Звездни Компромати- Април'25

• 292 512
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 830
Да, то сега всички са диабетици или с инсулинова резистентност. Иначе не биха боцкали туй и онуй, ама понеже се налага.

# 1 831
  • София
Аз се чудя, след като всички виждат състоянието му, защо го измъчват със срещи и пр.? Да го бяха оставили на мира, да поздрави тълпата и да се прибере, не да го разкарват напред-назад.

# 1 832
Не се изненадвам на теориите за двойник на папата. Фейса е наводнен с клипчета от вчера, буквално посредните му минути сред хората в папамобил-а.
Същото беше и с покойната кралица - теорията за двойник. Разликата при нея е часове, не дни. Никакъв Хари не са чакали, починала е в същия ден, обявлението идва по-късно. Хари се оплакваше от други работи (проблем,т е, че не е могъл да продаде последните й минути, ако питате мен)

# 1 833
Кралицата като почина се обяви след няколко часа(не много).Служителите на BBC трябваше да се облекат в черно,има си строг протокал,който няма как да се наруши особено зарада Хари.Почина си на 8 септември жената,освен ако някой не вярва на глупостите,че е умряла преди години и двойник я замества.
Да почива в мир Папа Франциск!

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 18:22 от Bring me

# 1 834
Пълни глупости с тези двойници, но хората си умират да вярват в конспирации.

# 1 835
Аз се чудя, след като всички виждат състоянието му, защо го измъчват със срещи и пр.? Да го бяха оставили на мира, да поздрави тълпата и да се прибере, не да го разкарват напред-назад.
Дълг, до последно.
Знам ли и аз.

Кралицата също Машев посещение на новия премиер и си отиде ден/два след него. Тогава гръмнаха медиите колко зле изглежда.  Хванаха се за ръцете й и й поставяха диагноза.

# 1 836
И аз смятам, че са глупости. Разбира се, че ще мине малко време от смъртта до обявяването. Първо се уведомяват семейство, близки, роднини. После при Папата и Кралицата си има протокол, както споменахте - облекло, хора, които трябва да съобщят и т.н.
Няма да излезе някой по джапанки и да каже - Абе тука май предаде Богу дух...
Нормално е координацията да отнеме няколко часа и да се направи официално всичко.

Светъл му път на Папата.

# 1 837
Естествено. Двойници според мен имат действащи политици, които се опасяват от атентат или правят някакви маневри за заблуда. Кралицата беше възрастна, изтощена, събитието беше нежелано, но се очакваше. За какво й е двойник? Просто си има протокол, който трябва да се спази. Да се уведомят всички, да се подготви съобщение, да се облекат и приготвят както трябва, свалят се знамена и т.н. Какво, някой да излезе от стаята, крещейки ли. Няколко часа време за приготовления и това е.

# 1 838
  • Glasgow
За Ваня Червенкова- аз имам спомен за нейн диабет или ИР, не знам дали тук сме коментирали или из темите за отслабване, че си имаше типичното напълняване в определени зони. Може би в Биг брадър е споменавала. Тя нали имаше някаква уж много успешна диета?

# 1 839
Червенкова кога пак стана 100 кг, нали уж беше отслабнала.

# 1 840
Естествено,че вчера е бил папата. Къде ги измисляте тези глупости за дубльори и скрита смъртна дата на Кралицата... Rolling Eyes Коя жълта преса ви brainwash- ва?
Дори Вице Президента на Щатите вчера беше на среща с папата (видимо много зле и неадекватен).Има видео,има снимки..
Той вицепрезидента е винаги видимо неадекватен.

😂😂😂😂😂 Толкоз си може човекът

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 17:37 от Beauty queen

# 1 841
  • в пералнята
За Ваня Червенкова- аз имам спомен за нейн диабет или ИР, не знам дали тук сме коментирали или из темите за отслабване, че си имаше типичното напълняване в определени зони. Може би в Биг брадър е споменавала. Тя нали имаше някаква уж много успешна диета?
Тя не проповядваше ли някаква диета, при която се жулят картофи на корем цяла седмица? Какъв диабетик ще прави такива неща?

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 17:34 от Arhinora

# 1 842
  • Glasgow
Нещо такова беше диетата да,  няколко дена салата, няколко дена риба, няколко дена картофи.

# 1 843
Имаше и хранителна добавка, която в Love style/списанието на Тоно Стефанов вървеше с история как чудесно Ваня отслабнала с нея.
Ако беше диабетичка, щеше да се спомене тоя факт, иначе е чисто подвеждане/лъжа на аудиторията чудотворното отслабване.

Btw Михова Мила, другата с оправдания защо ползвала въпросните инжекции, тия дни обикаля квартала Славейков/Солунска с майка си, много е напълняла, шията и е като на борец, както и глезените и прасците.
Явно не помага дългосрочно. Ванчето поне тренира и обикаля планини и паланки.

# 1 844
Диетата на Ваня беше нещо от сорта на 2 дни картофи, 2 дни пиле, 2 дни зеленчуци, 2 дни кисело мляко. Не ядеше цяла седмица картофи. Joy
Помня, че диетата й беше много нашумяла, беше в “На кафе” да разкаже за нея, когато отслабна. Жените луднаха и всяка втора жена беше на тази диета.

Общи условия

Активация на акаунт