Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 89 (м. април)

• 19 106
  • 653
  •   1
Отговори
# 570
Сега Whey протеин е новото и модерното. С нова концепция, преработено, консистенция, максимално усвоимо... Всичко хубаво, светът се развива. Обаче остатъчната му миризма, в забравен и неизмит  шейкър или кутия, за мен си е чиста химия. Дори и  забъркан в кекс го усещам на втория ден. (Двама големи сина имам и  три  рафта в кухнята, пълни с бидони, контейнери  и кутийки, все за фитнеса и спорта, та от там ми е мнението.) 

# 571
Дали е от протеина или от другите пълнители, които блъскат в 90% от продукцията която се предлага? Моят си мирише на мляко/суроватка. Няма никаква химична миризма.

# 572
Невърче, кой е твоя?

# 573
Аз от Амазон го взимам, не знам дали ще ти свърши работа. Взех този, който Costa показа последно. Иначе взимам този или този, ама са с лецитин пък тя нали каза че нещо не било хубаво и реших да разнообразя.

# 574
да, да от пълнителите е най-вероятно.
После в празните бидончета, половинката слага зеленчуци да ферментират за трушия.

# 575
Абе явно в бг няма.
На ония от май протеин писах и викат, че насочат запитването ми към друг и никакъв отговор.

# 576
Разбира се, че е най-добре от храна да се набавя протеин, но понякога допълнителна помощ не е излишна.

Писала съм аз с каква цел го взимам. Ако не тренирах, нямаше да пия. Започнах го даже около половин година след като започнах тренировките. Целта ми е да натрупам мускулна маса, а не мога да ям толкова. Отделно, че последно инсулинът ми беше пре-достатъчно нисък. С моя начин на хранене, дори и да го вдига прахчето, няма да е проблем. Сега ако някой има проблем с високи нива на инсулина, да си направи сметката. Няма универсална формула.

Елора, пиши им пак.

# 577
Направих го. С моя нежен тон.
От 7 им чакам отговора.
Написах им кое толкова ги затруднява да ми отговорят за продукти, които продават.

# 578
кажете моля, някакъв трик за белене на варени яйца. С тези  от магазин, нямам проблем. Но с тези от фермите, заедно с черупката ми заминава и половината яйце. Не ги варя с яйцеварка, може би това де е проблема? 

Веднага след като се сварят яйцата се потапят в студена вода и след това лесно се белят.

# 579
За съжаление и това не е. Зависи си от яйцето.

# 580
дааа, и в студена вода съм пробвала и сол във водата и без вода да изстиват и под течаща вода съм пробвала да ги беля  - не става. Май Невър е права от храната им сигурно нещо зависи.

# 581
Чувала съм и друго.
Че става когато са пресни яйцата.

# 582
Whey е суроватков изрично, не млечен, различно е. На суроватката си ѝ се носи слава че вдига инсулина, не е нещо ново.
Бодибилдърите си го уважават много суроватковия протеин, но те гонят растеж а не гледат да им е нисък инсулинът.
Това отделно и от факта че всичките протеини на прах са си супер преработени и се усвояват много бързо а не както нормална храна.

За варените яйца - имайте предвид и че колкото са по-пресни, толкова по-трудно се белят. Супер пресни са идеални за поширане че белтъкът стои стегнат и по-събран такъв, за яйца на очи също че не се разлива из целия тиган. Същите яйца са ужас да ги белиш, но след няколко дни това се променя.

# 583
Откакто почнах да ги пускам във вряща вода, проблеми нямам. Пукат се доста, но ич ми не е. Варя по 25 на седмица и ми се белят добре.

# 584
За варените яйца - имайте предвид и че колкото са по-пресни, толкова по-трудно се белят.
А бе хора, казвам ви че не е от това колко са пресни яйцата и колко не са. Никога не са се белили трудно от кокошките на баба, дотри току що снесените.

Общи условия

Активация на акаунт