Звездни Компромати- Април'25

• 292 120
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 550

втриса ме от устните на цветка, кошмар

# 2 551
Цветка формър Биометка и коремче. Прилича ми на Зорница Фемили Истейт. Пак да кажа, че е време да смени тоя грим. Просто не e нейното.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 552
На Цвети го разгадахме отдавна, сега на Натали Трифонова гадаем кой е :

Kostadin Krantev - футболист

# 2 553
Безос и космонавтката
Скрит текст:

# 2 554
Привет дами!
Имам да ви отговарям😎
Минала съм аз покрай  фр. кореспонденти, ама нейсе…🙈
Да, Шарлот Казираги е красивито момиче!
Не коментирах личния й живот, защото не й е леко - има две деца от двама различни мъже, с всеки от които живя доста кратко, за съжаление.
С комика Гад Елмалех се разделиха, но мисля, че и той трудно се задържа с жена.
Шарлот е такава красавица, че мога да й пожелая само късмет🍀 Баба й си отиде рано в нелепа катастрофа, майка й Каролин  загуби съвсем млада бащата на Шарлот при нелеп инцидент….Стига толкова мъка в това семейство, викам аз.
За Виржини Ефира.
Тя е хубава жена, от млада се подвизава на ТВ екран. И аз забелязах, че още във филма Cybil, където си партнира с Нилс и непрежалимия Gaspard Ulliel (дето се уби в ски инцидент преди 3г), буквално изигра секс сцена с Нилс, продължителна, от която ти става неудобно, да. Както казват по френски « Elle n’a pas froid aux yeux » тоест буквално “не й е студено на очите”🙈, за да се подчертае колко е разкрепостена.
И в “L’amour des forêts” съвсем наскоро, пак я видяхме съвсем без дрехи.
Иначе за Нилс - какво става с тоз човек? И аз изобщо не го познах, но доколкото знам е той в Дисниленд😳
Сега за Vitaa…
Не харесвам особено фр. съвременна музика. Vitaa, Slimane, Amel Bent, Amir, не ги слушам изобщо.
Чудя се дали да си пусна и Давид Холидей, нищо, че е син на Силви Вартан.
Има един голям, с псевдоним M, по-точно Mathieu Chedid, той е невероятен музикант и изпълнител! Пя и с Ванеса (Паради), но аз и нея не слушам.
Имали са великите шансони на Едит Пиаф, после Шарл Азнавур, но той даже не е французин. Жилбер Беко, Барбара, това е една друга епоха.
Като бях млада се слушаше Жан-Жак Голдман, благодарение на когото проби Селин Дион през 1994. Но той вече е около 70г. Имаше и Франсис Кабрел. Но вече са на години. Впоследствие голям рокаджия беше Джони Холидей. За него съм съгласна, че беше голям.
Но точно за Vitaa, паметта ми нищо не е съхранила🙈Трябва да погледна специално.
Не критикувам ничий избор.
И аз съм “спряла” в епохата на Бийтълс😎
Куин, АВВА и т.н. Като ме стегне шапката, пускам даже Пинк Флойд и Пърпъл.
Нищо френско.
А ако съвсем ми е носталгично, Шопен.
Стана оф топик. Извинете.

Днес любимата Мишел Пфайфър става на 67г, родена на 29/04/58.
Абсолютна красавица за мен!
Хубава любов изживява от години с Дейвид Кели, създателя на уникалния Али МакБийл (спряла съм в една отдавнашна епоха и със сериалите, то е ясно😆)!
Скрит текст:

Беше страхотна в Скарфейс, в Susie & The Baker Boys с братята Бриджис❤
Ето три поколения Гиб - Бари Гиб със сина и внука си. Бари единствен остана от всичките (пет) братя Гиб и Bee Gees.
Скрит текст:
И Тина, тук на 56, в нова книга написана от германския й съпруг Ервин Бах.
Скрит текст:

# 2 555
Е, тук е фотошопнала лицето, но в предаванията на сина ѝ си изглежда чудесно, а излъчването ѝ е на добър, спокоен човек.
С краката обаче вероятно има здравословен проблем, защото независимо колко е елегантна и с какъв костюм, обувките ѝ са винаги ниски, некрасиви и сякаш доста голям номер, чак изпъкналото кокалче встрани личи. Явно са много меки, удобни, но на вид са  като сплескани банички.

Точно по повод тази снимка на Шарън О. имаше обяснения как се отразява О.....к на краката. Горе-долу както на лицето, затова след O-face вече имало и термин O-feet.

# 2 556
Краката на Тина ще останат в историята ведно с песните ѝ. За мен тя е жена на всички времена.

# 2 557
Безос и космонавтката
Скрит текст:

Ами измориха се от много работа и ангажименти. Време е да си починат, да влязат в настроение за сватбата. За която има ли вече дата, by the way, да знам, да си освободя календара.

Абсолютна икона е Тина! Няма минало време за нея, вечно актуална ще е.
Сега се замислям дали има млада звезда с потенциала да бъде вечна, като Тина, Уитни, дори Шер... Дори Тейлър Суифт с цялата истерия покрай нея, някак не я виждам с такъв статут след 30-40 години. Просто тези икони са се изградили като self-made машини, без никаква (почти) конкуренция. Не като сегашното продуктово позициониране, залагащо повече на шоу, бум и трясък, отколкото на чист талант.

# 2 558
  • Viena
Нали Мартин беше харесан от бг мама за баща на бебето на Натали,сега друг се спряга😅😅😅😅Аман от провокации. 😉

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 17:26 от Emma99

# 2 559
Скрит текст:

# 2 560
Ивайла дали знае, че ъ и ь са две различни букви от българската азбука?

# 2 561
  • Пловдив
Буков и Сърчаджиева...
Скрит текст:

# 2 562
Явно Микелето дето тук доста го харесваха и коментираха е подлизурко и подмазвач на Блейк и Раян. И той като Брандън Скленар може да е намазал някоя роля покрай тях…
Скрит текст:

# 2 563
Мария Игнатова в топ форма!

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:07 от Не се сърди, човече

# 2 564
Бионсе горещо се надява да пребъде во веки веков в нашите сърца подобно на Тина.
Но само с желание не става.
Ето как промотира себе си.
С двете си щерки редом до нея.
Но на мен ли само ми звучи гротескно и грандоманско?!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт