се изявяват в киното, но са се вкопчили в миналото на баща им. Неуместно.
Да е живо и здраво момиченцето🍀

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 22:22 от Веселяшка

# 2 575
На Роми Шнайдер ли са я кръстили?

# 2 576
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нито едно от децата на Ален Делон няма неговия чар и харизма. Само Антъни и то като млад се доближаваше до баща си като визия. Какво общо има Роми Шнайдер с втория син на Делон. Наистина прекаляват, но реално те няма с какво да станат интересни та ще експлоатират, както името на баща си, така и големите му любови.

# 2 577
Мария винаги е била във форма, що се отнася за тяло.
Но виж в лице, в последните години си направи някакви "ъпдейти", които си личат и не са й в услуга.

# 2 578
Jess,
Точно това е и моето мнение по въпроса.
Наистина няма какво да се добави🙏

# 2 579
  • Майничка
...
Фр. легенда Катрин Деньов, единствената французойка, която никога не се е разголвала над коляното на екран. ....
Да, бе, как не!  И над коляното, и над кръста ...

Общи условия

Активация на акаунт