Звездни Компромати- Април'25

• 292 244
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 475
На Пати трябва да й прочета книгата, някой ден. Сигурно ще разбера какъв е скритият за мен, неин чар🙈
Просто приказката тръгна оттам, че Пати колкото й мъжки сърца да е разбила през живота си, за мен Барбара винаги е била най-красивата от половинките на Бийтълсите❤И е останала 44г с чаровника Ринго!

# 2 476
Цвети е правила парти за пола. Ще имат момиченце.

https://www.instagram.com/p/DI9CIP3C0eC/?

# 2 477
Веселяшка, ако решиш да я прочетеш, не пропускай и автобиографията на Ерик Клептън – Clapton се казва. Завиждал е на Джордж, искал е да притежава това, което той има, защото в неговите очи Джордж бил по-силен и по-успял от него. Най-напред си купува абсолютно същата кола като на Джордж и след това започва да преследва жена му. Бил е много настойчив и като обсебен и накрая Пати е поддала. Ако бракът ѝ с Джордж е бил щастлив, сигурно е щяла да остане с него, но той в един момент престава да ѝ обръща внимание, изневерява ѝ, включително има афера с жената на Ринго – Морийн. Клептън признава, че когато вече я притежава, не я желае, или поне не толкова. Все пак остават заедно доста години.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 12:57 от Ditto.

# 2 478
Майли има жестоки крака.❤

# 2 479
Майли е супер в тялото и зле в главата. Аз я харесвам макар селския вайб.

# 2 480
Ditto ,
Знам им всички албуми и песни наизуст. Много съм ги слушала, в началото - по неволя покрай нашите, после така ми влязоха под кожата…та и до днес.
Но пак съм бягала от клюки по техен адрес.
Затова имам антология на творчеството им, гледала съм всякакви документални филми за тях, но друго май не търсех.
Понеже много харесвах Джордж, покрай великолепната Something, чух за Пати и така. А после пък покрай другия велик хит на Харисън While my guitar gently wheeps, се чу, че точно Клептън прави страхотното соло на ел. китара в него по покана на Джордж и си казах, как така крадеш голямата любов на толкова близък приятел?? Но не рових повече. Казах си, че и тя не е читава щом приема това и дотам.
Но май тези нейни мемоари, трябва да ги прочета.

Иначе гледах Михаела Филева при Лора Крумова.
Това девойче е лицеприятно, но не тежи много, поне за мен.
Беше пресилено възторжена, говореше разни налудничави неща.
Може би съм стара да я харесвам🙈

# 2 481
  • София
От Бандерас също нищо не е останало, вчера го гледах в "Падингтън".
Какво му е? Преди 2 седмици имаше клип от Малага, изглеждаше много добре.
https://www.instagram.com/reel/DIZFkapMc8V/

# 2 482
Майлито хем има нещо, което не ми харесва, хем ми харесва (тука, само Божинката може да ме разбере и него го харесвам, де Simple Smile)
Интересно от мрежата Simple Smile
https://vm.tiktok.com/ZNd2Vma3X/

# 2 483
Веселяшка, разбирам те, но това не са клюки, а реални събития. И на мен някои неща ми идват в повече, но такива са били времената – луди, разкрепостени. Не знам каква е вероятността едно женско приятелство да оцелее при такива сътресения, но явно при мъжете е друго. Ринго се развежда с първата си жена, но не си разваля отношенията с Джордж, остават си най-добри приятели. С Джордж и Ерик е същото. Джордж присъства на сватбата на Ерик и Пати, продължават да свирят заедно, през 1991 г. правят заедно турне. Все едно нищо не се е случило. Обръщат се един към друг с husband-in-law, което е най-близо до "баджанак". И така.
Ето една тяхна снимка заедно, може би е от 1991 г., от турнето, за което стана дума:
Скрит текст:

# 2 484
Аз много харесвам гласа и песните на Майли, но честно казано избягвам да я гледам, особено извращенията й с косата. Винаги е тотален потрес. Нещо като Сам Смит. Да го слушам до припадък, Ма не ща да го гледам Flushed

# 2 485
Бившият на Гани много "оригинална" реклама си е измислил на хапченцата
Скрит текст:

# 2 486
На мен пък Майли всякак ми харесва. Неповторима е.

# 2 487
Бившият на Гани много "оригинална" реклама си е измислил на хапченцата
Скрит текст:
Един от най-сладките бизнеси- чайчета за отслабване и добавки.
Форбс даже го сложили на корица този успешен бизнесмен, което ми напомни защо отдавна не ги следвам и чета.

Неделя Щонова също е пуснала хранителни  добавки по 60 лв в колаборация с въпросния Найденов.

# 2 488
Майли Сайръс има убийствено тяло! Много мразя лиги и покрай една нейна песен се бях погнусила, но песента си е супер. Доста е талантлива и прави големи хитове. По нищо не мога да я сравня с Кристен, която играе все едно още спи и заради нея смятам за загубено времето, което съм отделила да гледам "Здрач".

# 2 489
Може и да ви хареса🙈
Скрит текст:
Кого видяхме на погребението на Папата :
Скрит текст:

Макронови

Зеленски

Тръмпови

Испански кралски особи

Байдънови

Монакски

Общи условия