Звездни Компромати- Април'25

• 292 465
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Пловдив
А г-н Роу няма ли?

# 1 981
Антъни Иванов - какъв трябва да си, за държиш такъв език. Дано го осъдят пак, заслужава си.
Големите спортисти са и големи хора и това е, което не му е достигнало на Тончо да успее. Каквито и резултати да е показал някога, бледнеят пред душата му.

Силвена явно се чуди колко още може да се изложи.

Дописвам се. Много поетично са ме редактирали. Де и Антъни да беше така поетичен, ама не, той решил точно на Великден да заплашва и кълне.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 14:25 от Дидичка

# 1 982
Мисля, че тя се раздели с мъжа си Малкълм, макар че може и да нямат официален развод.

# 1 983
Ще ми е интересно да видя как ще изглежда Мелания на погребението на папата.

# 1 984
Не знам, като започнат да ги редят като мадам Роу, някак първо ми идва асоциацията с "гладна кокошка просо сънува". Последното, което ще допусна е, че това може да бъде доволна жена, в хармония със себе си, партньора си, с вселената...

# 1 985
  • София
Този пост на Силвена не е ли на 3 години?

# 1 986
Антъни нещо е психясъл...
Може ли да отправя такива гнусни заплахи, и при това на този светъл празник!

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 12:17 от monii

# 1 987
Пак Киселова в кабинета си с лорд Минчев.
Не се наемам да гадая какво е обула.
Скрит текст:

# 1 988
  • Glasgow
Обаче Евгени, дето си изкарваше хляба като моден критик- веднъж не съм го видяла с добре облечена жена, обикновено са другата крайност на Киселова, някакви крещящи цветове, нелепи ансамбълчета, прически и грим

# 1 989
Скрит текст:
Обувки … тип цървулки ?!

# 1 990
Аз не знам някои хора откъде пазаруват. Не става дума за пари изобщо. Просто се обличат с някакви неща, които никога не съм виждала. Ето тези галоши на Киселова - аз не съм виждала такова нещо, скъпо или евтино.

# 1 991
Аз не знам някои хора откъде пазаруват. Не става дума за пари изобщо. Просто се обличат с някакви неща, които никога не съм виждала. Ето тези галоши на Киселова - аз не съм виждала такова нещо, скъпо или евтино.

Ей това се питам всеки божи ден, даже вече всички около мен ме подиграват.
Обувките й са като някакви тип Декатлон, ама от 1985г, когато е нямало Декатлон.

# 1 992
  • софия
Скрит текст:
Тази жена е постоянен компромат. След рекламното блузе се е изтипосала до двуглавия орел. А нямам съмнение, че това е търсен ефект от южени. Той, освен с негативен скандал, няма с какво друго да бъде забелязан.

# 1 993
  • Glasgow
На ортопедически приличат, ама то и тях вече ги правят по красиви.
Южени и той вече не е каквото беше, като сдъвкан и изплют е

# 1 994
Такива подобни обувки съм виждала в някакви квартални магазинчета за обувки от рода на 35-40 лв. Ама може и маркови да се окажат. И от разни марки съм виждала супер грозни чепици.

Общи условия

Активация на акаунт