Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 89 (м. април)

• 19 250
  • 653
  •   1
Отговори
# 210
Това ми попадна случайно... дали е добър продукт и това, че е на -50% ?

https://fitness1.bg/proteini/kevin-levrone/gold-line-gold-iso/35641

# 211
Ако не се "пазиш" от овкусени неща, не звучи крайно лошо. Но не видях да пишат какво точно има в него откъм овкусяване, поне на пръв поглед така набързо.

# 212
Няма съдържание, няма и таблица с хранителната стойност. Коментарите отдолу също не са топ, макар и само няколко.
А, има, но не е на език който мога да прочета.
Намерих в нетя това за сникърс вкуса

Ingredients: Whey protein isolate (from milk), anti-caking agent natural flavourings, acidity regulator, natural colours, salt, sweeteners (acesulfame K, sucralose).
От тук
малко  повече неща има които аз бих искала да приемам с протеина на прах.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 17:01 от Nevermoresleep

# 213
Може би, ако тренира някой силово и може да прежали сукралозата, ( тя май не беше за нас, или бъркам) става. Дали в онзи вариант без вкус я има?

# 214
Е може, но ако се окаже, че спъва работата... То ако някой тренира яко сигурно и захар може да не му обърка работата. Тук вече е въпрос на личен избор. Аз за това само неовкусен протеин взимам. Не искам нищо което ще ме спъва или е излишно, ако мога да го избегна. Пък и всички искаме резултати вчера Simple Smile
В неовкусените поне тези който аз съм гледала няма подсладител.

# 215
На описанията на Сила не може да се вярва - многократно съм ги питала защо не си отговарят и винаги отговарят, че преводите са ориентировъчни и ето, нали съм можела да чета на английски... Ами така и не разбраха, че искам да видя какво съдържа преди да поръчам. Накрая просто спрях да поръчвам от тях Joy

# 216
Съжалявам... никога не съм се интересувал и просто ми попадна като реклама или линк... и споделих.

Аз бих вземал нещо, допълнително, надграждащо, като за начинаещ с базово фитнес натоварване, но нямам идея какво да си купя...

Дайте предложение, каквото и да е.... ще съм благодарен Simple Smile

# 217
Ти почни първо тренировките, пък после мисли какво да включиш като добавка Simple Smile
Аз го включих чак като стана ясно, че с храна не мога да стигна целта от мин.120гр дневно.

# 218
Аз за добавки ако ми се види малко информацията, търся и по други сайтове където продават същото или направо на сайт на производител. Ако и там не намеря, просто отписвам нещото и си търся друго, което да ми допадне а не да гадая какво е.
Някъде просто не описват всичко понеже по принцип не се занимават, другаде ми се струва че и умишлено някои неща са спестени а са оставени само тия дето стават за хвалене. Тяхна си работа. Както си е моя работа дали ще им се вържа или не.

# 219
Често пускат в Лидъл или Кауфланд (вероятно и в други магазини) протеини на Fit Spo за около 40 лв. Овкусени са обаче, има и дозички за проба. За моя вкус са доста сладки, особено ако трябва да изпия цяла доза😂 (използвам ги от време на време за овкусяване на нещо, но рядко). В Софармаси също предлагат протеини (има и подсладени, и неподсладени, както и веган).
Аз не бих купила, особено ако ми е за първи път и не познавам продукта, продукт, чийто състав не знам...Или бих пробвала с дозички.
Не съм фен и на пиенето на протеини "безцелно", ей така, "за да има".
Аз купих много вкусни моркови и вчера и днес салатите са от настъргани моркови.🙂 Вчера ядох и яйца, и бургер от сьомга. А днес пак яйца, но второто ядене е пилешко филе и белтъци (жълтъците ще отделя за маска на косата, не съм се бъгнала да ям само белтъци и да хвърлям жълтъците😁).

# 220
Аз бих яла основно жълтъци, белтъците не са ми вкусни и ги ям колкото защото знам че повечето протеин е в тях, толкова и просто защото мразя да хвърлям храна Grinning
На варени яйца и зелена салата ще съм тая вечер, домашни са и двете и пускам лига само докато го пиша, много обичам.

# 221
Ние подготвяме Бьоф Строганоф Simple Smile

# 222
И аз харесвам малко повече жълтъците (стига да не са пресготвени), но харесвам и белтъци. За щастие, не ми е проблем да ям омлет от белтъци.
Нямам вкусна марулка вкъщи, но ще наваксам тези дни.🙂

# 223
Аз си набрах цяла торба, измих си ги и си ги изсуших старателно с центрофуга, опаковах си ги по начин по който ще изтраят докато ги изям и тия дни паса щастливо Grinning Плюс естествено и зелен лук и чесън пак от градината, купени съм добавила само малко краставици и репички че на нашите репичките нямаха готови в момента, те там на някакви етапи си ги сеят и точно тази партида нещо не станала. Шепа маслинки, зехтин и друго не ми трябва Grinning

# 224
Нави, да, на сила не може да се вярва. Най-добре на място или от по-сигурно място да вземеш.
Без подсладители.

Общи условия

Активация на акаунт