Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 89 (м. април)

• 19 248
  • 653
  •   1
Отговори
# 225
Коя е тази "СИЛА" не разбрах...
от fitness1.bg смятам да си поръчам някои добавки...

# 226
Сила бг.
От поста не Беки се заблудих, но и на линка, който си дал няма инфо.
Ако искаш им пиши и  ги питай за подсладители.

# 227
Ако не се лъжа, тук беше споменат чай от джинджифил...В Лидъл има един, който никак не е лош, 4 вида (с различен % джинджифил са, има различни вкусове- чист с голям % джинджифил, с канела, с мента и цитрусов). В пакетчета е чаят. Аз харесвам най-много най-лютият😃 (чистият), ментовият също доста ми харесва.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 19:20 от dolce miele

# 228
Да Гущер, сто неща  пия.
Някои, ама ще помисля.
Но трябва да си оправиш храненето.
Пържено и много солено да махнеш. Дори и чиста сода ако пиеш - не.
Скара -  там също внимавай - черните нещица пречат.

# 229
Пържено и солено не ям. Сода, ако става дума за сода за хляб, не пия. Газирана вода покръквам.
В предишния си пост съм пропуснал, че и диета докторът ми каза, че няма нужда да спазвам.

# 230
И на мен не са ми казвали.
Ами мислех и може би за теб ще е най-добре нещо което не включих.

https://revita.bg/shop/gastritix-gastritiks-h-100-kapsuli

Ей това търси. Като хапваш взимай 1. Поне на обяд и вечеря.
Също така и ензими пиеш ли?
Да ти изписвам ли? tooth

Заповядвам и чай и мента да пиеш винаги когато можеш. И стършеш джинджи вътре.
Ако си навън може да не слагаш.

# 231
Нищо не пия. Изписвай.
Това е изчерпано.

# 232
Пържено и солено не ям. Сода, ако става дума за сода за хляб, не пия. Газирана вода покръквам.
В предишния си пост съм пропуснал, че и диета докторът ми каза, че няма нужда да спазвам.
Надявам се не си му плащал

# 233
Нищо не пия. Изписвай.
Това е изчерпано.

Просто дадох сайта да се информираш, не да поръчваш.
Ама аз така правя. Гугълвам и търся най-евтиното.
В момента  е на промо в Гален

https://galen.bg/nature-s-way-gastritix-za-dobro-hranosmilane-40 … mg-h100-v-kapsuli

Ама и тук е изчерпано. потърси го другаде

А за ензимите ей тия

https://vitamag.bg/magazin/source-of-life/probiotici-i-enzimi/ac … enzimen-kompleks/
https://vitamag.bg/magazin/source-of-life/probiotici-i-enzimi/gi … bro-hranosmilane/

Едно от двете. Което си харесаш и  прецениш.
Имат и магазини из София.

# 234
Опс, грешката е моя за сайтовете, ама защото получих това от Сила и ми е останало в главата Flushed
Скрит текст:
Иначе питах моя син за показания протеин от Фитнес 1 - хубав е показания, но не се е интересувал от подсладителите и трябва да си провериш. Също препоръчва да си вземеш креатин монохидрат за възстановяване. А ако трябва да избираш между протеин и креатин - избираш креатин Simple Smile
Ако ти трябва карта за Фитнес 1
Скрит текст:

# 235
Хубаво ме сети за тия карти, моята е страшно отдавна и сега дори не я знам къде е след безброй премествания... Но пък той само номерът ми е нужен и си го гледам от стари поръчки като се наложи Grinning
Последните години поръчвам основно от iHerb добавки де, донякъде и затова съм я забравила. Ще видим по-нататък и там как ще са цените с тия мита и какво ли не дето се плашат с тях.

# 236
То картата няма значения чия е - отстъпката е еднаква и няма други бонуси, та да държиш да е на твое име. Те затова са писали хората, че може да се ползва от много потребители.
В горния пост забравих да напиша, че са любезни и обясняват по телефона каквото те интересува, та ако им се обади Нави биха могли да му дадат точен състав на желаната добавка.

# 237
Да, с тях съм си приказвала доста преди време, като повечето ми добавки бяха от там. Ако нещо се е свършило, сме си приказвали по телефона да изберем друго вместо него. Поне говориш с някой който знае какво продават и наистина съдействат.
Картата знам че няма значение на кого е, просто се присетих че имах и аз. Кой знае самата карта къде съм я затрила, тя смятай че моята е с 4-цифрен номер та хич не е от скоро Grinning

# 238
Мятам я на телефона картата за всеки случай Grinning

# 239
Интересно сега с тези мита, какво ще стане с доставките от iHerb. Едно, че на митница сигурно ще ги спират, а второ, че суровините им са вероятно от Китай.

Общи условия

Активация на акаунт